Prantsusmaa, Montenay
...Kuivatatud mandariin, kooritud toore pähkel, röstitud mandel - 3 tekstuuri ja maitset sümbioosis... kuivatatud mandariini intensiivsus, toore pähkli peenus ja õrnalt röstitud kooritud mandli krõmps, et saavutada MAITSEDE ÜHENDUS ja paljastada nimelise segu. Sobib suupisteks või aperitiiviks. Sobib lisamiseks müsli, piimatoodetesse (jogurt, kohupiim...) Saadaval lahtiselt ja pakendites.
Portfell (123)
... kontsentreeritud arome kui teised liigid. Kasutamine: Meie metsikuid viigimarju on võimalik tarbida otse suupistena või lõigata neid toiduvalmistamiseks. Need võivad samuti olla segatud infusioonidesse, moosidesse või isegi kookidesse. Need sobivad suurepäraselt soolase roa, näiteks part, kõrvale. Samuti saate neid rehydrateerida, et saavutada pehmem tekstuur. Retseptide ideed: Viigimarja ja kummeli infusioon, viigimarjaga part, viigimarja ja sarapuupähkli kook. KARTON: 7Kg...
Portfell (45)
Prantsusmaa, Geispolsheim
Prantsusmaa, Tassin-La-Demi-Lune
...Bohheemia oliivipulber või sinjidipulber on pulber, mis on saadud Bohheemia oliivi viljadest, valmistatud käsitööna. See on looduslik ja ei sisalda säilitusaineid ega lisaaineid. See pulber annab ka teie küpsetistele hapuka nüansi. Iraanist ja Afganistanist on see pulber sageli segatud šokolaadiga. See pulber on väga hea alternatiiv nisujahule. Seega on see ideaalne gluteenivabade, veganite ja taimetoitlaste dieetide jaoks.
Portfell (39)
Prantsusmaa, Marseille
... "tervisliku toidu" režiimis. Tehke oma klientidele rõõmu, pakkudes neile maitsvat, krõmpsuvat ja "Bienêtre" suupistet. Koostisosad: soolata röstitud mandlid, soolata röstitud pekanipähklid, valged murakad, jõhvikad, kuldrosinad, Goji marjad. CROC’ELLA-s röstitakse kõik meie kuivatatud puuviljad (mandlid, pistaatsiapähklid, india pähklid ja teised) käsitööna meie röstitud puuviljade töötlemise tehases, mis asub Prantsusmaa lõunaosas, täpsemalt Marseille's, et pakkuda "made in France" tooteid.
Portfell (145)
Prantsusmaa, Marcolès
... ainulaadseks hüdromeliks, mis üllatab paljusid veinisõpru. Apis terrae hüdromeli serveeritakse näiteks aperitiivina, aga ka ja eelkõige eelroogade ja magustoitude kõrvale, sealhulgas foie gras, tiivulised road (snaile, gambasid...), juustud, tumedat šokolaadi, kuivatatud puuviljad. Need on uued maitsesidemed, mida võimaldab uus kõrge kvaliteediga meevein Prantsusmaal, oskus, mis on taastatud ja edasi antud selle noore mehe poolt, kes on kirglik gastronoomia ja mesinduse vastu. Hüdromel on säilitamiseks mõeldud meevein, mis säilib aastate jooksul keldris.
Populaarsed riigid selle otsingutermini puhul

europages'i rakendus asub siin!

Kasutage meie täiustatud pakkuja otsingut või looge oma päringud liikvel olles uue europagesi ostjate rakenduse abil.

Laadige alla App Store'ist

App StoreGoogle Play