Hispaania, Guijuelo (salamanca)
...Meie Bellota Ibérico sink on tuntud oma pikliku kuju ja tumeda, kulunud küünte poolest, mis on tüüpiline maapiirkondades harjutatud isenditele. Sellel on intensiivne ja särav värv, millel on tekstuuris palju valgeid veene. Degusteerimisel on tunda intensiivset ja püsivat aroomi, kus on tunda pähklite ja maastiku noote, saavutades mahlaka tasakaalu soolsuse ja hoolikalt küpsetatud maitse vahel, millele lisandub pikk ja nauditav järelmaitse. see täpsustab veelgi kogemust, mida see looduse meistriteos pakub maitsemeelele.
Portfell (55)
Hispaania, Guijuelo-Salamanca
... Ibérico sink, sool ja säilitusained. Netokaal: 100 g. Jaotamise ja transportimise tingimused: Toatemperatuuril ei ole piiranguid. Kui see on vaakumpakendis, siis temperatuuril alla 5ºC. Tarbimiseks on soovitatav temperatuur 15º-18ºC. Valmistamisprotsess: Kuum lõikamine, jahutamine, V-kujulise lõike tegemine, soolamine, looduslik kuivatamine, laos puhkeperiood. Koostisosad: Bellota Ibérico sink, sool ja säilitusained. Netokaal: 100 g.
Portfell (43)
Hispaania, Guijuelo
...Magusus, intensiivne maitse, ahvatlev aroom, värske ja pikaajaline – need on kõik need värvid ja nüansid, mida Alta Gastronomía Tamme-Seedri Sink pakub maitsemeelele. Selle rasvade infiltratsioonid muudavad iga viilu sulavaks suus, võimaldades selle mälestusel püsida, tuues meelde rohkem kui neljakümne kuu loomuliku keldriküpsetamise, mille ta on läbi teinud. Saladus peitub parima tooraine...
Portfell (10)
Me oleme ettevõte, mis tegeleb toidu- ja joogitoodete ekspordi ja impordiga. Jagame erinevaid veinide päritolunimesid, sealhulgas kõige olulisemaid Hispaaniast ja Kanaari saartelt, millest mõned on meil eksklusiivselt. Samuti jagame ekstra neitsioliiviõli ja päevalilleõli. Õlu. Energiajook. Paberist salvrätikud. Vesi. Mahlad. Jne. Saame pakkuda neid tooteid, kohandades iga kliendi jaoks nende brän...
Portfell (7)
Hispaania, Guijuelo (salamanca)
... vahemikus 3º kuni 5º C ja suhtelise niiskuse vahel 75% ja 85%. Tõug: 100% Iberico Toitumine: Bellota Silt: Must Energiaväärtus: 409.9 Kcal / 1701.7 KJ Rasvad: 26.3 g Küllastunud rasvad: 9.7 g Süsivesikud: < 0,6 g Suhkrud: < 0,5 g Valgud: 28.8 g Sool: 3.6 g...
Hispaania, Aracena
...100% Ibérico Bellota Sink, lõigatud meistrite poolt, esitatud praktilistes 80g pakendites.
Portfell (3)
Hispaania, Badajoz
...Iberia Bellota sink, käsitsi viilutatud sertifitseeritud meistrikarvija poolt ja vaakumisse pakitud, et säilitada kogu oma aroom ja maitse. Ligikaudne kaal: 100 g.
Portfell (9)
Hispaania, Cuarte De Huerva
JamonShop.es on ettevõte, mis on spetsialiseerunud parimate Hispaania traditsiooniliste toodete müügile veebis. Meie filosoofia põhineb konkreetsel eesmärgil: tarnida oma klientidele parimate Hispaania kaubamärkide tooteid, mis on rahvusvaheliselt tunnustatud, võimalikult lühikese aja jooksul ja konkurentsitult madala hinnaga. Meie spetsialistid on kogenud müügi ja jaotuse valdkonna spetsialistid,...
Portfell (10)
Hispaania, Almeria
Hispaaniast värskete puu- ja köögiviljade eksport (suvikõrvits, baklažaan, paprika, kurk jne...) kvaliteetsed ning 100% Hispaania toidutooted Delicatess (trühvel, vein, liköör, cava, konservid, sink, juust, ekstra neitsioliiviõli, äädikas, moos, mesi, Vera pipar, safran...). Kõik tooted otse tootjalt ja valmistajalt. Kingipakettide valmistamine, ettevõtte kingitus, erilised üritused....
Portfell (7)
Hispaania, Carbajosa De La Sagrada-Salamanca
Me oleme iberico sinke, bellota vorste ja viilutatud toodete jaotajad ja hulgimüüjad. Bellota vorstid - Viilutatud tooted - Iberico bellota selg - Iberico õlg.
Portfell (14)
Hispaania, Guijuelo-Salamanca
César Nieto on vorst ja sinkide tehas, mis pakub teile järgmisi tooteid: Ibérico tooted: - jamón de bellota - lomo de bellota - lomito de bellota - chorizo de bellota - salchichón de bellota - chorizo vela de bellota - sobrasada de bellota ibérica - loncheados de bellota Värsked ibérico tooted: - cabecero de bellota - chuletero de bellota - carrillada de bellota - corona de bellota - abanico de bellota - secreto de bellota - presa de bellota - pluma de bellota - solomillo de bellota - carne de cerdo ibérico - carne ibérica - frigorífico cárnico...
Hispaania, Aracena
... sinki küpsetame käsitööna Aracena looduspargi ja Picos de Aroche õhu käes vähemalt 24-36 kuu jooksul. Meie hool ja tähelepanu, mida paneme JABUGO sinki, võimaldab meil pakkuda seda teile täpselt õige küpsusastmega. Samuti on meil müügil cebo ibérico sink, bellota ibérico õlavarre, ibérico seljaosa, ekstra morcón, ibérico vorst, ibérico salchichón ja viilutatud ibérico vorstid. Küsi meie käest selle kanali kaudu ja me vastame teile viivitamatult.
Hispaania, Cordoba
...% Bellota iberico vorstid ja juustud veebis parima hinnaga, valmistatud käsitööna parimatest toorainetest. Oleme 100% Hispaania ettevõte, mille peakorter asub Cordobas. Meie jõupingutused keskenduvad parimate iberico jamonide valimisele ja meie klientide suurepärase ostukogemuse tagamisele. Peamine eesmärk on parima Jamón Ibérico turustamine Interneti kaudu kogu Euroopas, mida toodetakse Hispaanias...
Hispaania, Carbajosa De La Sagrada
...Jamones y Embutidos La Bellota asutati 1968. aastal kui väike lihatööstus, mis keskendus jaemüügile, kuid ei kaotanud silmist professionaalse turu arengut, et alustada oma teekonda – mõni aasta hiljem – iberico sinkide ja vorstide jaotajana. 80ndatel, olles juba kindlalt suurtootjana kinnitunud, suundub Jamones y Embutidos La Bellota turule pakkuma kvaliteedi ja innovatsiooni sümbioosi, mis materialiseerub kontseptsiooni "valmis toode, avada ja serveerida" arendamise kaudu, suunates müügipoliitika oma toodete kvaliteedi kõrgele tasemele.
Hispaania, Fuente De Cantos
...% ibérico sink: pärineb 100% ibérico vanematest, kes on registreeritud tõuraamatusse. % ibérico: Sel juhul peab olema kaasas Duroc rassi ristamise protsent. Näiteks: "75% ibérico" oleks 100% ibérico emast ja isast, kelle ema on 100% ibérico ja isa on ristatud Duroc sigadega. Toitumise osas: Bellota sink: pärineb vabalt kasvatatud ibérico sigadest, kes on viimastel kasvatamiskuudel toitunud looduslikest rohtudest ja bellotadest. Cebo de Campo sink: pärineb ibérico sigadest, kes on kasvatatud...
Hispaania, Guijuelo
Pedro Nieto on pereettevõte, mis asub Guijuelo (Salamanca) piirkonnas ja tegeleb käsitööna iberico sinkide, iberico õlavarre ja bellota iberico vorstide valmistamisega. Iberico sink on tõeliselt kuninglik toode iberico sigade seas, mis pärineb täiskasvanud iberico tõugu sigadest. See toode on valmistatud tagajäseme ehk sääreosast, mis annab sellele peene ja väärtuslike luksuslike omadustega jala...
Hispaania, Talavera La Real (badajoz)
...Me oleme karjakasvatajad, meil on hea siga ja sellest saame parimad tooted. Jälgime oma sigu alates kasvatamisest kuni tapmiseni, mis võimaldab meil pakkuda teile meie suurepäraseid sinke, õlavarre, seljafileesid ja seapekke. Suurepärane iberico siga, keda kasvatatakse maal, millel saame kvaliteedi "Bellota 100% Ibérico" ja "cebo de campo". Meil on üle 4000 hektari sajanditevanuseid tamme metsi Extremaduras, kus valime, kasvatame ja toidame oma iberico tõugu sigu. Siga kasvatamine ja jälgimine muudab meie tooted suurepäraseks ning need eristuvad oma kvaliteedi poolest.
Hispaania, Guijuelo
...Ettevõte Black Pork Sociedad Limitada tegeleb 100% bellota iberico jamon'i eksportimisega, nii täiskondituna kui ka viilutatuna. JAMON IBERICO 100% DE BELLOTA / PATA NEGRA Üksikpakend 100 grammi Hind: Ex-work Guijuelo, Salamanca (Hispaania) Aegumistähtaeg: 12 kuud tootmise kuupäevast 40 ühikut kastis (iga kasti keskmine kaal on 6,55 kilo) Minimaalne tellimus: 50 kasti (2.000 ühikut 100 grammi igaühe kohta) Kohaletoimetamise kuupäev: kokkuleppel igal juhul Toode tuleb transportida jahutatuna 5ºC juures Ettemaks...
Portfell (2)
Hispaania, El Repilado, Jabugo ( Huelva )
Me oleme parimate Iberico sinkide, palettide ja vorstide tootjad. Meil on oma dehesad, lõikamisruumid ja kuivatamisruumid Jabugos (Huelva). Pakume bellota, cebo campo ja cebo sinke, enda valmistatud vorste ning värskeid ja külmutatud Iberico sealiha.
... erinevate ürituste korraldamist iberico bellota jamóni ümber, lõigates parimates kohtades Hispaanias, ja püüan edastada oma kirge ja teadmisi isiklike meistriklasside ning ettevõtete kursuste ja töötubade kaudu. Olen brändi saadik ja juhin Encinares del Sur'i (Hispaania toiduainete auhind parima iberico bellota jamóni eest) koolituse ja ürituste osa ning arvan, et see on avastamata maailm, kus pidev koolitus on hädavajalik, seetõttu olen õppinud suurte professionaalide, nagu Juan Carlos Gómez, juures.
Hispaania, Calzada De Don Diego Salamanca
Embutidos y Jamones Los Serranos. Oleme traditsiooniline pereettevõte, millel on pikaajaline kogemus sinkide ja vorstide valdkonnas. Asume Salamanca Campo Charro südames. Los Serranos tegeleb käsitööna iberico vorstide ja bellota sinkide valmistamisega, lisaks on meil kaks selgelt eristuvat tootmisliini. 1. Iberico sealiha vorstide ja sinkide valmistamine kolmes kategoorias (Bellota, Cebo de Campo ja Cebo). 2. Valmistame kõrgekvaliteedilisi valge sealiha vorste ja sinke, rangete valikukriteeriumide alusel, et saavutada suurepärane toode.
Hispaania, Guijuelo
... tootmisprotsessi üle. Alates hetkest, mil meie valitud tõugu iberico sead sünnivad meie üle 100 hektari suurusel "el barrero" talus, kuni hetkeni, mil meie valmistooted tarnitakse ja müüakse läbi meie uue veebipoe. Meie poest saad osta Bellota või cebo iberico sinki, iberico õlavarre, selja- ja muid vorste. Otsemüük tehases.
Hispaania, Tudela
Tootja Jamón Serrano Jamón Ibérico Cebo Bellota chorizo Lomo vorstid. Toode heaks kiidetud USA-s, Jaapanis, Koreas IFS-sertifitseeritud, BRC teenindusettevõte...
Hispaania, Burgos
Oleme ettevõte, mis on pühendunud Extremadura iberiko toodete müügile, spetsialiseerunud Bellota iberiko jamonile. Meil on kaks tootesarja: • Ibérico PURO (100%) • Ibérico vähemalt 75% puhtuseastmega tõust. Töötame ainult Dehesa de Extremadura päritolunimega toodetega, kuna neljast olemasolevast (D.O. Los Pedroches, D.O. Jamón de Huelva, D.O. Guijuelo ja D.O. Dehesa de Extremadura) peame seda...
Hispaania, Torrent
Osta veebist 100% iberico bellota sinki, autentset pata negra sinki ja muid traditsioonilisi käsitööliha tooteid iberico seast, mis on hoolikalt valmistatud meie piirkondade traditsiooniliste retseptide järgi (Extremadura piirkond, Hispaania). Soovime tuua otse teie lauale meie piirkonna parimad maitsed: Pata Negra sink, Ibérico Bellota chorizo, Caña de Lomo, Bellota vorst... ehtsad maitsed teie...
Hispaania, Badajoz
...nende eristamine on oluline, et tagada toote kvaliteet. Elige Tu Ibérico on välja töötanud spetsiifilise märgistussüsteemi iberico sinkide jaoks, millega saad tagada oma toote kvaliteedi. See koosneb neljast etiketist, mis kinnitavad, et sink on iberico bellota, bellota 100%, cebo de campo või cebo iberico. Praegu saadavad enamik gurmeetooteid sertifikaadid ja etiketid, mis kinnitavad nende päritolu...
Hispaania, Gijón
Iberico sinkide, iberico vorstide ja teiste Hispaania gurmeetoitude müük Euroopas, nii eraisikutele kui ka jaotajatele, Hispaania restoranidele, baaridele jne. Tooteid on D.O Guijuelo või puhas bellota, kõrge kvaliteediga ja heades hindades.
Hispaania, Logroño
Meie kaubandusettevõte Airam Zamora on Hispaania ettevõte, mis on spetsialiseerunud Hispaanias 100% valmistatud tooteid esitlemisele ja reklaamimisele toiduainete sektoris, nagu näiteks: 1. Tootegrupid: Lauaolivad, Extra Neitsioliiviõlid, Iberico Bellota sink ja palad, Lauaolivad luudega, Täidetud jne... Sort: Picual, Hojiblanca, Arbequina, Cornicabra jne... Puhas Iberico Bellota sink D.O...
Hispaania, Barcelona
...Hulgifirma, mis pakub eksklusiivseid gurmeetooteid. Spetsialiseerunud Jamón Ibérico de Bellota'le (sarapuu toidetud iberia sink) ja Anchoas de Cantábrico'le (cantabriansed anšoovised). Tooteid otse päritolust teie sihtkohta. Kvaliteedi tagatud tooted.
Hispaania, Alicante
...Iberia Bellota Jämesink "JMH Ibericos" - 36 kuud kuivatatud iberico sink ja kõrgeima kvaliteediga kuivatatud iberico liha, pakkudes meie veebikasutajale kohta, kust osta parimat liha parima hinnaga. Tuntud ka kui "pata negra", on see sink vabalt kasvatatud sigadelt, kes rändavad tamme metsades (nimetatakse dehesadeks) ja söövad ainult acorns selle viimase perioodi jooksul. Füüsiline aktiivsus ja dieet mõjutavad liha maitset oluliselt; sink on kuivatatud 36 kuud. Me keskendume kvaliteedile, läbipaistvusele ja teabele meie klientidele ning järgime 2017. aastal nõutavaid regulatsioone.
Populaarsed riigid selle otsingutermini puhul

europages'i rakendus asub siin!

Kasutage meie täiustatud pakkuja otsingut või looge oma päringud liikvel olles uue europagesi ostjate rakenduse abil.

Laadige alla App Store'ist

App StoreGoogle Play