Prantsusmaa, Biguglia
...Pluumi-kakaokaramellid Retsept 12 karamelli jaoks ● 120 g 35% rasvasisaldusega vedelat koort ● 1 purk U Zuccaru Sucre Gourmand ploomide ja kakaokruusaga O Mà! Sega 120 g U Zuccaru Sucre Gourmand ploomide ja kakaokruusaga O Mà vedela koorega. Kuumuta segu kastrulis. Kui karamell saavutab kauni merevaigu värvi, eemalda tulelt ja tõsta väiksed kuhjad küpsetuspaberile. Lase jahtuda. Vormida pehmed karamellipallid sõrmedega. Rulli ploomide ja kakaokruusaga O Mà! suhkrus. Naudi isu järgi ja sõrmedega!
Portfell (68)

europages'i rakendus asub siin!

Kasutage meie täiustatud pakkuja otsingut või looge oma päringud liikvel olles uue europagesi ostjate rakenduse abil.

Laadige alla App Store'ist

App StoreGoogle Play