Prantsusmaa, Colmar
...Alsace'i Crémant on traditsioonilise meetodi järgi valmistatud vahuvein. Pärast esimest käärimist mahutis, villitakse vein pudelisse, et teostada teine käärimine, mis muudab selle mullitavaks. Keskmine laagerdamise kestus puidust riiulil on 18 kuud. Sobib serveerimiseks aperitiivina või kogu eine jooksul. Viinamarjasordid: 100% Pinot Noir Sademed: 550 mm/aastas Laagerdamine: 8 kuni 9 kuud sajandi vanustes puutünnides Alkohol: 12% Serveeringu temperatuur: 5-7°C Säilitamine: 3 aastat...
Portfell (36)
Prantsusmaa, Laure-Minervois
... viinamarja ja meie veinitehase vahel ning selleks toetume Pierre'i kogemusele, kellel on rohkem kui 25 aastat veinivalmistamise kogemust. Viinamarjaistandus väljendab end mitmete viinamarjasortide kaudu: - Punased ja roosad: Grenache jõu jaoks, vana Carignan autentsuse jaoks, Syrah peenuse jaoks, Mourvèdre metsiku iseloomu jaoks, Marselan originaalsuse ja avastamise jaoks. - Valged: Chardonnay...
Portfell (11)

europages'i rakendus asub siin!

Kasutage meie täiustatud pakkuja otsingut või looge oma päringud liikvel olles uue europagesi ostjate rakenduse abil.

Laadige alla App Store'ist

App StoreGoogle Play