Hispaania, Guijuelo-Salamanca
... Jaotamise ja transportimise tingimused: Toatemperatuuril ei ole piiranguid. Kui on vaakumisse pakitud, siis temperatuuril alla 5ºC. Tarbimiseks on soovitatav temperatuur 15º-18ºC. Valmistamisprotsess: kuum lõikamine, jahutamine, V-kujulise lõike tegemine, soolamine, looduslik kuivatamine ja laagerdamine Koostisosad: Ibérica Bellota õlavarre, sool Kaal: 1,400 kg...
Portfell (43)
Holland, Amstelveen
...Lisaks teistele toodetele, mida me müüme, pakume ka mitmeid pitsakatteid. Need katteained on spetsiaalselt välja töötatud pitsatööstuse jaoks ja on kõrge kvaliteediga. Need katteained on eelnevalt küpsetatud, mis tagab toiduohutuse. Katteaineid saab kasutada mitte ainult "pitsakattena", vaid ka salatite, võileibade ja pastade valmistamisel. Pakume järgmisi pitsakatteid: -Piazzola kanafajita -Piazzola küüslaugukanad -Piazzola halal pepperoni -Piazzola õlavarre sink -Piazzola kana šaorma, ja; -Piazzola halal vürtsikas veiseliha...
Portfell (5)
Hispaania, Guijuelo
...Alta Gastronomía tamme söödaga õlavarre sink on täis intensiivset maitset ja niitude värskust. Selle intensiivne värv ja aroom viivad meid tagasi looduslikku keldrisse, kus õlavarre sink on puhanud rohkem kui kolm ja pool aastat, valmis rõõmustama kõige nõudlikumaid maitsemeeli oma täiesti ideaalse soolasisaldusega. Ainult kõige erilisemad tükid klassifitseeritakse kui Alta Gastronomía.
Portfell (10)
Hispaania, Murcia
Usume, et Hispaanias valmistatud toodete kvaliteeti, seetõttu soovime neid jagada kogu maailmaga. Astuuria inimesed on uhked oma kitsejuustu üle, Valencia elanikud oma paella üle, Rioja inimesed oma veini üle, kuid kogu Hispaania rõõmustab, kui meie tooted ja retseptid ületavad meie piire. Hispaanlastena oleme uhked oma gastronoomia ja meie maa toodete mitmekesisuse üle. Gourmet Corporation loodi ...
Portfell (178)
Itaalia, Annone Di Brianza
Ettevõte Pozzi Proge.co tegeleb innovaatiliste masinatega toiduainetööstuses. Tänu üle kahekümne aasta kogemusele valdkonnas projekteeritakse sisemiselt masinad, mis vastavad kliendi tootmisvajadustele, alates väikestest käsitööliste ettevõtetest kuni suurte tööstusteni. Tänu koostööle paljude partneritega on sageli Pozzi Proge.co masinad integreeritud olemasolevatesse ja uutesse automaatsetesse t...
Portfell (23)
Hispaania, Peligros
...Segmenteeritud lisandite segu (konservandid) lihatootmise jaoks, mis on mõeldud kuumtöötlemata lihatoote valmistamiseks, mis on traditsiooniliste meetoditega kuivatatud (kuivatatud sink, kuivatatud õlavarre, vorst, kuivatatud liha ja sarnased tooted) küpsemisperioodiga üle 45 päeva. Formaat: 5 kg kotid...
Hispaania, Aracena
... sinki küpsetame käsitööna Aracena looduspargi ja Picos de Aroche õhu käes vähemalt 24-36 kuu jooksul. Meie hool ja tähelepanu, mida paneme JABUGO sinki, võimaldab meil pakkuda seda teile täpselt õige küpsusastmega. Samuti on meil müügil cebo ibérico sink, bellota ibérico õlavarre, ibérico seljaosa, ekstra morcón, ibérico vorst, ibérico salchichón ja viilutatud ibérico vorstid. Küsi meie käest selle kanali kaudu ja me vastame teile viivitamatult.
Hispaania, Guijuelo
Iberia tooted Guijuelo. Iberia sinkide ja vorstide tehas: sink, õlavarre, chorizo, selg.
Hispaania, Badajoz
...Seakasvatus, mis asub Lääne-Extremadura piirkonnas, Bellota sinkide sünnikoht. Meil on oma karjamaad, loomakasvatus, tehas ja keldrid, samuti "Valge Saal" erinevate viilutamis- ja vaakumpakendamisvõimalustega. Pakume mitmeid oma käsitööna valmistatud iberiko tooteid, sealhulgas sinke, õlavarre ja iberiko sealiha vorste, mis on kasvatatud Dehesa Extremeñas. Kvaliteetsete tarnijatena pakume valikut parimatest Portugali veinidest, D.O. Manchego juustudest ja kõrgeima kvaliteediga ekstra neitsiõlist.
Portfell (9)
Hispaania, Guijuelo-Salamanca
Me oleme pereettevõte, mis toodab ja turustab kõrgeima kvaliteediga iberihane tooteid, mis pärinevad meie enda karjast, kontrollides kõiki protsesse alates algusest. Toodame sinke, õlavarre, seljafileesid, vorste ja igasuguseid tooteid iberihane seast. Meie eripära on traditsioon, hoolivus ja pühendumus iga etapi suhtes lõpptoote valmistamisel. Meil on mitmeid talusid, kus kasvatame oma karja ja kus valmistame oma sööta teraviljadest ja valitud looduslikest toitudest. Ettevõttel on suurepärased rajatised, mis koos meie meeskonna oskustega muudavad meie tooted tarbijate seas tuntuks.
Portfell (2)
Hispaania, Fermoselle (zamora)
...El Catedrático's leiate 100% iberilisi sinke ja tammeõli õlavarre, mille kvaliteedi ja maitse garantii on saadud meie toodete kogemuse, pühendumuse ja traditsiooni kaudu.
Hispaania, Quart De Poblet
Jamones Moreno on pere töö tulemus, kes, pärast pikka kogemust lihasektoris, tootmas kõrge kvaliteediga sinke ja õlavarre, pakub üht Hispaania gastronoomia kõige esinduslikumatest toitudest. Oma teekonda alustas ta 1970. aastal, mille asutaja oli Jose Vicente Moreno Copete. Oma algusaegadest alates paistis ta silma kui pioneer sinkide luude eemaldamise tehnikas Valencia piirkonnas. Sellele...
... pühendatud sellele tegevusele. Meil on oma sinkide kuivatamisruum, kus kuivatame õlavarre, iberia õlavarre, kuivatatud sinke ja iberia sinke. Meie kuivatamisruum asub Poniente Granadino piirkonnas, kus tänu kohalikele kliimatingimustele saame kuivatatud sinke, millel on iseloomulik, delikaatne ja vähe soolane maitse. Kutsume teid avastama meie tooteid, nagu vorstid, iberia vorstid, sink, iberia sink ja teised maitsvad tooted, mis on meie kliente rõõmustanud alates 1960. aastast.
Hispaania, Barcelona
Iberia toodete tootmine ja turustamine. Tamme- ja iberia sink ja õlavarre.
Belgia, Serskamp
Meie lihatooteettevõte IKA asutati 1985. aastal, Serskampi asukoht avati alles 4 aastat hiljem, 1989. aastal. Meie tuntus põhineb ühel meie delikaatses sektoris kõige olulisemal asjal, nimelt kvaliteedil. IKA on spetsialiseerunud käsitöö sinkidele ning tööstuslikele õlavarre- ja tagasinkidele. Mõlema tüübi protsessid toimuvad H.A.C.C.P. kõrgete kvaliteedistandardite alusel. Pakume klientidele väga hoolikat teenust ja suudame igapäevaselt täita kõiki nõutavaid standardeid.
Hispaania, Guijuelo
Veebipood, mis müüb Guijuelost, Salamancast, Hispaaniast pärit iberico sinke ja vorste. Küpsetatud iberico sink, iberico õlavarre, iberico chorizo, iberico seljatükk, iberico salchichón, vorstide komplektid, jõulukorvid ja kvaliteetsete toodete kinkekomplektid.
Hispaania, Fuente De Cantos
... KUIDAS KASUTADA LÕIGATUD SINKI Enne pakendi avamist on soovitatav hoida seda sooja vee all umbes pool minutit ja soojendada veidi taldrikut, kuhu sink serveeritakse. Enne serveerimist laske sellel seista viis minutit, et see saaks hapnikku ja kogu oma maitse. IBÉRICO SINK Uus regulatsioon ibérico sinkide kohta, mis kiideti heaks 10. jaanuaril 2014, teeb järgmise klassifikatsiooni: Rasside osas: 100...
Hispaania, Barbastro
Meie 12 000 ruutmeetril asuvates ruumides tegeleme peamiselt sinkide soolamise, kuivatamise ja küpsetamisega (garanteeritud CONSORCIO DEL JAMON SERRANO ja ESPECIALIDAD TRADICIONAL GARANTIZADA - ETG) ning ka õlavarredega. Me teeme nende luude eemaldamise ja tükeldamise (luudeta täissink ja poolik, nahaga ja ilma nahata ning täielikult poleeritud, samuti viilutamiseks mõeldud sink ja õlavarre...
Hispaania, Talavera La Real (badajoz)
...Me oleme karjakasvatajad, meil on hea siga ja sellest saame parimad tooted. Jälgime oma sigu alates kasvatamisest kuni tapmiseni, mis võimaldab meil pakkuda teile meie suurepäraseid sinke, õlavarre, seljafileesid ja seapekke. Suurepärane iberico siga, keda kasvatatakse maal, millel saame kvaliteedi "Bellota 100% Ibérico" ja "cebo de campo". Meil on üle 4000 hektari sajanditevanuseid tamme metsi Extremaduras, kus valime, kasvatame ja toidame oma iberico tõugu sigu. Siga kasvatamine ja jälgimine muudab meie tooted suurepäraseks ning need eristuvad oma kvaliteedi poolest.
Belgia, Brussel
...Lauraham'il on üle 30 aasta pikkune peretraditsioon. Ettevõte on spetsialiseerunud keedetud õlavarre- ja sinktoodete tootmisele, mis põhinevad sealiha. Lauraham'i tootmisüksus asub strateegiliselt hästi Brüsseli loodeosas, kus on ligipääs suurtele tapamajadele ja tarnijatele ühel pool ning peamistele hulgimüüjatele ja jaotajatele teisel pool.
Hispaania, Encinasola
Me oleme karjakasvatajad ja Huelva sinkide ning vorstide tootjad, pakkudes laia valikut sinke, õlavarre, chorizosid, morconeid, kvaliteetseid salchichone, lihakäsi ja viilutatud tooteid,... kõik tooted on valmistatud puhta iberico sealiha järgi, järgides meie traditsioone ja pidades erilist hoolt kvaliteedi saavutamise üle. Külastage meie füüsilist poodi, kui olete Encinasolas, või tehke oma oste meie veebipoes, kui soovite.
Hispaania, Zalamea La Real
...Raíces Serranas de Jabugo's valmistame Huelva iberico sinke, õlavarre ja vorste. Meil on kuivatustuba, lõikamisruum ja vorstitehas, kus anname oma toodetele traditsioonilise kuju. Otsemüük tehases professionaalidele ja lõpptarbijatele.
Hispaania, Guijuelo
... tootmisprotsessi üle. Alates hetkest, mil meie valitud tõugu iberico sead sünnivad meie üle 100 hektari suurusel "el barrero" talus, kuni hetkeni, mil meie valmistooted tarnitakse ja müüakse läbi meie uue veebipoe. Meie poest saad osta Bellota või cebo iberico sinki, iberico õlavarre, selja- ja muid vorste. Otsemüük tehases.
Hispaania, Aracena
Me oleme tootjad, kes valmistavad hambaid, õlavarre ja iberilisi vorste Huelva mägedest. Me tarnime värsket ja külmutatud liha iberikahernest, veiseliha, lambaliha ja kitse.
Belgia, Deinze
...käsitöö hambaid kuni Meistrihammaste nii. Lisaks on Teil võimalik saada kõiki meie tooteid nii hulgi- kui viilutatud kujul. Samuti saame peretootjana uhkustada väga paindliku tööviisiga. Koos Teiega kui (tulevane) kliendiga saame toota õlavarre ja/või hespit täielikult vastavalt Teie maitse-, kvaliteedi- ja hinnanormidele.
Itaalia, Castel Goffredo
Elastsete ja õhku läbilaskvate torude valmistamine, et kaitsta sinke, õlavarre, kaelakarbi, karpe, filze, peekonit jne. igasuguste putukate eest küpsemise ajal. Toru sisse pannakse sink, kaelakarbi jne kohe pärast soolamist. Hulgimüük kaitsetorude tootmine toiduainetööstusele, meie ettevõte, mis asub Mantova provintsis, toodab torusid vorstide jaoks sünteetilistest ja looduslikest materjalidest. Tänu spetsialiseeritud masinatele ja kiududele tagame antibakteriaalsed ja vastupidavad tooted. Samuti suudame luua kohandatud tooteid vastavalt kliendi vajadustele.
Hispaania, Guijuelo
Pedro Nieto on pereettevõte, mis asub Guijuelo (Salamanca) piirkonnas ja tegeleb käsitööna iberico sinkide, iberico õlavarre ja bellota iberico vorstide valmistamisega. Iberico sink on tõeliselt kuninglik toode iberico sigade seas, mis pärineb täiskasvanud iberico tõugu sigadest. See toode on valmistatud tagajäseme ehk sääreosast, mis annab sellele peene ja väärtuslike luksuslike omadustega jala...
Hispaania, Madrid
Bellota Ibérica on Grupo Mendoza iberiliste toodete eksklusiivne jaotaja, mis on pühendunud iberihärja kasvatamisele ning sinkide, õlavarre ja seljapekkide valmistamisele. Neil on mitmeid maamaju erinevates kohtades Huelva mägedes (ANDALUUSIA) ja kõik nende tooted on oma loomakasvatusest ning karjatatakse nende maadel. Kasvatamise, tapmise, vormimise, soolamise, kuivatamise ja küpsemise protsess toimub traditsiooniliselt, nagu on olnud kombeks selles piirkonnas juba iidsetest aegadest, traditsioonilistes ja eksklusiivsetes sigade tapamajades, kuivatites ja vorstitootmisettevõtetes.
Populaarsed riigid selle otsingutermini puhul

europages'i rakendus asub siin!

Kasutage meie täiustatud pakkuja otsingut või looge oma päringud liikvel olles uue europagesi ostjate rakenduse abil.

Laadige alla App Store'ist

App StoreGoogle Play