Itaalia, Langhirano
Juba üle 40 aasta Monica & Grossi toodab prosciutto di Parma Dop, prosciutti crudo ja prosciutti cotti. Lisaks kaubanduses Prosciutto crudo di San Daniele, speck, suitsutatud prosciutto, culatta, culatello koos nahaga. Valitakse esmaklassilised kohalikud lihad, mida töötlevad suure kogemusega prosciuttai meistrid ja mis on küpsenud ideaalsete Langhirano kliimatingimustega ventileeritud ruumides.
Portfell (3)
...Felino salami, tuhandete Itaalia salami seas, on kõige magusam, valmistatud vähe soola, pipart ja küpsetatud Parma sinkide orus. Ainult Itaalia raskete sigade lihast, alustades "trito di banco" (lahja liha, ilma närvideta ja õhukese rasvakihiga), esmalt jahvatatud keskmise teraga, seejärel segatud maitseainetega (sool, pipar, natuke valget veini), lastud seista, täidetud "culare" sooltega, nagu nõuab kõige autentsem traditsioon, mis hoiab salami alati pehme. Pärast kahte, kolme kuud on siin viil, lõigatud diagonaalis, täis, ümar aroom, erilise õnne maitsega.
Portfell (10)
...Advokaadibüroo Casa Carattini Gavazzi, mis on Parma linna tsiviilõiguse valdkonnas teejuhiks, on alates 1955. aastast tegutsenud ja loonud ning tugevdanud aastate jooksul interdistsiplinaarseid professionaalseid suhteid paljude spetsialistidega, sealhulgas advokaatidega nii Itaalias kui ka välismaal. Meie bürooga teeb koostööd ka tuntud tööõiguse konsultantide büroo, mis pakub alati vajalikku tehnilist tuge.

europages'i rakendus asub siin!

Kasutage meie täiustatud pakkuja otsingut või looge oma päringud liikvel olles uue europagesi ostjate rakenduse abil.

Laadige alla App Store'ist

App StoreGoogle Play