Prantsusmaa, Jouy En Josas
...Kas soovite kiiresti ja vaikselt oma meeskonna liikmetega ühendust võtta ning ainult olulised funktsioonid on teie jaoks tähtsad? Essentiaal vastab teie vajadustele ideaalselt! Kompaktne ja vastupidav kõnebaas ning kerged ja diskreetsed Bipeurid teevad sellest lahendusest parima kompromissi MMCalli tootevalikus. Helistage diskreetselt oma teenindajale individuaalselt, kui roog on valmis, ja suurendage sellega oma keskmist arvet!
Portfell (6)
Prantsusmaa, Aix En Provence
... täiendada, pakume igal lõunal ühte rooga, ühte magustoitu ja päeva krõbedat ning igal kuul ühte rooga ja kuu burgerit. Kohapeal, kaasa võtta või kohaletoimetamiseks valige vastavalt oma soovile. Leiate meie menüü meie veebisaidilt www.lamiedinette.com, seega saate tellida otse veebis, et saada kohaletoimetamine Millesi piirkonda ja Aix La Duranne'i (tasuta kohaletoimetamine). Meie pakkumised: üks roog 7€90 / roog + magustoit 10€ / roog + magustoit + jook 10€50 / roog + jook 9€50. Ärge kõhelge, tulge avastama meie restorani, me oleme väga rõõmsad, et saame teid seal tervitada!
Prantsusmaa, Flagnac
...•ALIGOT EXPRESS on piirkondlik bränd, mis spetsialiseerub Aligot'ist valmistatud sügavkülmutatud roogadele, mis on tüüpiline Aveyroni roog, ning piirkondlikele toitudele. Tema tootmisettevõte, mis avati 2019. aastal, asub Flagnacis, Aveyroni põhjaosas, ning toetab kohaliku ja piirkondliku põllumajanduse väärtustamist. Piima kogumine värske Tome'i valmistamiseks toimub Aveyronis, Cantal'is ja...
Portfell (5)
Prantsusmaa, Castelnaudary
... ka teie osa pidustustest. "Gigot Bitume" on roog, mida valmistatakse ehitusplatsidel. Üldiselt toimub see söögi ajal, mil kõik ametigruppide esindajad kogunevad ja tähistavad tööde lõppu. "La Table à Dudule" jätkab seda traditsiooni, mis pärineb 20. sajandi alguse asfaltmeisteridelt. Koguge oma külalised, kus maitse, seltskondlikkus, tavad ja show liituvad teie laudade ümber! See iidne küpsetamisviis sobib hästi ka teiste roogadega, nagu Lyon'i vorstid, vasikaliha jalg,... See vastab...
Prantsusmaa, Nancy
Käsitööna tegutsev toidufotograaf, olen spetsialiseerunud toidufotode, retseptide ja maitsvate roogade pildistamisele. Mõned ütlevad, et köök on ka armastus, et roog tuleb näha ja tunda enne, kui seda nautida. Kätte saada taldriku meeleolu, retsepti elujõud, see on minu väljakutse, kui ma pildistan köögis. Olete pannud oma retseptidesse parima, seega pean ka mina panema oma parima oma fotodesse...
Populaarsed riigid selle otsingutermini puhul

europages'i rakendus asub siin!

Kasutage meie täiustatud pakkuja otsingut või looge oma päringud liikvel olles uue europagesi ostjate rakenduse abil.

Laadige alla App Store'ist

App StoreGoogle Play