Itaalia, Fidenza
Itaalia, Mesoraca
...Rullitud pancetta saadakse sigade kõhust, mida masseeritakse hoolikalt käsitsi ja maitsestatakse meie iseloomulike kalabrese vürtsidega. Seda hoitakse üle 70 päeva kontrollitud temperatuuriga ja niiskusega keskkonnas. Erinevalt sirgest pancettast, rullitud pancetta keeratakse enda ümber ja seotakse käsitsi. Lõpuks on see kihiline, ringikujuline, punase ja roosa värvusega, pehme tekstuuriga...
Portfell (19)
Itaalia, Barberino Di Mugello
...SALAME TOSCANO, Valmistatud valitud sealiha, keskmise jahvatusega ja kuubikuteks lõigatud searasvaga, täidetakse kollageenist soolde ja küpsetatakse. PROSCIUTTO - seajalg "CASALINGO ALLA TOSCANA" FINOCCHIONA, Valmistatud valitud sealiha, on tüüpiline toskanlik vorst, mis on maitsestatud fenkoli seemnetega ja täidetud kollageenist soolde. PANCETTA puhtast sealiha, rullitud või laotatud, soolatud ja toskanlikult küpsetatud.
Portfell (7)
Itaalia, Villafranca Piemonte
Uue CE-normide kohase tapamaja abil on Aimaretti sealiha tapmise ja kvaliteetsete vorstide ning sinkide tootmise tööstus. Ettevõte pakub laia valikut vorste ja kvaliteetset, värsket, ehtsat ning rangete hügieeninõuete kohaselt tapetud liha. Parimad värsked tooted, garanteeritud ja ilma säilitusaineid, et tuua igapäevaselt lauale kogu Itaalia vorstide maitse. Ettevõte tegeleb sealiha tapmise, töötlemise ja kaubandusega, tagades alati värske ja ehtsa valiku. Tootevalikus: värske ja külmutatud sealiha, vorstid, sink, salami, zampone, coppa di testa, mortadella, culatello, pancetta ja cotechino.
... oma asutamisest pakub Galvano lihapood, norcineria, alates 1971. aastast esmaklassilisi käsitöölihasid ja -vorste, mis on saadud pidevast dialoogist vastava ala kasvatajatega. Sellest sügavalt juurdunud tööst ja armastusest on sündinud erakordne kvaliteetsete käsitöövorstide tootmine, alates tüüpilisest kuivatatud vorstist kuni erinevate salami sortideni, pakkudes maitsvaid cacciatorine, capocolli, culatelli, lonze, pancetta ja palju muud. Ajalooliste hõrgutiste tootmine, et rahuldada oma klientide ja nende külaliste maitsemeeli.
Itaalia, Ginestra Fiorentina
Salumificio Lombardi on spetsialiseerunud alates 1923. aastast Toskana tüüpiliste vorstide tootmisele, sealhulgas värske vorsti, Toskana salami, Toskana finocchiona, vürtsika salami ja Toskana pancetta tootmisele; ettevõte näitab oma kohanemisvõimet uutele turgudele, turustades erinevat tüüpi vorste ja erinevates formaatides, et rahuldada kõiki praeguseid ja tulevasi nõudmisi jaemüügi ja...
Itaalia, Irgoli
Alates 1965. aastast suur kirg hea maitse vastu. Üle 40 aasta on Salumificio Murru Irgolis sidunud traditsioonilise Sardiinia käsitöö vorstide valmistamise kaasaegsete tootmisprintsiipidega, mille asutaja Antioco Murru õppis Saksamaal. Oleme uhked, et saame teile pakkuda Murru auhinnatud vorsti- ja sinkespetsialiteete Sardiiniast laias valikus Salsiccia, Salami, Prosciutto, Lardo kuni Pancetta. Uus: Porchetta Murru - Sardiinia siga!
Populaarsed riigid selle otsingutermini puhul

europages'i rakendus asub siin!

Kasutage meie täiustatud pakkuja otsingut või looge oma päringud liikvel olles uue europagesi ostjate rakenduse abil.

Laadige alla App Store'ist

App StoreGoogle Play