Itaalia, Misano Adriatico
...Punane vein J.P. CHENET cabernet syrah on elegantne ja rafineeritud viinamarjade segu, millel on täidlane keha ja intensiivne maitse. Iga 75 cl pudel pakub ainulaadset maitseelamust ja ideaalset alkoholi sisaldust. Täiuslik liha- või küpsetatud juustutoitude kõrvale.
Portfell (200)
Itaalia, Imperia
...Pate Rosso – Maitsev kaste kuivatatud tomatitest. Kergelt vürtsikas tänu tšillipipra ja küüslaugu lisamisele, sobib erinevate gastronoomiliste valmististe jaoks. Toote silt 'Lisafailides' leiate sildi koos toitumisandmete ja muu teabega toote kohta. Sobivused Suurepärane liha põhjalike pearoogade maitsestamiseks, ideaalne pasta maitsestamiseks, perfektne lihtsate crostini ja bruschetta peale määrimiseks. Säilitamismeetod Hoida kuivas ja jahedas kohas, eemal soojusallikatest. Pärast avamist hoida külmikus (+4°C). Tarbida 3 päeva jooksul. Kood: PR 180...
Portfell (44)
Itaalia, Capo D'orlando
... sisaldavad ka kaaliumi, kaltsiumi ja kiudaineid, mis kõik on meie organismile olulised toitained. Lisaks on nad madala rasva- ja kalorsusega, mis teeb neist ideaalse valiku neile, kes soovivad säilitada tasakaalustatud dieeti. KÖÖGIS Köögis saab Star Ruby greipe kasutada mitmeti. Neid saab süüa värskelt suupistena, kasutada mahlade valmistamiseks või lisada salatitesse ja liha- või kalatoitudesse, et anda magususe ja hapukuse nüanssi.
Portfell (27)
Itaalia, Sizzano
...Kontrollitud päritolunimetus (DOC) TÜÜP Punane vein VIINIMARJASORT Nebbiolo 100% KOMBINATSIOON Röstitud või grillitud lihatoidud Valge liha toidud Küpsetatud juustud VÄRV Rubiinpunane AROOM Intensiivne ja püsiv Vaarikas Kibuvits ja apelsinililled Punased puuviljad MAITSE Kuiv Hea kehaga TEMPERATUUR: 18-20 °C ALKOHOL: 13% vol...
Portfell (13)
... madalal, mis muudab culatello ainulaadseks meistriteoseks. Külmad ja udused talved, kevadised tuuled, kuum suvi, mis on põletav ja niiske, ning viil on intensiivselt punane, sellel on lõhnav aroom violetist, niiskest rohust, rikkalik maitse, kindel ja puhas magusus. Lõpuks on meie Podere Bottone küpsetustubades Bussetos pärast vähemalt 12 kuud, kuid sõltuvalt keldrist ja hooajalisest käigust ka 16-18 kuud, ideaalsed.
Portfell (10)
Itaalia, Gussago
...Lambrusco Emilia Amabile Frizzante Geograafiline tähis Tootmispiirkond: Emilia Viinamarjasort: Lambrusco Alkoholisisaldus: 8 % vol. Värv rubiinpunane Aroom veinine ja puuviljane Maitse dessertne, meeldiv ja harmooniliselt tasakaalustatud Sobivused punane liha, metsloomad Serveeringu temperatuur 18°-20° C.
Portfell (4)
Itaalia, San Donaci
...Vein, mis on saadud Negroamaro (90%) ja Malvasia Nera (10%) viinamarjade käärimisest. Tootmispiirkond: Salento, Brindisi ja Lecce provintside vahel. Asetus barrique'ides. Aroomis kerkivad esile küpsete punaste viljade ja mooside noodid, vürtsikad nagu must pipar, lagrits, röstitud ja Vahemere taimestiku palsamilik noot. Ideaalne kõvade juustude, nagu Comtè, Gorgonzola, ning lihatooteid, nagu seapekk, chorizo, capocollo ja grillitud punane liha, kõrvale.
Portfell (5)
...Toskaana toorliha, ebatavaliselt ümar kuju ja erksavärviline punane, iseloomustab tõeliselt ainulaadne küpsemisprotsess ning keskkonnategurid, milles seda töödeldakse, aitavad anda lihale eristuva pehme, soolase ja lõhnava maitse.
Portfell (8)
Itaalia, Maruggio
...% - 14% vol. Värv: Purpurpunane Aroom: Delikaatne, väga iseloomulik Maitse: Head tanniinid ja struktuur, pehme ja ümbritsev Serveeringu temperatuur (celsius): 16° - 18° C Soovitatav: Punane liha, metssea, vürtsikad juustud, liha, lambaliha, lihakaste, liha grillimiseks, veiseliha, vorstid, juustud.
Portfell (8)
Itaalia, Besnate
... pindmine adhesioon, mis saavutatakse ilma liimi või keemilise sidumiseta. D-NAMIC rattad saab paigaldada spetsiaalsetesse konsoolidesse, mis on spetsiaalselt uuritud ja toodetud, et rahuldada äärmiselt laia variatiivsuse tingimusi, millega nad kokku puutuvad, nii tööstuses kui ka toiduainetööstuses. D-NAMIC rattad on soovitatavad toiduainetööstuse ja keemiatööstuse kärude, tööstuslike kärude, seadmete ja kärude jaoks liha- ja kalatööstuses, tapamajades ja tekstiilitööstuses.
Portfell (10)
Itaalia, Castelfidardo
...Extra virgin oliivõli, millel on ülev ja ümbritsev aroomi bukett artišokist, rohelisest tomatist ja metsikutest õitest. Intensiivne, püsiv ja puhas maitse, koos vürtsikate ja tasakaalustatud mõjudega kibedusest. Sobib roogadele, millel on oluline struktuur, nagu punane liha, kaunviljasupid või klassikaline Puglia grillitud kaheksajalg. Oleme üks väheseid Itaalias, kes toodab seda monovarietaalset õli.
Portfell (4)
Itaalia, Roma
... kreem Värv: punane Lõhn: tüüpiline Maitse: loomulik, tüüpiline ja meeldiv Oleku: tahke Allergeenid: Toode sisaldab allergilisi aineid või tooteid, mis sisaldavad selliseid komponente: PIIM. Ei sisalda gluteeni. Sisaldab säilitusaineid (Happesuse regulaator: E270). Toiteväärtused 100 g kohta: Energia: Kj 423 / Kcal 100 Rasvad: 1 g, millest küllastunud rasvhapped 0,5 g Süsivesikud: 21 g, millest suhkrud 15 g Kiudained: 0,6 g Valgud: 1,8 g Sool: 2,0 g...
Portfell (9)
...Viinamarjasort: 60% Merlot, 40% Cabernet Sauvignon | Värv: rubiinpunane, lilla varjunditega ja vananedes granaadi suunas | Aroom: väga elegantne vein. Tunda on puuviljased aroomid nagu mustikas ja murakas, koos kvaliteetsete röstitud ja vanilje nootidega | Maitse: suus on kuiv, soe ja täidlane. Tanniinid on tunda, kuid pehmelt tänu barrique'is viibimisele. GASTRONOOMILISED KOMBINEERIMISED: Suurepärane vein röstitud liha, eriti sealiha, lambaliha ja kitsega. Sobib hästi ka jahiloomadega. Vein ka mediteerimiseks.
Sobivad tooted
Altropasso
Altropasso
Portfell (1)
Itaalia, Crotone
...Ökoloogiline punane vein Suurepärane punase liha ja juustude kõrvale. Gaglioppo 90% cabernet sauvignon 10% Alk. sisaldus 13,50°/14,50°...
Portfell (2)
Itaalia, Dorgali
... nootidega, avab nina ees maestoso, kivi ja grafiidi ning väikeste mustade marjade nootidega. Maitses vabastab see oma soojust, millele järgneb pehmete ja ümbritsevate tanniinide struktuur, paljastades musta kakao noote. Filtreerimata vein, võimalikud setted ei kahjusta kvaliteeti, vaid rõhutavad tüüpilisust ja tõendavad meie veinitootmisprotseduuride terviklikkust ja loomulikkust. Suurepärane koos rikkalike ja struktuursete roogadega, nagu jahimeeste teised toidud, punane liha ja küpsetatud juustud.
Portfell (5)
Itaalia, Trento
...Salsa Bruna mitmekesisus on täielik: seda saab serveerida röstitud, hautatud ja muude roogadega nagu metsloomaliha, punane ja valge liha, tagliatelle, köögiviljad, püree. Küpsetamise ajal lisatuna on see suurepärane ka hautiste ja haudeliha maitsestamiseks. Lahusta 35 g toodet ½ liitris külmas vees ja keeda pidevalt segades mõõdukal kuumusel 5 minutit või kauem, kuni saavutad soovitud konsistentsi. Sobita seda viilutatud liha või teiste roogadega. Hautiste või haudeliha valmistamiseks lisa Salsa Bruna Bauer otse või pärast vees lahjendamist.
Portfell (9)
Itaalia, Campo Calabro
... tipptaset. Traditsiooniliste loomakasvatusmeetodite tõttu, mis soosivad looma tervislikkust ja tasakaalustatud ning jätkusuutlikku kasvu, samuti geneetiliste ja keskkonnategurite kombinatsiooni tõttu, jääb Calabria musta sea liha väga toiteväärtuslikuks ja pehmeks. Calabria musta sea liha soovitatakse igapäevase dieedi rikastamiseks ja täiendamiseks, kuna Omega 3 olemasolu tõttu kaitseb see meie...
Itaalia, Scafati
... vein - Mozzarella ja ricotta juust (bufala või lehmapiimast) - Suitsutatud liha (sink, salami, speck, peekon, ka maitseainetega) - Oliivid ja oliiviõli - Kapparid - Peened küpsised (ka orgaanilisest tootmisest)...
Populaarsed riigid selle otsingutermini puhul

europages'i rakendus asub siin!

Kasutage meie täiustatud pakkuja otsingut või looge oma päringud liikvel olles uue europagesi ostjate rakenduse abil.

Laadige alla App Store'ist

App StoreGoogle Play