...Uus Leister TRIAC ST on peamiselt mõeldud plastiku keevitamiseks ja töötlemiseks. Selle arendamisel on teadlikult loobutud lisatehnilistest omadustest. Pigem iseloomustab seda nagu tema eelkäijat, TRIAC S, käepärasus, usaldusväärsus ja mitmekesisus. Temperatuur on sujuvalt reguleeritav kuni 650° C. Omadused: ergonoomiline käepide, väiksem kaal (alla 1 kg), keevituspea jääb jahedaks, õhufiltri kiire puhastamine, automaatne kollektorikaitse, 100% Šveitsi kvaliteet, 60 aastat teadmisi kuumairiseadmete valmistamises. Leister Triac ST tarnitakse praktilises kohvris ilma lisatarvikuteta.
Portfell (6)
Saksamaa, Klein-Winternheim
...Ilma surnud ruumita, täispöördus, vedru koormatud tihendussüsteem, plahvatuskindel lülitusvõll, erikonstruktsioonid, erimaterjalid Hastelloy, Duplex, Tiitani, FDA, TA-Luft, kõrge rõhk, kõrge temperatuur...
Portfell (9)
...Kohandatud siledad harjad on valmistatud erinevatest standardprofiilidest. Need profiilid lõigatakse ja kas keevitatakse või liimitakse kokku. Kohandatud kuju saab kiiresti teostada ilma hallituse investeerimata. Põhimaterjal: Standardprofiilid Kandja: Teras/ Alumiiniumprofiilid Kaitse: Õli, Temperatuur 220°C, Happed Minimaalne tellimuse kogus: Puudub...
Portfell (16)
Saksamaa, Villingen-Schwenningen
... sundkuivatamise temperatuur 80 kuni 250°C ei ole probleem ja kiirendab protsessi. Teie kõige individuaalsemad objektid, olgu need millises formaadis, on meie värvijate kätes suurepäraselt hoitud. Ja kuna käsivärvimisel – veelgi enam kui muidu – on vajalik kvalifitseeritud sõrmeotsatunne, on see väsitav töö värvimiskabinetis üks ihaldatumaid: kes siin töötab, kuulub oma ala parimate hulka. Ringvärvimine Kui värvitavad osad on ümmarguse ristlõikega, on need meie ringvärvijale just õiged.
Saksamaa, Hamburg
Me müüme kvaliteetseid kohvi espressoid nii kofeiiniga kui ka ilma. Kõik kohvid segatakse ja röstitakse meie poolt. Meie röstitöökoda toetub täielikult traditsioonilisele trummröstimise meetodile, kombineerituna pikaajalise madala temperatuuriga röstimisega. See tähendab, et röstimine - sõltuvalt kohvist - kestab umbes 15 - 20 minutit (kuid vähemalt 12 minutit) ja seda jälgib pidevalt röstimeister. Röstimise temperatuur on umbes 240°C. See traditsiooniline röstimisprotsess võimaldab röstijal kõiki maitseid õrnalt välja töötada, mis annavad meie kohvidele erilise iseloomu.

europages'i rakendus asub siin!

Kasutage meie täiustatud pakkuja otsingut või looge oma päringud liikvel olles uue europagesi ostjate rakenduse abil.

Laadige alla App Store'ist

App StoreGoogle Play