Itaalia, Lentini
...Taaskasutatav jäägeel, mis on sertifitseeritud temperatuurikontrolliga kaubaveo jaoks, et transportida kõiki tooteid, mis peavad liikuma kontrollitud temperatuuridel. Kehtiv alternatiiv külmutatud veokite kasutamisele. Paindlik toode, mida saab lõigata üksikute rakkudena. Suurus 40×14 cm. Aktiveeritud kaal Gr. 440 igaühe kohta.
Portfell (98)
Itaalia, Villa San Giovanni
FrostPac on innovatiivne sünteetilise jää jaotaja, mis pakub värskete ja külmutatud toodete saatmiseks täielikke pakendikomplekte, et saata ja tarnida värsket kaupa 48 tunni jooksul. Hüdraatiline sünteetiline jää, mugav, ruumisäästlik, parima hinna ja kvaliteedi suhtega. Dehüdreeritud kujul on see õhuke, paksusega 2 mm, ja seda tuleb valmistada, leotades seda vees 10 minutit. Seejärel tuleb see p...
Portfell (2)
Itaalia, SALZANO
...Ainult külmutatud kokteilide jaotur, mis on täielikult valmistatud roostevabast terasest, toodetud Itaalias. Professionaalne külmutatud kokteilide lett koos allpool asuvate reservidega. Kokteilide jaotur on varustatud: - 2 basseini 12 pudeli mahutamiseks. - 1 basseini jää hoidmiseks. - 1 tööpinnaga polüetüleenist. - 3 1/6 basseini sidrunite, apelsinide, oliivide või piparmündi jaoks. - 2 reservkambriga.
Portfell (6)
Itaalia, Campo San Martino
...Ideaalne külmutatud toiduainete ja jäätise ladustamiseks ja müügiks. "Arneg Design" libisevad klaaskatted on parim lahendus toodete ligipääsetavuse ja nähtavuse tagamiseks. Madala emissiivsusega klaaskatted võimaldavad 40% vähendamist jahutusenergiast. Näituseala sulgemine vähendab oluliselt jää tekkimist aurustil, piirates sulatamisoperatsioonide arvu ja vähendades oluliselt energiatarbimist.
Itaalia, Milano
...mis on hädavajalik, et olla kursis, kui töötatakse Ho.Re.Ca ja GDO maailmas. MedicAir Food'i jaoks on kõige olulisemad valdkonnad: sügavkülmutamine ja jahutamine kriogeensete vedelikega, toidu ja jookide pakendamine, uued tehnoloogiad jää valmistamiseks ja säilitamiseks, suitsutamine ja gaaside uurimine jookide jaoks.
Itaalia, Villa San Giovanni
... jäetakse parkimisaladele või ladudesse väljaspool jahutatud sõidukeid. Niiske jää ei oma aegumiskuupäeva, on kerge ning lihtne ja odav ladustada. Seda valmistatakse, leotades seda vees paar minutit, ja seejärel asetatakse sügavkülma vähemalt 24 tunniks. Sügavkülmast võetud jää on kasutamiseks valmis, et saata kuni 48 tundi ja kauem, kui välistemperatuurid seda lubavad.
Itaalia, Conegliano
DOLOMITI ICE on laboratoorium, mis on spetsialiseerunud HACCP-sertifitseeritud käsitöötoidu jää tootmise valdkonnale, mille juriidiline aadress on Coneglianos. Meie eesmärk on tagada toote maksimaalne kvaliteet, samuti funktsionaalsus, efektiivsus ja täpsus tarnimisel. Meie laboratoorium toodab gurmee jääd, võttes otse vett dolomiidiallikast, ja tänu käsitöötlusele, olles samal ajal täis, läbipaistev ja kristallselge, suudame vähendada selle niiskust. Tänu sellele töötlemisele ei jää jää kokku ja sulab aeglasemalt kui tööstuslikult toodetud jää.
Itaalia, PAVONE DEL MELLA
...Brescia ja provintsi "TRE MARIE" kaubamärgi toodete edasimüüja, Sammontana tooteid jaotav, leib, pitsad, käsitööjäätis, esimesed toidud, suupisted, ATM-is võileivad, köögiviljad ja friikartulid, focacciad, sügavkülmutatud leib, teised toidud, jää kuubikutena ja purustatud, krepp, lehttaigen, soolased suupisted ja pitsad,...
Populaarsed riigid selle otsingutermini puhul

europages'i rakendus asub siin!

Kasutage meie täiustatud pakkuja otsingut või looge oma päringud liikvel olles uue europagesi ostjate rakenduse abil.

Laadige alla App Store'ist

App StoreGoogle Play