Hispaania, San Pedro Manrique (soria)
Hispaania, Guijuelo (salamanca)
...Valmistatud valitud lihadest meie Iberia sigadelt, meie Chorizo Castro y González "Selección" esitleb end intensiivse punase-oranži värviga, pehme puudutuse ja keskmise kõvadusega, millel on intensiivne aroom, kus paprika, mida selle valmistamisel kasutatakse, paistab õrnalt silma. Intensiivne ja tungiv maitse, mille annab kasutatav Iberia Presa, vallutab kõige nõudlikumad maitsemeeled. SKU:N / A Saatmiskaal:N / A...
Portfell (55)
Portugal, Santarém
Monte Safira on kvaliteetne tootja ja eksportija, kes pakub kõrgekvaliteedilisi Portugali tooteid, spetsialiseerudes toorele oliiviõlile ja traditsioonilisele vorstitootmisele. Asudes Portugalis, on Monte Safira pühendunud autentsete toodete valmistamisele, kasutades ajaloos juurdunud meetodeid, et rahuldada tarbijaid, kes otsivad oma kodumaa maitseid. Ettevõtte tooteportfell sisaldab ekstra neits...
Portfell (14)
Hispaania, Montcada i Reixac-Barcelona
...Seapea Must Pull Valge Pull Läätse Butifarra Maksapasteet Maatilabuti Cular Butifarra Must Butifarra Kataloonia Cular Sant Roc Munabuti Verivorst Valge Butifarra Malagueño Chorizo...
Portfell (28)
Hispaania, Guijuelo-Salamanca
Simón Martín Guijuelo, S.L. on perefirma, mis on üle saja aasta pühendunud iberico sinkide ja teiste iberico sealiha toodete valmistamisele ja küpsetamisele. Ettevõte on oskuslikult ühendanud traditsioonilised meetodid kõige kaasaegsema tehnoloogiaga, kohandades oma rajatised Euroopa Liidu nõuetele ning liitudes alates asutamisest Denominación de Origen Jamón de Guijuelo, et pakkuda oma toodetes m...
Portfell (43)
Hispaania, Murcia
...Meie Iberico liha näitab tekstuure ja maitseid, mis kinnitavad meie hoolikalt jälgitud tootmisprotsessi. Olgu see hotellitööstusele või tarbijale, miks mitte nautida Iberico sealiha kõigis selle vormides? Kaal: 1,2 kg...
Portfell (178)
Hispaania, Alcobendas
...Bellota Cular Chorizo 5 Dompales Iberia Bellota Cular Chorizo DOMPALilt on valmistatud hakklihast ja searasvast, maitsestatud paprikaga ja küüslauguga, kõik looduslikku soolestikku täidetud. Ligikaudne kaal 1,3 kg...
Portfell (10)
Hispaania, Toral De Los Vados-León-España
...Juan Fernández S.L. sinkide ja vorstide tehas Käsitööna valmistatud tooted nagu: El Botillo del Bierzo, vürtsikad ja magusad chorizod, Chorizo Herradura, Lomo Embuchado, kuivatatud sink, San Martiños (salchichón), Cecina de Babilla, suitsutatud lacon, peekon, suitsutatud lacon, braseeritud lacon (gourmet toode) ja teised... Pakume ka värsket sealiha nagu: ribid, sisefilee, ribid, peekon, lacon, värske sink, värske põlve ja loomulikult soolatud ja värskeid tooteid nagu: kõrv, saba, selgroog, sea pea, nina, sea jalg.
Portfell (4)
Hispaania, Finestrat
...Hispaania iberico chorizo; Saadaval iberico chorizona või tavalistelt rasvasealt sigadelt.
Prantsusmaa, Saint-Etienne
Hispaania, Guijuelo (salamanca)
...tsingi ja kaaliumi poolest. Lisaks pakuvad Iberia sead Brisa meile liha. Energia väärtus: 460Kcal / 1909KJ Rasvad: 36.6 g Küllastunud rasvad: 12.59 g Süsivesikud: 2 g Suhkrud: 0.46 g Valgud: 31.3 g Sool: 5.62 g...
Hispaania, Peligros
...Aditiivide, maitseainete ja vürtside segu, mida kasutatakse lihatoodete valmistamiseks, mis ei ole kuumtöödeldud, nimetusega "Chorizo" või "Longaniza", kvaliteediga "Extra", mis on küpsetatud küpsemise-kuivatamise protsessiga, mis kestab vähem kui 30 päeva. Formaat: 3 kg kott.
Me oleme pereettevõte, mis alustas oma teekonda 20. sajandil. Oleme pärinud kõige traditsioonilisemad ja käsitöölikumad väärtused, nii gastronoomilised kui kultuurilised, mis on võimaldanud meil kasvada ja saada selliseks ettevõtteks, nagu me täna oleme. Just need väärtused ja austus meie juurte vastu on need, mis meid innustavad INNOVEERIMA, ARENDAMA JA KOHANDAMA end uute aegadega. Areneda kaotam...
Portfell (9)
Hispaania, Madrid
Prantsusmaa, Auros
... vorst, rullitud ventrèche (prantsuse pancetta) ja lame. Me valmistame ka keedetud vorste: kodune küüslauguvorst, baske pasteet Espelette'i pipraga, meie kuulus vanaema pasteet (konjaki, koore ja väikeste seente lisandiga), keedetud sink, béarnaise lihavorst, galabari vorst ja lihaga brasse vorst, sealhulgas seajala terriin. Lisaks toodame marineeritud liha grillimiseks, nagu meie kuulus grillisink Lomo stiilis ja värsked vorstid.
Portfell (31)
Hispaania, Badajoz
...Valmistatud valitud lahjadest lõikudest ja marmoreeritud liha Iberia seaporkist. Maitsestatud valitud vürtsidega (paprika punase Iberia chorizo jaoks) ja kuivatatud looduslikus kuivatamisruumis.
Itaalia, San Donaci
...Vein, mis on saadud Negroamaro (90%) ja Malvasia Nera (10%) viinamarjade käärimisest. Tootmispiirkond: Salento, Brindisi ja Lecce provintside vahel. Asetus barrique'ides. Aroomis kerkivad esile küpsete punaste viljade ja mooside noodid, vürtsikad nagu must pipar, lagrits, röstitud ja Vahemere taimestiku palsamilik noot. Ideaalne kõvade juustude, nagu Comtè, Gorgonzola, ning lihatooteid, nagu seapekk, chorizo, capocollo ja grillitud punane liha, kõrvale.
Portfell (5)
Prantsusmaa, Laissac
... veiseliha, chorizo, guanciale, kuivatatud vorst, saucisson, moodustavad meie nitritivaba lihatoote valiku, mis on valmistatud meie töötubades Laissacis Aveyronis. COTE2BOEUF on ka Popine'ide leiutaja: õhukeselt viilutatud lihatooteid 100% taaskasutatavas ja tagastatavas klaaspurgis. Pärast vaakumisse panemist säilib Popine 3 kuud toatemperatuuril. Saadaval 3 formaadis (Popine, Marmite, Chaudron), see sobib teie raclette'ide kõrvale talvel ja lihatoote taldrikute kõrvale kaunil hooajal.
Portfell (29)
Hispaania, Cuéllar, Segovia
Me oleme pereettevõte, mis tegeleb iberihärja kasvatamise ja käsitöövorstide valmistamisega Cuéllaris, Segovias. Pine ja tamme vahel sünnivad loomad ja neid hooldatakse meie enda talus, jälgides nende toitumist ning sanitaar- ja keskkonnatingimusi väga hoolikalt. Igal talvel oleme valmistanud oma tapmise: chorizo, salchichón, mustvorst jne. Ühel päeval otsustasime astuda sammu edasi ja tuua meie tooted turule. Kui meie sõpradele ja pereliikmetele meeldisid meie vorstid, siis miks mitte pakkuda nii looduslikku ja maitsvat toodet ka teistele?
Prantsusmaa, Layrac
... nõudmistele vastavaid tükeldatud tooteid. Meie töökorraldus võimaldab meil omada käsitöölise paindlikkust, mis on suur eelis. Mõned lihatoote artiklid: Bourguignon, Entrecôte, Faux-filet, Bavette, Sauté de veau, Cote de porc Mõned vorstitooted: Pâté de campagne, Boudin, Saucisson à l’ail, Chorizo, Saucisse de Toulouse, Chipolatas, Merguez Marassé toodete jälgitavus hõlmab meetmeid, mis on rakendatud meie liha tootmise ja turustamise iga etapi jälgimiseks, et tagada hügieeninõuete järgimine nende etappide käigus.
Hispaania, Massamagrell
Käsitööna valmistatud vorstid, chorizo, värsked longanizas, lihatooted...
Hispaania, O Porriño-Pontevedra
PORTALCONSA panustab tüüpilisele galeegi tootele, nagu traditsiooniline chorizo ja sibulatoode, lakoon, peekon, cacheira..., kuid ei unusta ka üldisemaid tooteid nagu hamburger, vorst või criollo, kuid kindlasti meie maa tooraine kvaliteediga ja ekspertide oskuslike kätega ning tehnoloogilise infrastruktuuriga, mis ainult aitab kaasa meie toodete tipptasemele.
Hispaania, Tudela (navarra)
Leframa on pereettevõte, mis on järk-järgult kasvanud tänu kahele selgele põhimõttele: raske töö ja maksimaalne kvaliteet, et pakkuda meie klientidele parimat toodet. Meile meeldib meie töö ja püüame seda edastada kõigis meie toodetes. Meie tooted: VÄRSKED VIINAD, CHISTORRA, KUIV JA VÄRSKED CHORIZO, LONGANIZA, KÜPSETATUD KÕHT, KÜPSETATUD KÕHT, MARINAADIGA LOMO, VALGE CHORIZO, CULARES. Kõik meie tooted on valmistatud looduslikest sooltest. Meil on Navarra käsitööliste pitser ja Reino Gourmet ning nüüd on meil ka valik ökoloogilisi tooteid.
Hispaania, Ripollet (Barcelona)
Antonijoan L.C. on Hispaania lihatooteid tootja alates 1976. aastast. Meie peamised tooted on: peekon, vorstid, keeduham, chorizo Rosario, pateed. Me oleme spetsialiseerunud HORECA (hotell, restoran ja catering) kaubandussektorile. Meie asukoht on Ripolletis (7 km Barcelonast) 3000 m2 tehases, kus on tipptasemel tööstusseadmed ja tootmismeetodid. Meie ettevõte on selles sektoris liider oma...
Hispaania, Figueres
...El Graner on lihapoed, millel on üle 20 aasta kogemust, asub Alt Empordà's, Vilafanti ja Figueresi kauplustes ning meil on oma töötuba, kus valmistame oma vorste 100% käsitööna. Meil on kaks vorstiliini: keedetud ja kuivatatud. Fuet, longaniza, panceta, lomo, kalkun, chorizo, sobrasada, butifarra, bull, magret, foie... kõik need on valmistatud meie töötubades suure armastusega käsitööna. Pakume ka vorstikoguseid, et nautida meie tooteid erilistel aegadel nagu jõulud või teha originaalseid ettevõtte kingitusi.
Hispaania, Pobladura de Pelayo García
... targast käest. Garantii, maitse ja kohandamine meie kaasaegsetesse seadmetesse tagavad Ferju vorstide ja soolatud toodete äärmiselt kõrge kvaliteedi. Kõik meie tooted on valmistatud gluteenivabalt, ilma säilitusainete ja värvaineteta. Mõned meie tooted on: Cecina de León IGP, kodune ekstra chorizo (sarta, cular ja vela), kodune ekstra salchichón (sarta ja cular), serano sink, täidetud selg, looduslik peekon (suitsutatud ja marineeritud), soolatud keel (sealiha ja veiseliha), marineeritud ribid, suitsutatud lacon.
... ilma süstitud), chorizo ja värske longaniza, chistorra, butifarra ja hamburgerid (eriti veiselihast hamburgerid). Hermanos Bernal Hernández, S.L. alustas Bernali kolmandat põlvkonda (alates 1898. aastast), unustamata traditsioone. 2004. aastal asutasime Cárnicas Palber SL, koostöös José Antonio Palacios Ezquerra'ga, mis on pühendunud lihatöötlemisele ja värske liha müügile, laiendades tootevalikut. Meie peamised kliendid on HORECA-sektoris. Kuid me usume ka, et igaüks, kes soovib, võiks meie tooteid tarbida. Seetõttu on meil veebilehel Online-pood ja tehases müügikoht.
Hispaania, Valencia
XarcuSpain on ettevõte, mis on peamiselt pühendunud Hispaania päritolu gurmee-, käsitöö-, tervislike ja ökoloogiliste toodete ekspordile. Kuigi oleme spetsialiseerunud kuivatatud lihadele (Jamon, Chorizo ja Lomo), leiad meie kataloogist erinevaid kategooriaid. Mee, Trühvlid, Liköörid, Õlid ja igasugune liha. Suuname oma tegevuse HORECA kanalile ja kuigi töötame peamiselt jaotajate kaudu, suudame teha kohandatud saadetisi igasugustele toitlustussektorisse kuuluvatele ettevõtetele.
Portfell (8)
Hispaania, Alcobendas-Madrid
... iberico sealiha tarnijad. Pakume teile järgmisi tooteid: pluma, secreto ja solomillo. Ja kuivatatud toodetest: iberico sink, iberico õlg, täidetud presa, täidetud lomo, chorizo cular ja salchichón cular. Oleme kaasatud igasse protsessi etappi alates kasvatamisest kuni liha ja kuivatatud toodete turustamise ja jaotamiseni. Võtke meiega ühendust ja küsige teavet meie toodete ja teenuste kohta. Meie veebileht on www.navarretintoibericos.com...
Hispaania, León
... kuumutata. Kõik meie tooted on valmistatud järgides kõige traditsioonilisemat meetodit ja parimaid tooraineid, võimaldades cecina, chorizo või mõne meie vorsti maitseelamust äratada kõiki sinu meeli nagu kunagi varem. Kutsume teid tutvuma meie veebilehe ja meie toodetega, ootame teid!
Populaarsed riigid selle otsingutermini puhul

europages'i rakendus asub siin!

Kasutage meie täiustatud pakkuja otsingut või looge oma päringud liikvel olles uue europagesi ostjate rakenduse abil.

Laadige alla App Store'ist

App StoreGoogle Play