Itaalia, Campo San Martino
...Külmutamine Sügavkülmutamine Sulatamine SRC Kergitamine Aeglane küpsetamine Kombineeritud tsükkel Termostaatventiil GSM komplekt Rakendus TRACER Jälgija Wi-fi Läbiv versioon Kuumutussond Sterilisaator Taldrikute kandur Külmutamine: 110 kg Sügavkülmutamine: 95 kg Riiulid: 20 GN1/1-20 EN 60×40 Materjal: Roostevaba teras AISI 304 Juhtpaneel: PUUTEekraan 9”, esipaneel, ukse ülemine osa Südamiku sond: Mitme punkti (4 temperatuuri mõõtmise punkti) Toide: 400V/3+N+T/50Hz Külmutusgaas: R 452 A Välimised mõõtmed: 1190x1176x2490 mm...
Portfell (90)
...Tippkvaliteediga pühapäeva lõunaeine, piduliku retsepti, mis rahuldab kõiki maitseid ja vanuseid. Ajalooline esmane roog Itaalia köögist, valmistatud meie maa toodetest ja kõige kannatlikumate meetoditega, nagu raguu aeglane küpsetamine. Ajatu maitseelamus.
Portfell (45)
Prantsusmaa, Meaux
...Teie foie gras'i valmistamiseks aastavahetuse pidustusteks: - Ökoloogiliselt kavandatud terriinid, õhukeste seintega, - Ühe materjali kasutamine: 100% taaskasutatav PP - Suletavad või vaakumisse pakitud - Küpsetustemperatuur: 120° / 1h või aeglane küpsetamine Tootevalik neljas suuruses: 340ml - 550ml - 750ml - 1000ml...
Portfell (5)
Prantsusmaa, Nîmes
France Collectivités, mis asub Nîmesi lähedal, on linnamööbli ja kogukondade ning ettevõtete mööbli spetsialiseerunud ettevõte. Meie meeskonnal on üle 10 aasta kogemust omavalitsuste, omavalitsuste liitude, avalike ja erasektori asutuste, ühingute, koolide, gümnaasiumide, vanadekodude ning avalike tööde ja haljastuse ettevõtetega. Pakume teile täielikku valikut, et kujundada teie väliruume (avalik...
Portfell (1099)
Ühendkuningriik, Offord Cluny
Me spetsialiseerume ideaalse kütuseefektiivse põletaja loomisele, mida saab kasutada grillide jaoks, mis toodavad parema kvaliteediga toite madalama energiakuluga. SYNERGY GRILL on ainulaadne patenditud Briti gaasigrill, mis sisaldab energiatõhusat põletajat, mis on kohandatud vastama toitlustustööstuse nõudmistele. SYNERGY GRILL'i kohta öeldakse sageli, et see toob kaasa kaasaegse kütuse süstimi...
Portfell (7)
...Küpsetustuba võimaldab väga täpset kontrolli toore taina küpsemise üle. Mooduliline kliimaseade koos integreeritud roostevabast terasest õhuvooluga takistab õhu puhumist otse toorele tainale. Väga aeglane õhuvool tagab ühtlase keskkonna, mis niisutab ja temperatuuri reguleerib kogu taina ühtlaselt – sõltumata sellest, kus kambris see asub.
Portfell (4)
Prantsusmaa, Faverolles-Sur-Cher
... mee koos vürtside ja rukki- ning nisujahu seguga, et moodustada põhitaigen. Seejärel lisame värskeid mune ja natuke meie piirkonna võid, et saavutada pehmus ja säilivus. Pärast piparkookide annustamist nende LoiretCher'is valmistatud puidust vormides, toimub aeglane ja õrn küpsetamine. Siis tuleb meie piparkookidele vääriline puhkus, pärast head ööd pakendatakse ja saadetakse need välja. Netokaal: 150g Pakend: läbipaistev kott Valmistamisaeg: 15 päeva...
Portfell (28)
Soome, Turku
...Veiseliha põsed on lehmade põsemuskel ja need on kõvem liha, mida tuleb küpsetada kaua ja aeglaselt, et see pehmeneks. Need imavad hästi sisse hautamisvedeliku maitsed ja kui sa neid lõikad, on need kiulised, peaaegu nagu tõmmatud sealiha. Kui otsid võimalust, kuidas oma tavapärast punase liha valikut muuta ja tuua midagi uut oma koduses menüüs, siis veiseliha põsed on ideaalne variatsioon tavapärasest. Parim viis nende valmistamiseks on aeglane küpsetamine.
Portfell (177)
Itaalia, Scandiano
...lai valik kärude sügavkülmikuid. 1 kuni 10 käruga, millel on 600x800 või GASTRONORM alused. Isikupärastamise võimalus Aeglane küpsetamine ja muud funktsioonid on kaasatud võite tutvuda kogu valikuga meie veebisaidil. Kiire jahutamine ja sügavkülmutamine: Kavandatud taluma temperatuure vahemikus -40°C/-60°C kuni +120°C ja kõigi toidutoodete jaoks. Seadmed on täielikult roostevabast terasest...
Portfell (1)
Itaalia, Bagnoregio
... tänapäeval meie juurde jõudnud. Töötlemistehnikad on praktiliselt samad kui varasematel aastatel. Mehaaniseerimine on suunatud ainult savi ettevalmistamisele. Kõik muu, alates toote valmistamisest, kuivatamisest kuni puuküttega ahjus küpsetamiseni, on jäänud muutumatuks. Kõik see tagab, et meie toode on jäänud originaalseks, sobides nii maamajade kui ka modernsete keskkondade jaoks. Oluline on küpsetamine puuküttega ahjus 85 tundi ja sellele järgnev aeglane jahutamine, mis kestab 6 päeva. See küpsetamisviis muudab tellised kollasest roosaks ning aeglane jahutamine tagab, et tooted jäävad täiesti terveteks.
Hispaania, Montblanc
Meie põldudelt ja teiste ökoloogiliste põllumajandustootjate põldudelt valmistame laia valikut sertifitseeritud tooteid: köögiviljakonserve, kastmeid, kulinaarseid baase, moose, pähkleid ja oliiviõli. Toidud, mida me pakume, on tulemuseks rangest kodusest valmistamisest: traditsioonilised retseptid, aeglane küpsetamine, koostisosade hoolikas valik ja käsitsi pakendamise ning märgistamise protsess...
Populaarsed riigid selle otsingutermini puhul

europages'i rakendus asub siin!

Kasutage meie täiustatud pakkuja otsingut või looge oma päringud liikvel olles uue europagesi ostjate rakenduse abil.

Laadige alla App Store'ist

App StoreGoogle Play