Saksamaa, Dissen
...Testige meie küpsetamisstabiilseid maitseaineid, mis on spetsiaalselt välja töötatud leiva ja küpsetiste jaoks. Enne küpsetamist puistatakse toore taina tükid maitseainega. Need on küpsetamisstabiilsed kuni 200°C. Eelised lühidalt: - Ei mingeid deklareeritavaid E-numbreid - Ei lisa värvaineid ega säilitusaineid - Ei monosoodiumglutamaati - Ei pärmi ekstrakti - Ei hüdrogeenitud rasvu - Ainult looduslikud aroomid - Krõbe efekt...
Saksamaa, Heidelberg
...Ka nimetatakse "mustaks köömneks", nigella seemneid kasutati pipra asendajana antiikajal. Lõhn meenutab aniisi või muskaatpähkli oma. Purustatuna meenutab see köömne lõhna. Kasutatakse katteks, pealiskihina või segatakse leiva, teravilja segu, täidise või vorstide sisse.
Portfell (74)
... aroomideta Leivamaitseaine – Leiva rikastaja jahvatatud Maitseaine, mis tõstab iga leiva kvaliteeti. Just tänapäeval on paljud inimesed taas avastanud leiva küpsetamise. Leiva küpsetamine ei ole keeruline ja meie leiva rikastaja annab sellele just õige sära. See leivamaitseaine on universaalne ja sellega saab rikastada nii lihtsat pärmivalget leiba kui ka tugevat ja tumedat täisteraleiba. Samuti on see maitseaine tõeline rikastus spetsiaalsete jahude, nagu kastanijahu, kikerhernejahu, läätsed, tatar, teff, soja jahud jne, jaoks.
Portfell (9)
... Leivamarinaadid: Veepõhised maitseainete marinaadid leiva ja väikeste küpsetiste määrimiseks. Sobivad ka tainasse segamiseks, kuna need on soolasisaldust vähendatud. Leivakatte: Õlipõhised maitseainete marinaadid leiva ja väikeste küpsetiste määrimiseks. Pakume kvaliteetsete kuivaine maitseainete valdkonnas mitusada erinevat segu toiduainete tootjatele kõikidest valdkondadest. E-post: info@hela.eu Tel.: +49 4102 496-0 Internet: www.hela.eu...
Portfell (91)
Saksamaa, Vaterstetten
... kunstlikke hapendatud taignaid, mille käärimisaeg on vaid paar tundi. Üldiselt ei ole nii lühike käärimisaeg aga soovitav, kuna iseloomulikud maitseained ja aroomid tekivad alles pika käärimise järel. Grimmingeri looduslik hapendatud taigen vajab vähemalt 20 pikka tundi taigna hapendamiseks. Keskkond Kaasaegsed soojuse taaskasutussüsteemid kasutavad küpsetusahjude jääksoojuse, et soojendada kogu...
Populaarsed riigid selle otsingutermini puhul

europages'i rakendus asub siin!

Kasutage meie täiustatud pakkuja otsingut või looge oma päringud liikvel olles uue europagesi ostjate rakenduse abil.

Laadige alla App Store'ist

App StoreGoogle Play