Itaalia, Palagonia
...Sitsiilia ekstra neitsi oliiviõli, mis on saadud täielikult Sitsiilia oliividest, külmpressitud. Teabe ja hindade saamiseks palun võtke meiega ühendust meie e-posti aadressil.
Portfell (55)
Itaalia, Caccamo
...Ökoloogiline Extra Virgin Oliiviõli Külmpressitud IGP Sitsiilia...
Portfell (2)
Itaalia, Paterno'
...Tuntud üle kogu maailma kui tüüpiline Siili köögi roog, on see samuti kantud P.A.T. nimekirja Põllumajandusministeeriumi poolt. Baklažaanid, paprikad, sibulad, seller, rohelised ja mustad oliivid, kapparid, äädikas, sool, suhkur, kohalike tomatite püree ja ekstra neitsioliiviõli – need on Catania versiooni CAPONATA koostisosad; mis koos traditsioonide austamise ja tootmisalase kogemusega aitavad levitada ja hoida Siili köögi nime maailmas kõrgel.
Portfell (9)
Itaalia, San Pietro Clarenza
...Elegantse maitsega kontuur intensiivsete aroomidega, ideaalne liha roogadega sobitamiseks või suurepäraste eelroogade valmistamiseks. Kõik baklažaanid ja muud koostisosad valitakse eraldi. KOOSTISOSAD: Värsked baklažaanid (eraldi praetud ekstra neitsioliiviõlis), värsked punased paprikad (eraldi praetud), tomatipüree, kapparid, värsked porgandid, sibul, värske seller, rohelised oliivid...
Portfell (8)
Itaalia, Acicastello
...Valitud kvaliteettooted, kasvatatud traditsiooniliselt ilma kemikaalideta, maitsestatud siidise ekstra neitsioliiviga. Saame pakkuda õlis säilitatud tooteid nagu: Pachino kirsstomatid, artišokid, baklažaanid, mustad oliivid, artišokipasteet, mustade oliivide pasteet, paprikad,...
Portfell (10)
Põllumajandusettevõte Due Palmenti asub Pedaras, Ida-Sitsiilia südames, ning on spetsialiseerunud maitseainete tootmisele ja turustamisele, mis tänu lähedusele Etna vulkaanile suudavad vabastada erilisi organoleptilisi omadusi ja aroomi, aga ka Sitsiilia traditsioonilistele toodetele nagu maitseained, oliivid ja kuivatatud puuviljad. Iga meie toodete valmistamise etapp, alates istutamisest, koris...
Itaalia, Catania
...Õli "Prezioso" pärineb erilisest oliivipuu sordist "Nocellara Etnea", mida kasvatatakse peaaegu eranditult Etna nõlvadel. Oliivid, mis on pärit ökoloogilisest põllumajandusest, korjatakse käsitsi novembri kuuks, kui need on veel rohelised, ohverdades saagi, et saada õli, mille maitse on rohkem puuviljane. Pressimine, mis toimub 6/12 tunni jooksul pärast korjamist, toimub veski poolt, mis töötab...
Portfell (8)
...Nimi tuleneb Caponest, mis oli sel ajal kergesti leitav Sitsiilia köökides oma külluse tõttu. Capone serveeriti koos tomati ja baklažaaniga. Eelmisel sajandi alguses sai roog osaks rahvusköögist ja capone asendati teiste köögiviljadega. Köögiviljad, hoolikalt valitud, praetakse eraldi ja seejärel küpsetatakse koos erilise tomatikastmega. Koostisosad: Praetud baklažaan kuubikutena 37%, tomatikaste, päevalilleõli, ekstra neitsioliiviõli, sibulad, seller, oliivid, kapparid, suhkur, looduslikud maitseained, äädikas.
Itaalia, Biancavilla
...säilitades samas traditsioonid. Meie oliivide tootmine asub D.O.P. Monte Etna piirkonnas, täpselt vulkaanilise päritoluga Biancavilla ja Santa Maria di Licodia omavalitsustes (kõrgus 555 meetrit üle merepinna), just siin töödeldakse meie oliivisalusid ilma keemiliste toodete kasutamiseta. Oliivid, mis on küpsenud Sitsiilia päikese all ja kuumades vulkaanilistes maades, korjatakse novembrist jaanuarini ainult käsitsi "Brucatura" meetodil. See protsess võimaldab meie õlil säilitada kõik kvaliteedi ja suurepärased organoleptilised omadused.
Itaalia, Castelverano
Sitsiilia Essentsid ja Tüüpilised Tooted: Oliivid, Nocellara del Belice õli, Öko mesi, Dop IGP vein, Oregano, Kapparid, Pantelleria Zibibbo magus vein, Moosid ja Konfituurid, Castelvetrano must leib, Vastedda Belicina, Pecorino, Martorana puuviljad, Kuivatatud tomatid, Nubia küüslauk, Busiate pasteet, Trapani sool, Amaro Selinunte. Kõik on kohalikud ja traditsioonilised kvaliteetsed ning looduslikud maitsed.
...hautiste, salatite ja suppide maitsestamiseks. Selle tüüpiline maitse ja intensiivne aroom on parim, kui leotada sinna natuke leiba. Ekstra neitsioliiviõli "OLIOTOLA", külmpressitud Sitsiilia (Itaalia) kasvatatud oliividest ja filtreerimata, on 100% Itaalia toode. Korjeaeg on oktoobrist novembrini, oliivid korjatakse käsitsi ja tuuakse kohe õliveskisse, kus need jahvatatakse igal õhtul, et tagada väga madal happesus ja säilitada kõik väärtuslikud koostisosad ning iseloomulik maitse, mis on tüüpiline Sitsiilia õlile.
Populaarsed riigid selle otsingutermini puhul

europages'i rakendus asub siin!

Kasutage meie täiustatud pakkuja otsingut või looge oma päringud liikvel olles uue europagesi ostjate rakenduse abil.

Laadige alla App Store'ist

App StoreGoogle Play