Meie käsitööna valmistatud lõhe on valmistatud kolme põlvkonna teadlikkusega, soolatud meresoolaga ja suitsutatud puhta tammesavi abil. See on värske toode. Selle valmistamisel ei leidu ühtegi keemilist ainet, värvainet ega maitseainet. See on lõigatud käsitsi meistri poolt. Suured ilusad õhukesed viilud on meie kvaliteedimärk ja meie ettevõtte maine.
Belgia, Fleurus
...Vendsyssel pakub laia valikut "tipptasemel" suitsutatud kalatooteid ja -valmistisi. Ettevõte pakub järgmisi tooteid: suitsutatud lõhe, marineeritud lõhe, suitsutatud ja marineeritud lõhefileed, plancha, marineeritud lõhe kuubikud, kitsejuustuga lõhepalad, keedetud lõhe,... Samuti pakub ta teisi suitsutatud kalu: tuun, flundra, skolaar ja marliin.
Belgia, Jumet
Kvaliteetse käsitsi valmistatud suitsulõhe spetsialist. Käsitsi soolamine kuiva soolaga ning madalal temperatuuril õrn suitsutamine muudavad selle toote kõrgekvaliteediliseks, mida tunnustavad rahvusvaheliselt valdkonna spetsialistid. Lisaks traditsioonilisele suitsulõhele on kuumutatud ja suitsutatud lõhe ning belle-vue lõhe samuti muutunud hädavajalikuks. Käsitsi viilutamine, mida teostab...
Prantsusmaa, La Seyne Sur Mer
Le Fumoir de Provence, perheettevõte, mis on tegutsenud juba 2 põlvkonda. Oleme suitsutatud kalade tootjad, ilma värvainete, säilitusainete ja lisaaineteta. Pakume laia valikut värskeid ja suitsutatud kalu. (tuun, lõhe, mõõkkala, forell, boutargue, tursk, krevetid, austrid, rannakarbid, must koht, heeringas, kalmaar, Vahemere lõhe, Vahemere dorado, merikarp ja palju muud ... )...
Prantsusmaa, Carquefou
...* Pasteedid: Pardi foie gras pasteet girollidega, sealiha põse pasteet, mis on confit'de foie gras girollidega, vasika ris pasteet morillidega. * Vanade meetoditega valge verivorst seente, foie gras, lõhe, St-Jacques'i jaoks Talve tootesari: * Vanade meetoditega vorstid: Toulouse'i vorst * Poolsoolatud: põlved, rind, õlg * Vanade meetoditega suitsutamine: vorst, põlved, rind, õlg * Lihatooted: röstid...
Prantsusmaa, Carentan
...William & Jamesi ettevõte asub Carentanis, Normandias. Nad on spetsialiseerunud kvaliteetse lõhe ja forelli suitsutamisele. Kogu kala töötlemisest kuni teie suitsulõhe pakendamiseni kulub mitu päeva, mille jooksul toimub range valik, seejärel soolamine kuiva soolaga, madalal temperatuuril suitsutamine ja lõpuks õhukeste viilude lõikamine noaga. Need erinevad etapid tagavad William & Jamesi toodete kvaliteedi, mis põhineb käsitööoskustel (Meister Artisan'i märk), värskusel ja tooraine kvaliteedil.
Holland, Raamsdonksveer
Kernactiviteiten Meie põhitegevus on traditsiooniline, vanamoodsas suitsuahnus suitsutamine angerja, lõhe ja forelli. Käsitöömeetod suitsutamiseks on selgelt praeguse juhtkonna lemmikteema. Lisaks angerjale, lõhele ja forellile pakub W. Kok Spaarndam B.V. laia valikut sügavkülmutatud kalatooteid kalaturule, -hulgimüüjale ja toitlustushulgimüüjale. Koos suitsutatud toodete käsitöö kvaliteediga...
Belgia, Boirs
Vinken S. juures valmistatakse lõhe kolme põlvkonna oskusteabe teadlikkusega, soolatud meresoolaga ja suitsutatud puhta tammesavi abil. See on värske toode. Selle valmistamisel ei leidu ühtegi keemilist ainet, värvainet ega maitseainet. See lõigatakse käsitsi peremehe poolt. Suured ilusad õhukesed viilud on meie kvaliteedimärk ja meie maja maine.
Prantsusmaa, Arnouville Les Gonesse
...mis on kohandatud kõigi teie tootmisvajaduste jaoks: sealiha vorstid (keeduham, peekon, pasteedid ja muud), kuivad vorstid (coppa, kuivatatud sink, kuivad vorstid, Cobourg), marineeritud tooted, töödeldud linnuliha tooted (linnuliha sink, nuudlid), röstitud ja suitsutatud kanad, mereannid (lõhe, peajalgsed ja muud).
Belgia, Ruisbroek (Antw.)
...Klaas Puul on juba aastaid juhtiv värskete ja sügavkülmutatud kreveti tarnija/tootja. Valikusse kuuluvad ka mereannid, jõekrevett ja traditsiooniliselt suitsutatud lõhe.
Belgia, Oostende
... suitsutatud tooted, tursk, Šoti lõhe ja muud sarnased on seega "headest allikatest". On selge: Diederik jälgib hoolikalt kvaliteeti, mis üle leti läheb. Poe töötajad tegelevad siin kala, koorikloomade ja karpide kaasaegsete roogade valmistamisega. Mõned neist on saadaval aastaringselt, kuid hooajad värvivad pidulauda üllataval viisil.
Prantsusmaa, PEYREHORADE
... oskusteabele ja vanaaegsetele suitsutusahjudele toodab Maison BARTHOUIL kõrge kvaliteediga suitsutatud lõhet. Maison BARTHOUIL pakub ka teisi kalu (suitsutatud angerjas), ökotooteid (ökoloogiline lõhe, ökoloogilised terriinid), kaaviari, kalamune, taramat, piirkondlikke eripärasid (konserveeritud pardiliha, värsked, suitsutatud ja kuivatatud rinnafileed...) ning gurmeekinkekomplekte.
...näiteks marineeritud ja suitsutatud. Mida me pakume - Import Meie SCANDITA EUROOPAS on võimalused importida kõige tüüpilisemaid tooteid Vahemere ümbruse riikidest. Tänu otsesele kontaktile, mille oleme aastate jooksul väikeste ettevõtetega saavutanud, saame pakkuda ehtsaid ja kvaliteetseid tooteid. Meie eesmärk on valida ja tutvustada iga piirkonna tüüpilisi tooteid, nagu näiteks Itaalias, kus toodetakse ja unikaalsed tooted on seal. Kui teil on midagi erilist, mida soovite, oleme valmis aitama ja püüdma leida parima toote just teile.
Šveits, Killwangen
Pinot Noir lõhe, Alaska metsik lõhe ja forellifileed (käsi-fileeritud) suitsutatud. Suitsutatud pardifilee ja hirvefilee. Värske homaar. Suitsutatud pöögist ja kasepuust.
Türgi, Istanbul
Me oleme järgmiste toodete müüjad Tooted : - ICUMSA 45 suhkur - PRUUN SUHKUR - NISU - SÖÖGIAISED - Rapsiõli on suur nõudlus ja lühike pakkumine - PIIMAPULBER - JÄÄTISEPULBER, JÄÄTISEBAAS - KALA (kalad nagu kuivatatud kala, tursk, heeringas, kuningkrabid ja palju muud. Loomulikult ka lõhe, värske, külmutatud, suitsutatud parimas kvaliteedis. Kõik ka väikestes kogustes.)...
Krevette, kalmaare, karpe, kaheksajala, suitsutatud lõhe töötlemine ja kalatoodete tootmine.
Populaarsed riigid selle otsingutermini puhul

europages'i rakendus asub siin!

Kasutage meie täiustatud pakkuja otsingut või looge oma päringud liikvel olles uue europagesi ostjate rakenduse abil.

Laadige alla App Store'ist

App StoreGoogle Play