Prantsusmaa, Lacaune
Asutatud 1956. aastal, on ettevõte OBERTI spetsialiseerunud lihatoodetele ja suitsutatud liha valmistamisele. 60-aastase kogemusega ühendab OBERTI oskusteabe, vanad retseptid ja kaasaegsed seadmed. Lihatooted, mida kasutatakse lihatoodete ja suitsutatud liha tootmiseks, on kvaliteetsed kohalikud lihad. Ettevõte toodab ja pakub seega vorste, coppat, peekonit, soolatud ja kuivatatud sinke jne.
Prantsusmaa, Le Rouget
...MAS ettevõte, mis asub Rouget'is Cantal'is, on spetsialiseerunud Massif Central'i traditsioonilistele lihatoodetele, suitsuliha ja konservid. Ettevõte pakub tooteid, mille retseptid on lihtsad ja autentilised. Näiteks pakuvad nad kuivatatud sinki, mis on küpsenud kuni 24 kuud nende Rouget'i kuivatites, ja käsitsi valmistatud puhtast sealihast pasteeti. Maison MAS on tuntud oma toodete kvaliteedi ja autentsuse poolest.
Hispaania, Arévalo-Ávila
Me oleme pereettevõte, mis on saavutanud harmoonilise tasakaalu meie eelkäijate kogemuste ja kõige kaasaegsemate tehnoloogiate vahel, mille tulemuseks on suurepärase päritoluga toode, mis tõstab meie tööd ja kutsub meid iga päev paremaks muutuma. Traditsioonilised tooted, mis rikastavad maitsemeeli, igipõlised tooted, sink, seljatükid, vorstid, mis on valmistatud äärmise hoolikusega, kuivatatud hoolikalt viimase põlvkonna kuivatites, et tuua teile erakordse kvaliteediga ja unustamatu maitsega toode.
Türgi, Seyhan
Traditsioonilised Türgi maiustused, Türgi maiustused, Cezerye, Kreeka pähkli vorst ja Kuivatatud pähklid.
Hispaania, La Roda
... Cenceña koogid, Gazpacho koogid, käsitöö koogid, Manchego Gazpacho koogid, peamised koostisosad Gazpacho Manchego. Parim kuivatatud, keedetud ja värske vorst Albacete mägedest. Pipraga salchichón, Chorizo la Mancha, põrgu chorizod, sibulaverivorst, valge butifarra, chistorra, kuivatatud chorizo. Lõpetuseks mõned käsitööõlled, kodune õlu, topeltfermentatsiooniga õlu, filtreerimata õlu, lisaga gaasita õlu, Hispaania käsitööõlled. Või mõned Orujos või kodune rumm, nagu orujo kreem, ürdiorujo, ürdiliköör, mesi orujo, mesi liköör, mesi rumm.
Prantsusmaa, Lacaune
...mis oli kunagi, on austatud, tuues samas kaasa modernsuse puudutuse. Pikaajalise peretraditsiooni oskused Lacaune'i lihatööstuses Lacaune on kuurortküla Haut Languedoc'i looduspargi südames. Asudes 800 meetri kõrgusel, on tema kliima puhtus ja värskus otsustava tähtsusega kvaliteetsete lihatoodete, nagu kuivatatud sink, kuivatatud vorst ja kuivatatud vorst, valmistamisel ja küpsetamisel. Just siin, meretuulte ja mäetuuled mängides, toimub meie toodete küpsemine aeglaselt.
Prantsusmaa, Montreuil Bellay
Teie naudinguks tutvustab Roger BODET, meistrikärbitaja, oma talenti ja oskusi laia valiku kuivatatud vorstide kaudu. Loomulikest sooltest valmistatud vorstid paigutatakse seejärel kuivatamisruumi, kus neid järk-järgult viiakse ideaalsesse temperatuurisse, mis soodustab maitse ja iseloomulike pinnakukkade arengut heas kuivatatud vorstis. See on etapp, mil neid kõige rohkem hellitatakse, kuna nad peavad seejärel jahenema rangelt ajastatud etappide kaupa. Siis tuleb aeg küpsemiseks kuivatamisruumis, kus temperatuur ja niiskus on mitu nädalat hoolikalt jälgitud.
Prantsusmaa, Besné
...Kõrge Savoia ja Rhône-Alpes'i suitsuvorstid looduslikus sooles, ilma värvainete ja keemiliste säilitusaineteta. Vorstid on kaetud loodusliku õitega. Jalamuna on kuivanud vähemalt 6 nädalat. Kõrgekvaliteediline kuivatatud liha, mida hoitakse Pontchâteaus küpsemiskambris, austades toote omadusi.
Horvaatia, Klis
Populaarsed riigid selle otsingutermini puhul

europages'i rakendus asub siin!

Kasutage meie täiustatud pakkuja otsingut või looge oma päringud liikvel olles uue europagesi ostjate rakenduse abil.

Laadige alla App Store'ist

App StoreGoogle Play