Prantsusmaa, San Nicolao
. Meie pühendumine kvaliteedile ja looduse austamisele juhib iga meie tegevust. Kogu meie eeterlike õlide valik Essences Naturelles Corses on sertifitseeritud 100% orgaaniliseks, 100% puhtaks, 100% looduslikuks ja 100% täielikuks, sisaldades seega kõiki taime aroomikomponente. See tipptase on järjepidev meie pühendumises biodünaamilisele ja loodust austavale põllumajandusele, alates kasvatamisest...
Portfell (135)
Prantsusmaa, Val De Cognac
...Ananassi "Cayenne Lisse" liitmine Togo platoodelt Madagaskari premium vanilliga Koostis: Prantsuse orgaaniline valge rumm, mis on küpsenud vanades konjaki puutükkides, Togo orgaaniline õiglane ananass "Cayenne", Madagaskari orgaaniline premium vanill ja orgaaniline õiglane roosuhkur Kaal: 1.2 kg Mõõtmed: 10 × 10 × 19 cm Alkoholisisaldus: 34,5° Maceratsioon: 2 kuni 3 kuud taaskasutatud klaaspurkides Visuaal: Intensiivne kollane värv...
Portfell (29)
...ORIGINE – TERROIR Kuulus Meffre perekonnale kuuluv Château Lalande asub Saint-Julien de Beychevelle'i piirkonnas, tuntud "Route des Grands Vins" ääres. Täna katab loss 15,5 hektarit. Punane vein Saint-Julieni nimetus Château Lalande 2018 VINIFIKATSIOON Piiratud saagikus Käsitsi korjamine optimaalses küpsusastmes Külm eel-fermentatsiooniline maceratsioon 48 tunni jooksul Partii vinifikatsioon...
Portfell (96)
Prantsusmaa, Saint Emilion
... Boüard de Laforest Veinivalmistamine: Eelnevalt fermentatsiooniks 8 -10 °C Alkohoolne fermentatsioon Maceratsioon 3 kuni 5 nädalat Malolaktiline fermentatsioon tammes Veinivalmistamine täielikult valitud krundilt, käsitsi pressimine Aretus: 10 kuni 14 kuud, 30% uusi tammevaateid Segamine: 60% Merlot, 30% Cabernet Franc, 10% Cabernet Sauvignon...
Portfell (34)
Prantsusmaa, Bordeaux
... jooksul arenenud, järgides vanu kultuuritraditsioone ja kaasaegseid veinitootmismeetodeid. Alates lõikusest kuni saagikoristuseni on viinamarjaistandusele pööratud erilist tähelepanu, et saavutada kvaliteetne viinamari. Veinivalmistamine toimub traditsiooniliselt termoregulatsiooniga betoonkonteinerites, pikk maceratsioon parema ekstraktsiooni saavutamiseks. Küpsemine toimub konteinerites. Viinamarjasordid: Merlot (70%), Cabernet Franc (20%), Cabernet Sauvignon (10%) Tootja: Rebeyrol'i perekond Saint-Émilionis (33330) Formaadid ja pakendid: Magnum (1,5L) - Üksik (Üksikpakend) - 2016...
Portfell (93)
Prantsusmaa, Saint-Pee-Sur-Nivelle
...Pruunel, suhkur, vesi, alkohol ja aniis. Topeltmaceratsioon. Esimene on külm ekstraheerimine. See on kolme nädala eelne maceratsioon pruuni marjadega 96% puhta alkoholiga (külm ekstraheerimine võimaldab vabastada maksimaalselt pruuni marjade aroomid ja anda alkoholile kauni purpurpunase värvuse). Seejärel toimub teine maceratsioon pärast aniisi vähendamist (kodune segu -> siin peitub kogu...
Portfell (58)
Prantsusmaa, Calvi
...Viinamarjasordid: Niellucco 40%, Syrah 40%, Sciacarellu 20% - Muld: Graniitsetest terrassidest Kogumine: käsitsi 10 000 pudelit. Veinivalmistamine: osaliselt eraldatud saak, termoregulatsiooniga roostevabast terasest mahuti Külm maceratsioon enne fermentatsiooni algust 4 kuni 5 päeva. Temperatuuri tõstmine ja pärmimine. Fermentatsioon 24 kuni 28°C. Igapäevane pressimine ja õhuga tõstmine. Maceratsioon 4 kuni 8 nädalat sõltuvalt viinamarjasordist selle aastakäigu jaoks. Tühjendamine ja pressimine. Aretamine: 30 kuud peenetes leesides ilma sulfitideta. Pudeldamine veebruar 2023.
Portfell (5)
Prantsusmaa, Condom
AURIAN SAS on destillaator ja veini- ning Armagnaci kaubandaja alates 1880. aastast. AURIANi maja on maitsestatud veinide, likööride ja alkohoolsete jookide tootja ja kaubandaja, mis asub Prantsusmaa edelaosas. Selle juured ulatuvad 1880. aastasse, kui hr Dupeyron oli üks tähtsamaid Armagnaci ja Gascogne veini kaubandajaid. Mõned aastakümned hiljem spetsialiseerus Dupeyroni lapselaps Philippe Aur...
Portfell (66)
Prantsusmaa, La Roque D'antheron
Alates 1998. aastast arendab, toodab, pakendab ja saadab PROPOS’NATURE laboratoorium Lõuna-Prantsusmaal, Provence'is looduslikke ja ökoloogilisi tervisetooted. Kvaliteetsete toodete pakkumise nimel järgib PROPOS’NATURE häid tootmistavasid (BPF) ning Bureau Véritas kontrollib selle COSMOS sertifikaatide ja AB (ökoloogilise põllumajanduse) sertifikaatide saamist toidulisandite jaoks. Laboratooriumi ...
Portfell (47)
Prantsusmaa, Mazerolles
LA FERME SAINT SYLAIN, mis asub Mazerolles'is Vienne'i departemendis, toodab ja jagab alates 2017. aastast aromaatseid, ravimtaimi, teesid ja orgaanilisi infusioone. LA FERME SAINT SYLVAIN töötab 100% orgaanilises suletud ringis: ta lõikab, istutab, korjab, sorteerib ja töötleb ise. Kõik on käsitsi tehtud ja suure kirega. Meie talu ja meie oskused orgaaniliste ravimtaimede ja aromaatsete taimede k...
Portfell (72)
Prantsusmaa, Cénac
...Kogumine toimub varahommikul, et säilitada viinamarjade puuviljasus ja värskus. 10–12 tunni kestel toimub koore maceratsioon roostevabast terasest reguleeritavas temperatuurikonteineris. Fermentatsioon madalal temperatuuril (16–18 °C). Küpsemine lees. Selle veinivalmistamise tulemuseks on meie valge vein, mis on puuviljane, ümar, rasvane ja pehme. Maitse: meeldiv algus, siidine ja peen keha...
Portfell (9)
Prantsusmaa, Malataverne
...Lühike koorimisel põhinev maceratsioon. Pressimine. Temperatuuriga reguleeritud alkohoolne fermentatsioon, malolaktiivne fermentatsioon peatatud. Traditsiooniline vinifikatsioon roostevabast terasest mahutites, kontrollitud temperatuuridel. Alkoholi sisaldus 12,5% vol. Allergiad (sulfid) Sisaldab sulfitte. See roosa vein sobib ideaalselt sõpradega koosolekute jaoks, grillitud toitude ja köögiviljade tianside kõrvale.
Portfell (188)
Prantsusmaa, Saint-Jean-Pla-De-Corts
Prantsusmaa, Saint-Sulpice-De-Faleyrens
...Minervois Rosé Segamine: Syrah - Grenache Säilitamise potentsiaal: Umbes 2 aastat Veinivalmistamine: Väga lühike koore maceratsioon, millele järgneb veretuks tegemine. Maitsestamine temperatuurikontrolliga.
Portfell (53)
Prantsusmaa, Ecos
...Parfümiõli 1000 ml-1 KGS, mille peamised noodid on Safran ja Jasmiin; keskmised noodid on Amberwood ja Ambergris; põhinoodid on Kuusevaik ja Seedripuu, mõlemale, unisex. Maceratsioon puhtas alkoholisse otse. Vaata, kuidas maceratsioon oma puhast õli alkoholisse otse meie blogis. Tahara tüübi jaoks saad seda kasutada otse. Aroom: Puidune amber soe vürtsikas, puidune vürtsikas. Maceratsioon...
Portfell (1)
Prantsusmaa, Banyuls Dels Aspres
...CEPAGES: Syrah, Carignan, Grenache Noir Kogumine ilma vartega Marjade maceratsioon Särav välimus, selge, punane, lilla varjunditega. Aroomis punased puuviljad koos mõningate piprase nootidega. Maitse on värske ja elegantne, kaunite, väga pehmete tanniinidega. Lõpp on maitsev ja piprase alatooniga. Viinamarjasordid: Syrah - Carignan - Grenache noir Mullad: Argilo-Calcaire...
Portfell (8)
Prantsusmaa, Saint-Vérand
... Veinivalmistamine: Korje: käsitsi. Meetod: traditsiooniline Beaujolais, pool-süsinik, täisklastrites. Maceratsioon: 6 kuni 10 päeva. Aretus: mahutis. Degusteerimine: Selgelt äratuntav vein. Kaunis purpurvärv. Aroomid, mis on väga tüüpilised violetist ja muskusest. Maitses on vein avar ja pehme. Lõpp on pikk ja intensiivselt puuviljane.
Portfell (18)
Prantsusmaa, Auxerre
...Veinivalmistamine Kogumine mehaaniliselt. Täielik eraldamine. Külm efermentatsioon 3 päeva 10° juures. Maceratsioon 14 päeva temperatuuride kontrolliga 22° kuni 26°. Pneumaatiline madalrõhu pressimine (alla 1 baari). Küpsemine 8 kuni 12 kuud betoonist mahutites. Pudeldamine meie poolt, meie keldrites. Pudelis küpsemine, 2 kuni 3 kuud enne müüki. Pakendamine: ühikuhind, müüdud 6 pudeli karpides...
Portfell (190)
Prantsusmaa, Colombes
...Maitsetu originaal gastronomiline džinn Valmistatud Prantsusmaal - Charente - Spirits Valley Destilleerimine aurudestillaatoris Koostisosad: Neutraalne alkohol, kadakamarjad, koriander, ingveri juur, roheline kardemon, sidrun Maceratsioon India mustast teest apelsini, õuna, mandli, kaneeli Formaat: 50cl. Kraad: 40 % vol. Koostöö Arnaud Bacheliniga, Thé-Ritoires asutaja, rahvusvaheliselt...
Portfell (9)
Prantsusmaa, Soing-En-Sologne
...Valik parcellaire, pikk maceratsioon, 24 kuud uutes tammevaatides, 100 % Malbec, võimas ja elegantne. Domaine: DOMAINE DE CAUSE Appellation: AOC CAHORS Regioon: LÕUNA-LÄÄNEST Värv: Punane Viinamarjasordid: 100 % Malbec Kultuurimeetod: Ökoloogiline üleminek Mahutavus: 75cl Kaal: 1 kg Iseloom: võimas Aasta: 2015...
Portfell (100)
Prantsusmaa, Lardier Et Valença
...Meie taimeekstraktid on professionaalidele suunatud koostisosad, neid ei saa müüa sellisel kujul. Orgaaniline taimeekstrakt, värske (mitte külmutatud). Maceratsioon toimub korje kohtades (Päritolu Prantsusmaa) [Allikas: Etnobotaanika ja fütoteraapia juhend - Gérard Ducerf - Ed Promonature] Tilgad, maohäired, gaasid, diureetikum, higistamist stimuleeriv, süljenäärmete stimuleerimine, raskendatud...
Portfell (97)
Prantsusmaa, Lardier Valença
...Ravimtaim, mis on tuntud vereringe soodustamise poolest. Ökoloogiline, värske taimeekstrakt (mitte külmutatud). Maceratsioon korje kohas (Päritolu Prantsusmaa). 50 ml klaaspudel.
Portfell (311)
Prantsusmaa, Brissac Loire Aubance
...MILLESIME : 2020 CEPAGE : Cabernet franc. TERROIR : Liivsavi. VINIFICATION ET ELEVAGE : Viinamarjad korjatakse ilusas küpsuses. 24-tunnine maceratsioon madalal temperatuuril, et ekstrakteerida värv. Fermentatsioon roostevabast terasest mahutis madalal temperatuuril, et säilitada puuvilja aroomipotentsiaal ja värskus. APPELLATION : AOP Cabernet d'Anjou. NOTES DE DEGUSTATION : Ahvatlev värv...
Portfell (12)
Prantsusmaa, Caudiès De Fenouillèdes
...Nimetus: IGP Côtes Catalanes Viinamarjasort: 100% Syrah Muld: Viinamarjad pärinevad Caudiès'i lõunapoolsetelt marmorist mägedelt. Viinapuude vanus: Istutatud 1997. aastal. Valmistamine: Kolme saare viinamarjad töödeldakse eraldi ja segatakse alles hiljem. Pärast kogu saagi eemaldamist toimub pehme maceratsioon ja tanniinide ning antotsüaanide ekstraheerimine käsitsi pressimise ja lühikeste...
Portfell (9)
Prantsusmaa, Bidart
...Gurmee pood: Extra Neitsi Oliiviõli "Cèpes" Bio, pudel N°3- 250ml - Maison Caudalie ekstra neitsi oliiviõli bio kollektsioon pakub looduslikke aroomivariatsioone nagu cèpe; maceratsioon, mis on saadud ainult mehaaniliste protsesside abil. 250ml pudel ekstra neitsi oliiviõli "Cèpes" bio on samuti saadaval gurmee kinkekomplektides N°2, 3 ja 5. Kulinaarne looming ilma lisatud aroomide ja lisaaineteta, sertifitseeritud bioloogiliseks Bureau Veritas (FR Bio10) poolt. Maison Caudalie ei tee kvaliteedis kompromisse!
Portfell (59)
Prantsusmaa, Pont D Ain
...Anisete märkide armastajatele on siin tähtaniisi, tuntud ka kui "badiane", ja kuulsate Madagaskari vanillide maceratsioon, mis toob sellele cuveele magusust ja ümarust. Oleku: Uus toode Riik: Prantsusmaa Tootmispiirkond: Normandia Nimetus: Calvados'e liköör Aasta: 2020 Alkohol: 26° Mahutavus: 50cl...
Portfell (95)
Prantsusmaa, Saint Cannat
... maceratsioon (12°). Fermentatsioon termoregulatsiooniga umbes 16-18°C. MAITSEMÄRKUSED Kaunis kerge roosa värv, värske puuviljane maitse. Rafineeritud ja delikaatne suus, hea aasta. Gastronomiline vein. Te hindate meie Bandol roosa veini eriti kala, grillitud liha, bouillabaisse'i, täiskasvanud linnuliha… Või aperitiivina. Serveeri umbes 13°C juures...
Portfell (46)
Prantsusmaa, Candillargues
... Keskendunud pungade maceraadid (kompleksides või üksikutes). Meie tootmisetapid Fütoteraapia (järgides GMP norme ja minu HACCP meetodit) Pungade korje & transport Sorteerimine & puhastamine Kuiva kaalu määramine & Punga maceratsioon Pungade pressimine & Filtreerimine Kontroll & Registreerimine Komplekside ettevalmistamine Kontroll, Registreerimine & Ladustamine Pudelite pakkimine Valdkond "GEMMOTHERAPIE" Phytofrance'is on värske punga kasutamine pärast ekstraheerimist, vedelas vormis.
Prantsusmaa, Merignac
...Maceratsioon Bordeaux'i cannelés'ist ja rummist, koos meie koduse suhkrusiirupiga. Retsept, millel on kondiitritooted, mille eesmärk on esile tõsta Bordeaux'i piirkondlikku gastronoomiat.
Portfell (9)
Prantsusmaa, Martillac
PARSEC on ettevõte, mis on spetsialiseerunud lahenduste kavandamisele ja teostamisele keldri seadmete järelevalve ja automatiseerimise valdkonnas. PARSEC pakub veinitootmise valdkonnas võimalusi kõigi veinivalmistamise parameetrite täpselt kontrollimiseks ja juhtimiseks. PARSEC osaleb mitmetes etappides: maceratsioon ja ekstraktsioon, oksüdeerimine ja inertiseerimine, termoregulatsioon, käärimisprotsessi kineetika, cellarmate ning järelevalve ja inseneritöö.
Populaarsed riigid selle otsingutermini puhul

europages'i rakendus asub siin!

Kasutage meie täiustatud pakkuja otsingut või looge oma päringud liikvel olles uue europagesi ostjate rakenduse abil.

Laadige alla App Store'ist

App StoreGoogle Play