Soome, Turku
Rosa dell'Angelo prosciutto ja culatello tootmine on eriline juba algusest peale. Liha kvaliteet on erinev, sõltuvalt avatud karjatamisest ja vanast käsitööprotsessist, kus kasutatakse ainult soola ja pikaajalist küpsemist. Meie mustad sead, mis kuuluvad peaaegu täielikult kadunud vanadesse tõugudesse, saavad vabalt karjatada metsades. Vabad päikese, tuule ja vihma all. Vabad väljendama oma instin...
Portfell (10)
Itaalia, Barberino Di Mugello
...SALAME TOSCANO, Valmistatud valitud sealiha, keskmise jahvatusega ja kuubikuteks lõigatud searasvaga, täidetakse kollageenist soolde ja küpsetatakse. PROSCIUTTO - seajalg "CASALINGO ALLA TOSCANA" FINOCCHIONA, Valmistatud valitud sealiha, on tüüpiline toskanlik vorst, mis on maitsestatud fenkoli seemnetega ja täidetud kollageenist soolde. PANCETTA puhtast sealiha, rullitud või laotatud, soolatud ja toskanlikult küpsetatud.
Portfell (7)

europages'i rakendus asub siin!

Kasutage meie täiustatud pakkuja otsingut või looge oma päringud liikvel olles uue europagesi ostjate rakenduse abil.

Laadige alla App Store'ist

App StoreGoogle Play