Itaalia, Fidenza
...DOP sink, mis põhineb sealiha, on eksklusiivne Piacenza piirkonnale. Liha, mis pärineb sea kaelast, on käsitsi täidetud looduslikku soolde ja küpsetatud vähemalt 90 päeva, omab magusat ja meeldivat maitset ning on peamine koostisosa eelroogades ja aperitiivides.
Portfell (54)
Rosa dell'Angelo prosciutto ja culatello tootmine on eriline juba algusest peale. Liha kvaliteet on erinev, sõltuvalt avatud karjatamisest ja vanast käsitööprotsessist, kus kasutatakse ainult soola ja pikaajalist küpsemist. Meie mustad sead, mis kuuluvad peaaegu täielikult kadunud vanadesse tõugudesse, saavad vabalt karjatada metsades. Vabad päikese, tuule ja vihma all. Vabad väljendama oma instin...
Portfell (10)

europages'i rakendus asub siin!

Kasutage meie täiustatud pakkuja otsingut või looge oma päringud liikvel olles uue europagesi ostjate rakenduse abil.

Laadige alla App Store'ist

App StoreGoogle Play