Leedu, Vilnius
...Külmsuitsutatud forell, peata karkass 1 kg + sisikond (c) ilma pakendita 1 kg kohta - SUITSUTATUD TOOTED Kasti lisamine: 10 kg Säilivusaeg: 60 päeva, t vahemikus -2 kuni +2 Tootja: LLC Vivat Fish Jaemüügikettides, kus tooted on esitatud: Food City, Bay...
Portfell (45)
Saksamaa, Obermoschel
...töödeldakse kohe professionaalselt; 25° C sooja suitsu (külmsuitsutatud) juures rafineeritakse lõhe 24 tundi õrnalt, saavutades ainulaadse maitse ja eristuva aroomi.
Portfell (10)
Prantsusmaa, Pertuis
...Saumoneraie Saint Martinis, käsitöö suitsutamise töötuba, austame suurt traditsiooni, et tutvustada tõelistele gurmaanidele autentse lõhe maitset. Iga lõhe töödeldakse individuaalselt, see on valitud värskena (mitte külmutatuna), kuivatatud Guérande soolaga „Nature&Progrès”, õrnalt külmsuitsutatud lepapuust, ilma lisaainete ja säilitusaineid. Pakume ka delikaatset valikut suitsutatud ja marineeritud lõhe, pastis Fenkool, Bourbon Pipar, Viin Aniis.
Taani, Faaborg
... järgmisel päeval pärast selle püüdmist ja sageli ka samal päeval. See kehtib nii terve kala kui ka fileede ning värskelt paneeritud kalafileede kohta. Me tarnime kõiki tüüpe suitsutooteid, nii külmsuitsutatud kui ka kuumsuitsutatud, mis on suitsutatud väga oskuslike spetsialistide poolt!
Mida me pakume - ExportScandita ekspordib kala ja mereande, nii värskeid kui ka külmutatud, Euroopa kõige põhjapoolsematest osadest, koostöö ja otsese müügi kaudu Lõuna-Euroopa riikidesse, kus nende toodete nõudlus on suur. Lõhe Lõuna-Euroopas on Norra lõhe väga populaarne peamiselt värskes vormis, kuid ka külmsuitsutatud maitsega. Meie Scanditas oleme samuti huvitatud tutvustama teisi lõhe tüüpe...

europages'i rakendus asub siin!

Kasutage meie täiustatud pakkuja otsingut või looge oma päringud liikvel olles uue europagesi ostjate rakenduse abil.

Laadige alla App Store'ist

App StoreGoogle Play