Itaalia, Messina
...See ei ole lihtsalt pistaatsiapasta, vaid traditsioon, mis on sündinud Sitsiilia kõvaviljast ja soodsatest keskkonnatingimustest. Loomulik, aeglane kuivatamine annab sellele ületamatu maitse ja aroomi. Käsitöötootmine tagab ehtsuse, pronksist vormimine suurepärase keetmisvõime ja “haarde” kastmete peal. Ainult Sitsiilia terad ja kõrgekvaliteedilised pistaatsiapähklid, et saavutada alati ainulaadne ja äratuntav maitse. Erinevad formaadid: Busiate, Penne, Caserecce, Rigatoni, Paccheri, Fusilli.
Portfell (10)
Itaalia, Mortara
...Terade valik toimub hoolika valiku kaudu, mis tänu järgnevale 24 kuu küpsemisele tagab parema küpsetuskindluse ja väiksema kleepuvuse, et suurendada sinu risotto kvaliteeti, kus terad on taldrikul hästi eraldatud ja riisi intensiivne maitse suus. Küpsetatud tera on mitte ainult vastupidavam küpsetamisele, vaid suudab ka paremini imada sinu retsepti maitseaineid. Pole ime, et see on suurte...
Portfell (3)
Itaalia, Forlì
... magneesium, kaalium ja raud ning oomega-3 ja -6 rasvhappeid. Valge quinoa maitse on neutraalsem võrreldes punase või musta quinoga, mistõttu sobib see erinevatesse toitude valmistamiseks. Enne ökoloogilise quinoa kasutamist soovitatakse terad vee all loputada ja seejärel keeta umbes 10-12 minutit. Quinoa maitsvaks muutmiseks on oluline terad enne keetmisvedeliku lisamist röstida. Ökoloogiline quinoa on suurepärane risotto asendajana või võib saada teie salatite peamiseks koostisosaks.
Portfell (50)
Itaalia, Roma
...Amuuri lõhekaaviari (Acipenser schrenckii), mis on edukalt ja jätkusuutlikult kasvatatud tõenäoliselt maailma kõige kaasaegsemal vesiviljelustalus Hiinas. Kaaviari eemaldamiseks peab lõhe olema vähemalt 12-aastane või vanem. Terad on poolkindlad kuni tihedad, suurusega 3,1 kuni 3,3 mm, isegi suuremad. Värvitoonid ulatuvad säravpruunist kuni kuldse kollaseni. Selle maitse on õrn pähkline, puuviljase ja kreemja läikega. Kergelt soolane Malossol protsessi tõttu. Säilivusaeg: 6 kuud. Saadaval olevad formaadid: 30 g, 50 g, 100 g, 125 g, 1 kg.
Portfell (9)
Itaalia, Montecosaro
... ja kondiitriäri ​ Meie Pietro Quercia pagaritootmine ja kondiitriäri, mis asub Montecosaros, on sündinud ideest toota leiba, mis pakub maitset ja seeditavust, tänu pikaajalisele hapendamisele hapendatud jahuga, mida värskendame igapäevaselt. Me hoolikalt valitud vanad terad, mis on pärit Marche piirkonnast, on ökoloogilise põllumajanduse tulemus. Ainult kivimüldiga jahvatamine tagab, et tera...
Populaarsed riigid selle otsingutermini puhul

europages'i rakendus asub siin!

Kasutage meie täiustatud pakkuja otsingut või looge oma päringud liikvel olles uue europagesi ostjate rakenduse abil.

Laadige alla App Store'ist

App StoreGoogle Play