Belgia, Waterloo
...Bife Angosto Striploin Lomo Bajo Faux Fillet Contro Filetto Päritolu: Argentina, Uruguay, Brasiilia, Austraalia, Iirimaa ja Poola Säilitustemperatuur: Jahutatuna -1º/+2º, sügavkülmutatuna -18º Tüübid: Veis Kvaliteet: Kõrge kvaliteediga veiseliha Säilivus: Jahutatuna 120 päeva, sügavkülmutatuna 18 kuud Tõug: Angus / Hereford Kaal tüki kohta: 3,5 kuni 6,0 kg Kaliber: 3,5 kuni 4,0 kg - 4 kuni 5 kg ja +5 kg...
Portfell (46)
...Meie veiseliha on saadud parimatest veistest, mille lõigud on oskuslikult vanandatud, et tagada erakordne maitse ja pehmus. Iga lõik on hoolikalt töödeldud, et säilitada selle loomulik maitse, pehmus ja toiteväärtus. Olgu need mahlased steigid, rikkalikud röstitud lihatükid või mitmekülgne hakkliha, meie valik pakub midagi igale maitsele. Keskendudes traditsioonile ja uuendusele, tagame, et iga...
Prantsusmaa, Charvieu Chavagneux
Prantsusmaa, Maubeuge
... küüslaugust ja maitseürtidest. See toob gastronoomilise puudutuse, mis on vääriline suurte kokkade tasemele, lambaliha, vasikaliha või veiseliha puhul. Eriti rafineeritud, meenutab see retsepte nagu Maître d’hôtel või isegi limusiinikastmed. Lihtne kasutada ja valmis kasutamiseks, see Oued-Amlili marinaad eristub oma rohelise värvi ja võide-pesto maitse poolest. Restoranid, snäkid, kiirtoidud ja lihapoed, kes kasutavad seda Viide: ART0012...
Portfell (33)
Poola, Warszawa, Poland
... seda tuleks hoida hästi ventileeritavas laos, mille maksimaalne temperatuur on 25°C ja madal niiskus. Foodcom S.A. pakub SPK-d 25 kg kottides, Big Bagides ja lahtiselt. Soja Proteiini Kontsentraati kasutatakse laialdaselt loomatoidu toodetes erinevate liikide jaoks, sealhulgas vasikate piimavahetites, veiseliha ja kasvatatavate vasikate, linnu ja sigade toidus ning akvakultuuri toitumises. SPK on tuntud oma kõrge seeduvuse ja aminohapete sisalduse poolest, mis aitavad edendada loomade kasvu.
Portfell (278)
Itaalia, Orbassano
...Piemontese agnolotti on autentne eriline roog Piemontest, mis ulatub tagasi 19. sajandi piirkondlikku retsepti. Need raviolid on täidetud kolme tüüpi värske ja lahja lihaga (veiseliha, sealiha ja valge liha) ning hooajaliste köögiviljadega (hautatud kapsas, peet või spinat sõltuvalt hooajast). Peamised koostisosad hõlmavad keeduhammas, röstitud veiseliha, keedetud kana, spinatit, röstitud sealiha, hautatud kapsast ja mortadellat. See maitsekooslus pakub ainulaadset ja traditsioonilist kulinaarset kogemust, ideaalne neile, kes soovivad nautida tõelist piemontese kööki.
Portfell (57)
Saksamaa, Dissen
...% süstimismahust) on see saadaval ainult pulbri kujul, sealhulgas soolalahuse stabiliseerimiseks. Alates mitmekesisest põhimaitsest on TenderFox® saadaval ka aroomivariantides Röstitud, Suitsetatud ja soolatud ning Keedetud sink, samuti maitsetes kana, sealiha ja veiseliha. Koos TopFox® kuiva maitseainega saab TenderFox® kasutada ka paljude muude maitsete, näiteks lambaliha, ürtide, tšilli või suitsu maitses. TenderFox® tagab teile optimaalse väärtuse loomise koos tipptasemel maitsega – ainulaadne lahendus. Eelised lühidalt: Paindlik väärtuse loomise suurendamine Lihtne kasutada...
Belgia, Mouscron
...aastast, kuid alles 2005. aastal, pärast meie asutamist M.I.M.-is, suutsime laieneda hulgimüügi ja poolhulgimüügi valdkonda Belgias. Oleme oma liha maitse ja kvaliteedi osas väga nõudlikud, mis on mõeldud šašlõkkide valmistamiseks. Pakume suurt valikut liha, sealhulgas punast veiseliha, lambaliha, vasikaliha ja sealiha. Müüme ka foie gras'i. Meie liha on sertifitseeritud ökoloogiliseks ja eksporditakse värskelt.
Portfell (3)
Itaalia, Carbonara Al Ticino
...Toodame maitseid laiale tootevalikule: kastmed, puljong, supid, täidetud pasta, lihatooted, valmistoidud, suupisted jne. Eriti tähelepanu pööratakse paljude "liha tüübi" koostisosade formuleerimisele, arendades töötlemismaitseid, mis hõlmavad: Röstitud liha maitsed: veiseliha, vasikaliha, sealiha, kana Keedetud liha maitsed: veiseliha, vasikaliha, sealiha, kana Kala maitsed Juustu maitsed...
Portfell (8)
Belgia, Beringen
...Rosbif on veiseliha tükk, mida mõnes riigis peetakse parimaks veiseliha tükiks selle väljendunud maitse tõttu. Rosbifi saab küpsetada tervena kuumas ahjus, grillida tervena või lõigata (kiudude suunas) steikideks või viilutada õhukesteks ribadeks, et valmistada maitsvat ja pehmet veiseliha praadi.
Portfell (189)
Prantsusmaa, Le Plessis Robinson
...Grand Caractère'i lihameistrite kogenud silm ja käsi aitavad avada selle maailmakuulsa Ameerika liha aroomid ja kinnitada selle pehmust. Selle intensiivne rasvakiht muudab selle väga lihtsaks valmistamiseks. Grillitud, praetud või röstitud, sõltuvalt tükist. Te armastate seda tulel küpsetada, et saada autentne kogemus, mis toob esile kõik selle maitsed. Maailma Liha & Prantsuse Lihatraditsioon...
Portfell (9)
Prantsusmaa, La Garde
...Luudeta strip steik, Alumine ümar london broil, Alumine ümar röstitud, Koka lõike ribeye, Rind, Chuck käe röstitud, Chuck tender, Rist rib röstitud, Filet mignon, Tagumine röstitud, Lühikesed ribid, Shank primaal, Sirloin flap, Strip filet, Tenderloin röstitud, T-bone, Kogu rind, Ülemine sirloin steik jne. Saatmise üksikasjad: Saatmisviis: 40 FT HIGH-Q Külmutatud KONTEINERID -18C - Mere kaudu. Mõõt: Kogu netokaal 27 MT igas 40 jala külmikus konteineris TR numbri jaotusega igas kastis. Kavandatud saatmisaeg: 35 kuni 43 tööpäeva Kontroll: Eelneva saatmise sanitaarjärelevalve.
Portfell (3)
Prantsusmaa, Le Puy Ste Reparade
...Grande Cuvée Valge AOP Coteaux d'Aix-en-Provence Valge orgaaniline vein Viinamarjasordid Vermentino 70% - Ugni blanc 30%. Asetatud 12 kuuks uutesse tammevaatidesse, seejärel laagerdunud pudelis 1 aasta. Maitse Värv on helekollane kuldsete ja hõbedaste peegeldustega. Maitse on struktureeritud, ümar ja sügav: - Tekstuur: ilus ja kreemjas - Aroomid: valged ja kollased viljad - Lõpp: röstitud, vanilline, püsiv Toidupaarid: - Grillitud homaar konjaki kastmes. - Traditsiooniline Coq au vin blanc. - Veiseliha quasi seente ja kukeseentega. - Koored. - Iseloomuga juustuvaagen.
Portfell (17)
Prantsusmaa, Malataverne
...Soovitame serveerida Grignan les Adhémar punast veini koos veiseliha Parmentieri hakkliha, rohelise pipraga pardipasteediga, marineeritud metssiga röstitud, suitsuvorstide ja läätsedega, veiseliha steak tartariga, rohelise pipraga parditerriiniga ning chili con carne'iga. Grignan les Adhémar punane vein on toodetud Prantsusmaal Rhône'i oru piirkonnas. Soovitav on serveerida temperatuuril 14–15°C.
Portfell (188)
Prantsusmaa, Pleucadeuc
...• Toode on tekstureeritud lehtedena paksusega 2,5 kuni 5 mm • Lardécor: tekstureeritud searasv, termostabiilne • Volailledécor: tekstureeritud linnurasv, termostabiilne KASUTUSVALDKONNAD • Kõikide liha liikide puhul: sealiha, linnuliha, veiseliha, lambaliha... • Erinevate rakenduste jaoks: šašlõkid, tournedos, röstitud lihad, paupiettes, pasteedid... EELISED • Stabiilne hind...
Portfell (9)
Prantsusmaa, Guérande
...Avasta Provence'i maitsed, et rõhutada kõiki kalu, valge liha, aurutatud köögivilju jne.... See segu on täpselt doseeritud, et hõlpsasti oma roogasid edukalt valmistada! Kasutatakse ahjus või grillil küpsetamise maitsestamiseks: kalad, veiseliha või sealiha röstitud, veise- või sealiha ribid grillil, liha ja köögiviljad grillil. Looduslik valge maa sool ei ole rafineeritud ja sisaldab endiselt...
Portfell (42)
Prantsusmaa, Boulogne-Billancourt
...Kanonkopi veinid on kogu Lõuna-Aafrikas tuntud oma kvaliteedi, puhtuse ja peenuse poolest. Kinnistu cabernet sauvignon on tumedat värvi, millel on uskumatult keerulised aroomid nagu niiske tubakas, tamme vürtsid, mustika kaste, chai tee ja värske muld. Maitse on sama mitmekesine - saate eristada magusa vaarika ja kirsiga koos röstitud kohvi teradega. Tanniinid on otsekohesed ja tasakaalus. Soovitatav nautida kastmega roogade või ilusa veiseliha tükiga.
Portfell (10)
Prantsusmaa, Auxerre
...pardiparmentier, röstitud veiseliha koorikus, šokolaadifondü Pakendamine Ühikuhind, müüdud 6 pudeli karpides, saate segada teiste veinide kogudega, tasuta kohaletoimetamine. Veinimeistri soovitus: serveerida temperatuuril 16 kuni 18°C Kinnistu: Domaine Brunely Ala: Gigondas Kultuur: Kõrge Keskkonnaalane Väärtus Silt: Kontrollitud Päritolunimi...
Portfell (190)
Prantsusmaa, Roubia
...rubiinpunased peegeldused. Nina Peen, intensiivne, intensiivsed punaste puuviljade aroomid, kerged vürtsiaroomid, kerged aroomid põõsastikust. Toidu ja veini sobitamine Sibulaga bavette, Lamba ribid, Veiseliha blanquette, Veiseliha filee, Sealiha röstitud Serveeringu temperatuur: 11° - 12° Värv: Roosa Viinamarjasort: Grenache, Syrah Grenache'i puuviljad koos Syrah'i vürtsidega Alkohol: 14% Mahutavus: 75 cl (Pudel)...
Portfell (28)
Hispaania, Santiago De Compostela
...Intensiivne rubiinpunane värv. Kuiv, kuid suurepärased puuviljamaitsed. Märgid mustadest vaarikatest, ploomidest ja vaarikatest. Lilla lillelised noodid klaasi ülaosas, ümbritsetud rikkalikest vürtsidest tänu tamme vananemisele. Sobib ideaalselt kõikide lihadega; eriti röstitud liha, röstitud veiseliha või sisefilee; kana; lambaliha ja sealiha.
Portfell (9)
Austria, Enzersdorf An Der Fischa
...See rasv ei tohiks üheski köögis puududa. See kehastab Austria traditsioone - ideaalne küpsetamiseks, praadimiseks ja röstitud toitude valmistamiseks. Retseptid: Mahlane Viini schnitzel Veiseliha gulasš Küpsetatud rasvarullid Part punase kapsaga Sealiha röstitud Szegedini kapsaliha Kartulisupp...
Portfell (8)
Prantsusmaa, Saint Christol De Rodières
...Koostisosad: - Dijon sinep* - 1,4 % looduslik trühvelaarom* - 1 % trühvli tükid* * tooted, mis on saadud ökoloogilisest põllumajandusest Kasutamissoovitused: Metssiga röstitud veiseliha, täidetud kukk, munasegu. See trühvli sinep ühendab sinepi maitse ja trühvli aroomid, et täiendada teie valge liha, grillitud toitude ja kalade maitseid. See toode on saadaval 100 ja 200 g purkides.
Portfell (132)
...Seljast lõigatud, mahlakate, tugeva maitsega steikide jaoks, eriti aromaatne maitse, muu hulgas tänu sellele tüüpilisele rasvapiirile. Ideaalne ka külma röstitud veiseliha õhukeste viiludena. Tükikaal ca 3,5 kg. Artikli number: 050943 Baasi VPE: kg / tükk 3,5kg+ Kaupade grupp: 05 - TK-liha / 100 - TK-veise Koostisosad: Veiseliha Keskmised toiteväärtused 100 g kohta: Energia: 784,00 kJ / 187,00 kcal Rasv: 12,00 g Sh küllastunud rasvhapped: 5,00 g Süsivesikud: 0,00 g Sh suhkur: 0,00 g Valgud: 18,00 g Sool: 0,00 g...
Portfell (9)
Hispaania, Perín, Cartagena
Rational Food valmistab viienda taseme roogasid, traditsioonilisi retsepte, millele on pööratud suurt tähelepanu detailidele, sealhulgas: Vene salat, Piquillo piparde ja tursaga salat, Liha tomatiga, Paellad ja riisiroad, Sibulaga hautatud põskliha, Röstitud põlvekond, Kartulid ali oli, Kana chilindronis, Tiivaid BBQ kastmes, Krabi ja krevettide salati segu, Köögiviljade pisto, Veiseliha kastmes, Liha pallid tomatikastmes, Tuunikala tomati ja pipardega, Iberico seapõsk hautatud, Kikerhernestega hautatud nägu, Bolognese kastmes jne...
Poola, Zdunska Wola
...Alates oma tegevuse algusest on meie jaoks strateegiline valdkond lihandustööstus ja toiduainetööstus. Meie pakkumine sisaldab: - soolestikud (sealiha, lambaliha, veiseliha) - katteained (kollageen, valk, polüamiid, barjäär, viskoos) - võrgud, niidid, nöörid vorstidele - teraviljad (röstitud tatar, praetud, valge, odra, pärl, hirss) - riis - valgupreparaadid - maitseained ja ürdid kogu maailmast - valmis maitseainete segud - maitseained ilma "E" lisanditeta (noor köögivili, puljong) - soolamise ja lihalõikamise vahendid - sinkide valmistamise seadmed...
Poola, Leszno
...bavetta, shank, kael, eye round, flank, õlg ja sirloin. Pakume ka röstitud veiseliha, tiibu, rinnatükki, lõike, maosid, maksa ja flank'e. Sealiha osas pakume lõike nagu: – seapekk, – poolkarkassid, – nahad, – pehme ja kõva rasv, – 4D sink, – kondita seakael, – kondita selg, – 4D õlg. Pakume ka peenliha, peekonit A ja B klassis ning südameid, kopsusid, keeli, maksa, ajusid ja jalgu. Soovitame ka meie...
Populaarsed riigid selle otsingutermini puhul

europages'i rakendus asub siin!

Kasutage meie täiustatud pakkuja otsingut või looge oma päringud liikvel olles uue europagesi ostjate rakenduse abil.

Laadige alla App Store'ist

App StoreGoogle Play