Hispaania, Monroyo (teruel)
...Selle koduse chorizo valmistamisel kasutatakse "Denominación Origen Teruel" Duroc seakarja väärispalasid, nagu õlavarreliha ja peekon, samuti hoolikalt valitud maitseaineid ja looduslikke sooli, mis annavad sellele intensiivse ja iseloomuliku maitse, lisaks on see toode väga tervislik.
Portfell (43)
Hispaania, Carbajosa De La Sagrada-Salamanca
...Sarapuu toidetud iberia chorizo on toode, mis on traditsiooniliselt valmistatud parimate maitseainete ja valitud lihadega. Selle koostisosad ja kontrollitud küpsemine muudavad selle toote erakordseks delikatessiks.
Portfell (14)
Hispaania, San Pedro Manrique (soria)
Hispaania, Guijuelo (salamanca)
...Valmistatud valitud lihadest meie Iberia sigadelt, meie Chorizo Castro y González "Selección" esitleb end intensiivse punase-oranži värviga, pehme puudutuse ja keskmise kõvadusega, millel on intensiivne aroom, kus paprika, mida selle valmistamisel kasutatakse, paistab õrnalt silma. Intensiivne ja tungiv maitse, mille annab kasutatav Iberia Presa, vallutab kõige nõudlikumad maitsemeeled. SKU:N / A Saatmiskaal:N / A...
Portfell (55)
Hispaania, Guijuelo-Salamanca
Simón Martín Guijuelo, S.L. on perefirma, mis on üle saja aasta pühendunud iberico sinkide ja teiste iberico sealiha toodete valmistamisele ja küpsetamisele. Ettevõte on oskuslikult ühendanud traditsioonilised meetodid kõige kaasaegsema tehnoloogiaga, kohandades oma rajatised Euroopa Liidu nõuetele ning liitudes alates asutamisest Denominación de Origen Jamón de Guijuelo, et pakkuda oma toodetes m...
Portfell (43)
Hispaania, El Puntal (murcia)
...Chorizo aroom KONTEINER: 5kg. 25kg. 200kg. IBC 1000kg.
Portfell (204)
Hispaania, Montcada i Reixac-Barcelona
Alates oma algusest on Max Zander tuntud oma toodete kvaliteedi poolest, mis on valmistatud käsitööna originaalses saksa stiilis. Alates 1968. aastast jätkame sama kvaliteedi säilitamist, mis on teeninud teie usalduse. Max Zanderis läbivad meie tooted range kvaliteedi- ja toiduohutuse juhtimissüsteemi, alates värskete toorainete ja kvaliteetsete koostisosade valimisest kuni valmistoote valmistam...
Portfell (28)
Hispaania, Igualada
New Metal on ettevõte, mis tegeleb terasest pehme traadi tõmbamise ja turustamisega, omades pikka ja laialdast tööstuslikku kogemust. Organisatsiooni prioriteediks on kliendi rahulolu ja kvaliteedistandardite täitmine, mis kajastuvad arenenud, tõhusate, usaldusväärsete ja ohutute tehnoloogiate arendamises. Kasutatakse kogu viimase 30 aasta jooksul omandatud teadmisi, et pakkuda lahendusi, mis on...
Portfell (15)
Hispaania, Guijuelo (salamanca)
...Toode on valmistatud hoolikalt valitud hakkliha / tükeldatud lihast, millele on lisatud soola, paprikat ja muid maitseaineid, ning see on meie Extra Ibérico Chorizo Sarta. Tõeline maiuspaladele, mis kindlasti ei jäta kedagi ükskõikseks, kes seda proovib. Brisa iberilised sead Brisa iberilised sead omavad eripäraseid jooni, mis eristavad neid oluliselt teistest, andes tulemuseks kõrgeima...
Hispaania, Alcobendas
...Bellota Cular Chorizo 5 Dompales Iberia Bellota Cular Chorizo DOMPALilt on valmistatud hakklihast ja searasvast, maitsestatud paprikaga ja küüslauguga, kõik looduslikku soolestikku täidetud. Ligikaudne kaal 1,3 kg...
Portfell (10)
Me oleme pereettevõte, mis alustas oma teekonda 20. sajandil. Oleme pärinud kõige traditsioonilisemad ja käsitöölikumad väärtused, nii gastronoomilised kui kultuurilised, mis on võimaldanud meil kasvada ja saada selliseks ettevõtteks, nagu me täna oleme. Just need väärtused ja austus meie juurte vastu on need, mis meid innustavad INNOVEERIMA, ARENDAMA JA KOHANDAMA end uute aegadega. Areneda kaotam...
Portfell (9)
Hispaania, Toral De Los Vados-León-España
...Juan Fernández S.L. sinkide ja vorstide tehas Käsitööna valmistatud tooted nagu: El Botillo del Bierzo, vürtsikad ja magusad chorizod, Chorizo Herradura, Lomo Embuchado, kuivatatud sink, San Martiños (salchichón), Cecina de Babilla, suitsutatud lacon, peekon, suitsutatud lacon, braseeritud lacon (gourmet toode) ja teised... Pakume ka värsket sealiha nagu: ribid, sisefilee, ribid, peekon, lacon, värske sink, värske põlve ja loomulikult soolatud ja värskeid tooteid nagu: kõrv, saba, selgroog, sea pea, nina, sea jalg.
Portfell (4)
LUIS OLIVERAS S.A, on perefirma, mis on spetsialiseerunud kuivatatud vorstide tootmisele alates 1933. aastast. Meie asukoht on Kataloonia põhjaosas, väga lähedal Prantsuse piirile, peamiste sadamate ja lennujaamade läheduses. Meie oskusteabe ja parimate toorainete kombinatsioon võimaldab meil toota kõrgeima kvaliteediga sealiha vorste ning Halal vorste, mis on valmistatud kalkunist ja veiselihast,...
Portfell (3)
Hispaania, Murcia
Usume, et Hispaanias valmistatud toodete kvaliteeti, seetõttu soovime neid jagada kogu maailmaga. Astuuria inimesed on uhked oma kitsejuustu üle, Valencia elanikud oma paella üle, Rioja inimesed oma veini üle, kuid kogu Hispaania rõõmustab, kui meie tooted ja retseptid ületavad meie piire. Hispaanlastena oleme uhked oma gastronoomia ja meie maa toodete mitmekesisuse üle. Gourmet Corporation loodi ...
Portfell (178)
Hispaania, Finestrat
...Hispaania iberico chorizo; Saadaval iberico chorizona või tavalistelt rasvasealt sigadelt.
Hispaania, Peligros
...Aditiivide, vürtside ja maitseainete segu, mida kasutatakse lihatoote valmistamiseks, mis ei ole kuumtöödeldud, nimetusega "chorizo blanco" või "longaniza blanca", mis on traditsiooniliste meetodite abil küpsetatud vähemalt 30 päeva. Formaat: karp 160g, kott 4kg...
Hispaania, Alhama De Murcia
...Valmistatud kõigi chorizo tüüpide tootmiseks, nii magus kui ka vürtsikas, vastavalt meie klientide vajadustele. Need ettevalmistused sisaldavad kõiki vajalikke komponente, et saavutada suurepärase kvaliteediga chorizo.
Portfell (7)
Hispaania, Madrid
Hispaania, Badajoz
...Valmistatud valitud lahjadest lõikudest ja marmoreeritud liha Iberia seaporkist. Maitsestatud valitud vürtsidega (paprika punase Iberia chorizo jaoks) ja kuivatatud looduslikus kuivatamisruumis.
Hispaania, Guijuelo-Salamanca
César Nieto on vorst ja sinkide tehas, mis pakub teile järgmisi tooteid: Ibérico tooted: - jamón de bellota - lomo de bellota - lomito de bellota - chorizo de bellota - salchichón de bellota - chorizo vela de bellota - sobrasada de bellota ibérica - loncheados de bellota Värsked ibérico tooted: - cabecero de bellota - chuletero de bellota - carrillada de bellota - corona de bellota - abanico de bellota - secreto de bellota - presa de bellota - pluma de bellota - solomillo de bellota - carne de cerdo ibérico - carne ibérica - frigorífico cárnico...
Hispaania, Cuéllar, Segovia
Me oleme pereettevõte, mis tegeleb iberihärja kasvatamise ja käsitöövorstide valmistamisega Cuéllaris, Segovias. Pine ja tamme vahel sünnivad loomad ja neid hooldatakse meie enda talus, jälgides nende toitumist ning sanitaar- ja keskkonnatingimusi väga hoolikalt. Igal talvel oleme valmistanud oma tapmise: chorizo, salchichón, mustvorst jne. Ühel päeval otsustasime astuda sammu edasi ja tuua meie tooted turule. Kui meie sõpradele ja pereliikmetele meeldisid meie vorstid, siis miks mitte pakkuda nii looduslikku ja maitsvat toodet ka teistele?
Hispaania, La Muela
Aibar Selección on pereettevõte, millel on üle 50 aasta kogemust sinkide, vorstide, juustude ja muude toodete tootmises ja jaotamises. Kõik meie müüdavad tooted on kõrge kvaliteediga ja parimate hindadega. Meil on lai tootekataloog, sealhulgas: iberico seene sink, iberico jala sink, iberico vorst, kuivatatud chorizo, värske chistorra, guanciale, eriline coppa pizzade jaoks jne. Samuti jaotame...
Hispaania, Massamagrell
Käsitööna valmistatud vorstid, chorizo, värsked longanizas, lihatooted...
Hispaania, Guijuelo
FISAN on peretootmine, millel on pikk ajalugu (asutatud 1920. aastal, sajandi ettevõte), mis on spetsialiseerunud Hispaania gastronoomia tähttoote, Iberico Bellota sinkide käsitootmisele. Me valmistame ka palju teisi Iberico sealiha tooteid, nagu Embutidos (Chorizo, Lomo jne) ja külmutatud tükid (Pluma, Secreto, Presa jne). Pakume mitmeid formaate, et kohandada toodet meie klientide vajadustele...
Portfell (10)
Hispaania, O Porriño-Pontevedra
PORTALCONSA panustab tüüpilisele galeegi tootele, nagu traditsiooniline chorizo ja sibulatoode, lakoon, peekon, cacheira..., kuid ei unusta ka üldisemaid tooteid nagu hamburger, vorst või criollo, kuid kindlasti meie maa tooraine kvaliteediga ja ekspertide oskuslike kätega ning tehnoloogilise infrastruktuuriga, mis ainult aitab kaasa meie toodete tipptasemele.
Hispaania, Tudela (navarra)
Leframa on pereettevõte, mis on järk-järgult kasvanud tänu kahele selgele põhimõttele: raske töö ja maksimaalne kvaliteet, et pakkuda meie klientidele parimat toodet. Meile meeldib meie töö ja püüame seda edastada kõigis meie toodetes. Meie tooted: VÄRSKED VIINAD, CHISTORRA, KUIV JA VÄRSKED CHORIZO, LONGANIZA, KÜPSETATUD KÕHT, KÜPSETATUD KÕHT, MARINAADIGA LOMO, VALGE CHORIZO, CULARES. Kõik meie tooted on valmistatud looduslikest sooltest. Meil on Navarra käsitööliste pitser ja Reino Gourmet ning nüüd on meil ka valik ökoloogilisi tooteid.
Hispaania, Ripollet (Barcelona)
Antonijoan L.C. on Hispaania lihatooteid tootja alates 1976. aastast. Meie peamised tooted on: peekon, vorstid, keeduham, chorizo Rosario, pateed. Me oleme spetsialiseerunud HORECA (hotell, restoran ja catering) kaubandussektorile. Meie asukoht on Ripolletis (7 km Barcelonast) 3000 m2 tehases, kus on tipptasemel tööstusseadmed ja tootmismeetodid. Meie ettevõte on selles sektoris liider oma...
Hispaania, Pobladura de Pelayo García
... targast käest. Garantii, maitse ja kohandamine meie kaasaegsetesse seadmetesse tagavad Ferju vorstide ja soolatud toodete äärmiselt kõrge kvaliteedi. Kõik meie tooted on valmistatud gluteenivabalt, ilma säilitusainete ja värvaineteta. Mõned meie tooted on: Cecina de León IGP, kodune ekstra chorizo (sarta, cular ja vela), kodune ekstra salchichón (sarta ja cular), serano sink, täidetud selg, looduslik peekon (suitsutatud ja marineeritud), soolatud keel (sealiha ja veiseliha), marineeritud ribid, suitsutatud lacon.
Hispaania, Guijuelo
Iberia tooted Guijuelo. Iberia sinkide ja vorstide tehas: sink, õlavarre, chorizo, selg.
Hispaania, Figueres
...El Graner on lihapoed, millel on üle 20 aasta kogemust, asub Alt Empordà's, Vilafanti ja Figueresi kauplustes ning meil on oma töötuba, kus valmistame oma vorste 100% käsitööna. Meil on kaks vorstiliini: keedetud ja kuivatatud. Fuet, longaniza, panceta, lomo, kalkun, chorizo, sobrasada, butifarra, bull, magret, foie... kõik need on valmistatud meie töötubades suure armastusega käsitööna. Pakume ka vorstikoguseid, et nautida meie tooteid erilistel aegadel nagu jõulud või teha originaalseid ettevõtte kingitusi.
Populaarsed riigid selle otsingutermini puhul

europages'i rakendus asub siin!

Kasutage meie täiustatud pakkuja otsingut või looge oma päringud liikvel olles uue europagesi ostjate rakenduse abil.

Laadige alla App Store'ist

App StoreGoogle Play