Prantsusmaa, Soreze
TOM PRESS pakub professionaalidele kogu vajalikku materjali toidu säilitamiseks, töötlemiseks ja kokkamiseks: Nr 1 koduste tegemiste entusiastidele. TOM PRESS projekteerib ja jaotab üle 5 000 viite materjalide ja toodete jaoks toidu säilitamiseks, kokkamiseks ja töötlemiseks. Selle varustuse abil saate toota ja töödelda puu- ja köögivilju, liha ja kala, piimatooteid, teravilju ning valmistada ise...
Portfell (195)
... igapäevase toitumise tsükli: hommikusöögist ja lõunast suupistete ja õhtusöögini, sealhulgas piimatooted, fermenteeritud tooted, juustud, või, pudingid ja puuviljamahlad, värskendavad joogid ja isotoonilised joogid. Meie strateegia põhineb kaasaegse teaduse rakendamisel kõigis töövaldkondades. Seetõttu oleme suunanud kõik oma jõupingutused tööprotsesside ökoloogilise kaitse ja ökoloogilise kultuuri taseme tõstmise, teaduslikult põhineva gastronoomia ja gurmeeküpsetamise loomise ning tootmisprotsessi kaasaegse tehnoloogia suunas.
Itaalia, Schio
...kefir, ayran, leben...), piima vastuvõtuliinid (puhastus, deareatsioon, loendamine, jahutamine), degaasaatorid/deodoriseerijad piima ja mahlade jaoks (aroomide taaskasutusseadmestikuga), protsessi automatiseerimine (ka olemasolevates seadmetes moderniseerimiseks), täielikud seadmed kontsentreeritud mahlajookide tootmiseks, võtmed kätte seadmed piimatootmise protsessiks (joogipiima tootmine, koor, või, juustud, jogurt...), täielikud seadmed vadaku töötlemiseks, seadmed piimapõhiste jookide tootmiseks, kohvi (cappuccino jook jne.), seadmed õlle tootmiseks.
Hispaania, Valencia
... (vähe humalat) Aroom: Kerge puuviljane ja apelsinilõhn. Temperatuur: Soovitatav serveerida temperatuuril 4-6 kraadi. Pakendi tüüp: 33 cl. Koostisosad: Vesi, Pale Ale odra, humalad ja apelsin. Toidupaaritus: Õlu GÈNESIS sobib kõikide Vahemere toitude kõrvale, nagu näiteks tapas, eelroad, kalad, riisitoidud, juustud, sink, pasta, pitsad, erilised road,…...
Horvaatia, Sisak
... kogu igapäevase toitumise tsükli: hommikusöögist ja lõunast suupistete ja õhtusöögini, sealhulgas piimatooted, fermenteeritud tooted, juustud, või, pudingid ja puuviljamahlad, värskendavad joogid ja isotoonilised joogid. Meie strateegia põhineb kaasaegse teaduse rakendamisel kõigis töövaldkondades. Seetõttu oleme suunanud kõik oma jõupingutused tööprotsesside ökoloogilise kaitse ja ökoloogilise kultuuri taseme tõstmise, teaduslikult põhjendatud gastronoomia ja gurmeeküpsetamise loomise ning tootmisprotsessi kaasaegse tehnoloogia suunas.

europages'i rakendus asub siin!

Kasutage meie täiustatud pakkuja otsingut või looge oma päringud liikvel olles uue europagesi ostjate rakenduse abil.

Laadige alla App Store'ist

App StoreGoogle Play