Prantsusmaa, Clichy
...Valge suhkur on kristalliseeritud puhastatud magusaine, mis saadakse suhkruroost või suhkrupeedist. See on kõige levinum suhkrutüüp, mida kasutatakse kodudes ja toiduainetööstuses toitude ja jookide magustamiseks ning säilitamiseks. Keemiliselt koosneb valge suhkur peamiselt sahharoosist.
Portfell (17)
Prantsusmaa, Monchy-Lagache, France
... moodustada 15 kuni 21 protsenti suhkrupeedi juure kogumassist; siiski võib sõltuvalt kasvutingimustest ja kasvatajast suhkrusisaldus varieeruda 12% kuni üle 20%. Suhkrupeet kasvab ainult mõõdukates piirkondades, erinevalt suhkruroost, mis kasvab täielikult troopilistes ja subtroopilistes piirkondades. Peet, erinevalt suhkruroost, kasvab maa all.
Portfell (10)
Prantsusmaa, Plaisir
...IC-45 suhkur on kõrge kvaliteediga, valge kristalliseeritud suhkur, mille sahharoosi sisaldus on vähemalt 99,75%. Seda toodetakse Brasiilis kasvatatud suhkruroost ja seda kasutatakse sageli kondiitritoodete, küpsetiste ja karastusjookide tootmisel. IC-150 suhkur on samuti kõrge kvaliteediga kristalliseeritud suhkur, kuid tumedama värvusega kui IC-45. Selle sahharoosi sisaldus on vähemalt 99,50% ja seda kasutatakse sageli karamelli, šokolaadi ja pagaritoodete tootmisel.
Portfell (34)
Prantsusmaa, Cestas
...SUCRE DISTRIBUTION on spetsialiseerunud suhkru impordile ja kaubandusele ning pakub täielikku valikut kuiva suhkrut, mis on valmistatud suhkruroost ja peedist. Samuti turustatakse "erilisi" suhkruid, nagu tuhksuhkur või terasuhkur, samuti orgaanilisest põllumajandusest ja õiglasest kaubandusest saadud suhkruid. Tootevalik on kohandatud toiduainetööstuse ja käsitööliste vajadustele, sealhulgas pagaritööstuses, kommide valmistamises, alkohoolsete jookide tootmises ja paljus muus.
Populaarsed riigid selle otsingutermini puhul

europages'i rakendus asub siin!

Kasutage meie täiustatud pakkuja otsingut või looge oma päringud liikvel olles uue europagesi ostjate rakenduse abil.

Laadige alla App Store'ist

App StoreGoogle Play