Itaalia, Moio Della Civitella
...Naudi meie apelsinide magusust ja intensiivset maitset meie Extra Apelsinimoosiga. See on toodetud Cilento rahvuspargis, vaid 3 km kaugusel Ascea rannikust, ja see moos esindab traditsiooni ja armastust meie maa vastu. Washitoni apelsinid, mis on tuntud seemnete puudumise ja mahlase, magusa maitse poolest, korjatakse meie tsitrusviljade aedades hoolikalt käsitsi. Järgides vana retsepti, mis...
Portfell (16)
... seas; just siin sai alguse loo õlist, mis täna leidub parimate ekstra neitsioliiviõli hindajate gurmeenurkades. Oleme usaldanud tehnoloogiale strateegilise rolli meie idee elluviimisel, et väärtustada maad ja põllumeeste teadmisi, kuid palju on jäänud täpselt selliseks, nagu see algselt oli: toetame põllumehi nende valikutes kasvatamise, tootmise ja müügi osas, et toota Sitsiilia Roheline Kuld...
... Nocellara Messinese sortide vahel, kokku 3200 taime, toodab ettevõte aastas umbes 5000 liitrit mahe ekstra neitsioliiviõli. Toode on nime saanud Vasadonna piirkonna järgi, kus kunagi käisid küla naised pesu pesemas ojas ja kus julgele ja õnnelikule kohtingule võis juhtuda, et ta varastas oma armastatult suudluse.
... kasvatatakse kogu Põhja-Barese piirkonnas, tootes ekstra neitsiõli, mis sobib suurepäraselt delikaatsete toitudega, rikastades nende maitset ilma seda üle ujutamata. Umbes 7 aastat tagasi avastas ettevõte taas ja istutas vana oliivisordi Peranzana, mis väljendab sellel pinnasel oma delikaatseid aroomide parimal viisil.
... ehtsaid tooteid. Põllumajandusettevõte Eredi Tito Albani asub Serrarossa piirkonnas, Marchesi Albani omanduses, Roccabernarda maapiirkonnas. See ulatub oma ulatuslike maadega Tacina jõe kallastele, mägede Sila jalamil asuvas künklikus piirkonnas. Selle mikroklimaat, mis on eriti sobiv, ja endiselt puutumatu keskkond soosivad tsitrus- ja oliivipuu kasvatamist, kasutades kaasaegsemaid bioloogilise põllumajanduse meetodeid, et toota kõrge kvaliteediga toodet. Juba Vana-Kreeka ajal (VI-V sajand eKr) olid need alad tuntud oliiviõli ja mee tootmise poolest.
Itaalia, Bivona
Frantoio Ciccarello ekstra neitsioliiv on saadud tervetest oliividest, mis on otse puudelt käsitsi korjatud, järgmistest sortidest: Biancolilla, Nocellara del Belice ja Cerasuola. Samuti võib kuni 5% ulatuses sisaldada teist piirkonnas esinevat sorti: Giarraffa. Tootmisala ulatub Alto Agrigentino mägisesse piirkonda, mis on tuntud sügava traditsiooni poolest oliivipuu kasvatamises ja väga vana praktika poolest ekstra neitsioliivi tootmises.
Populaarsed riigid selle otsingutermini puhul

europages'i rakendus asub siin!

Kasutage meie täiustatud pakkuja otsingut või looge oma päringud liikvel olles uue europagesi ostjate rakenduse abil.

Laadige alla App Store'ist

App StoreGoogle Play