Itaalia, Mortara
...Valmis küpsetatud risotto seente ja selge võiga, lisada mõned Castelmagno juustu flöödid ja hakitud värske petersell. Koostisosad: Klassikaline Carnaroli riis (88%), köögiviljapulber (sool, tärklis ja kartuli maltodekstriinid, kuivatatud köögiviljad (porgand, seller, petersell), päevalilleõli, looduslikud maitseained, vürtsid), riisijahu, kuivatatud/seene* (Boletus Edulis ja vastav grupp) (3,7...
Portfell (3)
Itaalia, Ripalimosani
...Polilab on täielik laboratoorium põllumajandustoodete töötlemiseks. Ideaalne tomatite (kastmed, maitseained), puuviljade (moosid ja konservid), marineeritud toodete, pasteetide ja risotto töötlemiseks.
Portfell (3)
Itaalia, Asigliano Vercellese
...Risotto valmistamine, Maratelli riisi sordiga.
Portfell (2)
Itaalia, Acquaviva Picena
...Valage pakendi sisu pannile ja lisage 800 g vett ning üks tükk võid. Keetke keskmisel kuumusel 18 minutit ja segage lõpuks sisse üks tükk võid. Retsepti variant: Lisage keetmise lõpus praetud peekon või grillitud lõhe või muid eraldi praetud koostisosade järgi. Valmis risotto on 2/3 portsjonit.
Portfell (3)
Itaalia, Forlì
... magneesium, kaalium ja raud ning oomega-3 ja -6 rasvhappeid. Valge quinoa maitse on neutraalsem võrreldes punase või musta quinoga, mistõttu sobib see erinevatesse toitude valmistamiseks. Enne ökoloogilise quinoa kasutamist soovitatakse terad vee all loputada ja seejärel keeta umbes 10-12 minutit. Quinoa maitsvaks muutmiseks on oluline terad enne keetmisvedeliku lisamist röstida. Ökoloogiline quinoa on suurepärane risotto asendajana või võib saada teie salatite peamiseks koostisosaks.
Portfell (50)
Itaalia, Castel D'ario
...Riso Nuvola sündis ideest Castel D'Ario's (MN), linnas, mis on tuntud "Risotto alla Pilota" poolest, et tutvustada kohalike maade kultuuri. Linnariis, mida kasvatatakse, toodetakse ja töödeldakse nagu kunagi varem mantovani talunike poolt, et seejärel pakendada ja turule toimetada kohalikku riisi tootva ettevõtte: Riso Nuvola snc.
Itaalia, Città Di Castello
...trühvlipasta, trühvlipüree, mustade oliivide pate, vürtsikaste, tomatid trühvlite või seentega. Samuti pakume kuivatatud trühvleid purgis. Toitlustamiseks on meil suurepärased külmutatud seene- ja trühvlivalikud. Umbri ja Toscana veinid. Alates 1990. aastast toodab Tartufi Bianconi trühvlispetsialiteete ja trühvliga maitseaineid, nagu trühvliõli ja risotto. Meil on ka kuivatatud/külmutatud seeni ja trühvleid. Pakume ka veine ja EVO-d. Oleme rõõmsad, et saame teile saata meie katalooge! Oleme valmis saatma teile meie uut tootekatalooge ja jääme teie küsimustele vastamiseks kergesti kättesaadavaks.
Portfell (2)
Itaalia, Vietri Sul Mare
... rangeid meremeestetraditsioone, mis segavad targalt mereandide iseloomulikku aroomi vürtside ja Amalfi ning Sorrento rannikul tuntud sidrunite lõhnaga. Restoran pakub kliendile võimalust nautida Vietri traditsioonilisi ja Amalfi rannikule iseloomulikke roogasid, mis tänu kvaliteetsetele toorainetele ja peakoka oskustele muutuvad eriliseks: gnocchid või cannellonid Sorrento moodi, scialatielli mereandidega, paccherid või risotto kalamehe või metsaseente moodi, spagetid vongole'idega, kala.
Itaalia, Fondi
...SALSE MEDITERRANEE PRONTE ALL’USO L’ Idea Luua "valmis kasutamiseks" kastmeid, et valmistada hetkega populaarsemaid roogasid Vahemere rannikualadelt, nagu: Pasta, Risotto, Pitsa, Bruschetta, Cous Cous, Supp, Vellutate ja Polenta. La Tradizione Kasutada ainult kõige vanemaid tooraineid Vahemere köögist, nagu: Vahemere kalasaak FAO 37, Itri EVO õli (lt), Pachino dattertomat, Gaeta mustad oliivid...
Populaarsed riigid selle otsingutermini puhul

europages'i rakendus asub siin!

Kasutage meie täiustatud pakkuja otsingut või looge oma päringud liikvel olles uue europagesi ostjate rakenduse abil.

Laadige alla App Store'ist

App StoreGoogle Play