Itaalia, Sizzano
...Kontrollitud Päritolunimetus (DOC) TÜÜP Punane Vein VIINAMARJASORT Segu / 3 kohalikke sorte...
Portfell (13)
Itaalia, Barletta
...Maceratsioon kestab kontrollitud temperatuuril 20 päeva. Seejärel läheb vein tammevaatidesse, kus see küpseb vähemalt 12 kuud, seejärel veel aasta pudelis, et saavutada suurepärane tasakaal ja aroomide rikkus. Barbera on helde ja suure struktuuriga, tugev, oluline, mis lummab keerukate vürtside, väikeste punaste marjade, metsaaluse, piparmündi, vanilli ja lagritsaga. Barbera, mis on suurepärane kaaslane punastele lihadele ja küpsetatud juustudele, pakkudes põnevat gastronoomilist kogemust.
Itaalia, Gussago
...Greco di Tufo Kontrollitud ja garanteeritud päritolunimetus Tootmispiirkond: Campania Viinamarjasort: Greco Alkoholisisaldus: 13% vol. Värv kollane heledam Aroom meeldiv, intensiivne, peen, iseloomulik Maitse kuiv, harmooniline Gastronoomilised paaritused risotod, kalatoidud, juustud Serveeringu temperatuur 8°- 10° C.
Portfell (4)
...Tootmispiirkond: Leverano (Le). Viinamarjad: 70% Negroamaro, 20% Primitivo, 10% Montepulciano. Kasvatussüsteem: alberello. Mulla iseloom: alluviaalne, keskmise koostisega, kaltsiumisisaldusega aladega. Veinivalmistamine: pärast viinamarjade hoolikat valikut toimub nende destemming (ilma pressimiseta). Mursk fermenteerub terasest mahutites 10-12 päeva kontrollitud temperatuuril 24-26°C...
Portfell (4)
...VITIGNO: Trebbiano di Lugana 100% ZONA DI PRODUZIONE: Viinamarjad pärinevad Garda järve müütilisest Sirmionest, esimeselt kaltsiumkarbonaadi savialalt, kõrgus 68 m üle merepinna SESTO DI IMPIANTO: Ridade kaupa kasvatamine guyot lõikamisega AFFINAMENTO E FERMENTAZIONE: Roostevabast terasest kontrollitud temperatuuril COLORE: Intensiivne heledakollane värv roheliste varjunditega NASO: Meeldiv aroom...
Portfell (2)
... tootnud kolme põlvkonna jooksul kvaliteetseid veine, mis on piirkonnale iseloomulikud, elegantse välimusega ja suurepärase maitsega. Esmaklassilised veinid, mis on valmistatud Conegliano-Valdobbiadene mägedes kasvatatud viinamarjadest, töödeldud kire ja professionaalsusega. Kõige tuntumad on: Prosecco Conegliano Valdobbiadene Prosecco Superiore Brut DOCG, Prosecco Superiore Conegliano Valdobbiadene DOCG Millesimato Extra Dry, Le mire Idol - puidust küpsetatud punane vein IGT Colli Trevigiani Rosso, Rosso delle Mire. Veini müük pudelites ja mahutites. Veebisait www.proseccolemire.it.
Itaalia, Paina Di Giussano
... meie poest: Gorgonzola d.o.p. lusikaga ja viiludena, üle 30 erineva Gorgonzolast valmistatud Erborinati tüübi; kvaliteetsed vorstid, värsked juustud Valsassina (LC) piirkonnast, küpsetatud lehmade ja kitsede juustud, mesi, moosid, veinid, munad, värske pasta, jogurt, jahud, tee, infusioonid, küpsised ja palju muud. Meie poodi sisenemine on lisaks naudingule ka võimalus mõista erinevust meie pakutavate käsitöötoodete ja turul tavaliselt leiduvate toodete vahel.
Azienda Agricola Contucci on üks vanimaid piirkonnas, spetsialiseerunud suurepärase veini tootmisele, mis on saadud seitsesada hektarit omandist. Kvalifitseeritud ja kogenud personal pakub laia valikut kontrollitud päritolunimega tooteid (Doc), mis on jaotatud nii eraviisilistele keldritele kui ka müüdud klientidele. Toskaana viinamarjasort toodab suurepäraseid punase veini ja Nobile di...
Itaalia, San Martino Al Tagliamento
... jaoks Ho.Re.Ca sektoris. Me arendame koos oma klientidega kohandatud brände ja eraetikette, tagades täielikult kontrollitud tarneahela ja meie toodete kõrge kvaliteedi. Paindlikkus ja hinna/kvaliteedi suhe on meie tugevused, mis võimaldavad meie partneritel olla igas turus äärmiselt konkurentsivõimelised.
Itaalia, Refrontolo
... kontrollitud päritoluga DOC ja kontrollitud ja garanteeritud päritoluga DOCG. Ettevõte tagab veinivalmistamise, mis on tähelepanelik traditsioonide ja kasutatud viinamarjade ehtsuse suhtes. Meie veinide seas: DOCG kihisev, Valdobbiadene, Conegliano Valdobbiadene brut vahuvein, DOCG ekstra kuiv vahuvein ja palju muud.
...Cantina Attanasio ajalugu ulatub XIX sajandisse, Salentos, aadli veinide maale, mis on üha enam hinnatud maailmaturul. Veinimaja koguvõimekus on umbes 10 000 hektolitrit, jagatuna roostevabast terasest veinivalmistajate ja Prantsuse tamme barrique'ide vahel. Meie seadmed, kõik uusima põlvkonna, on varustatud termilise kontrolli ja erinevate fermentatsioonifaaside kontrollitud juhtimisega. Meie...
Itaalia, Meana Sardo
... võimaldab veinivalmistamise tootmisprotsessi täiesti loomulikult areneda. See soodustab ettevõtte eesmärki peaaegu täielikult kõrvaldada kõik taimekaitse sekkumised, et säilitada viinamarjade loomulikkus, värskus ja aroomid. Lisaks võimaldab hoolikas korje ja valik ning nende kontrollitud töötlemine määratleda veini, mis on mitte ainult suurepärase kvaliteediga, vaid põhimõtteliselt juba loomult "bioloogiline". Nii sünnib selle põhifilosoofia alusel vein Mandrolisai, vein, mis väljendab täielikult kogu selle piirkonna looduse rikkust.
Populaarsed riigid selle otsingutermini puhul

europages'i rakendus asub siin!

Kasutage meie täiustatud pakkuja otsingut või looge oma päringud liikvel olles uue europagesi ostjate rakenduse abil.

Laadige alla App Store'ist

App StoreGoogle Play