Tooted märksõnaga naturopath (4)

Antioksüdatsioon

Antioksüdatsioon

RoxFox® Toote kaitse rosmariiniga Vorstitooted, salatikastmed, delikatessid või mugavustooted - olenemata sellest, millega on tegu, hindavad tarbijad värsket ja visuaalselt täiuslikku toitu. Optimeeri oma toote kvaliteeti ja värskust RoxFox® toodetega. Samal ajal kindlusta oma värvistikku ja vali maksimaalne tootekaitse. RoxFox® on saadaval vees lahustuvates või õlis lahustuvates variantides, samuti E-numbrivabas variandis "N". N looduslik RoxFox® tooted W-N ja O-N omavad harmoonilist maitseprofiili ning pakuvad ka antioksüdantset potentsiaali. Lisaks maitseaine või maitseaineekstrakti näitamisele ei ole RoxFox® W-N ja RoxFox® O-N kasutamisel vajalik täiendav deklareerimine. Seega ei ole vaja deklareerida E-numbrit Saksamaa toidulisandite määruse (ZZulV) kohaselt. RoxFox® eelised: Toote kvaliteedi optimeerimine Optimaalne värvi stabiliseerimine Optimaalne toimeaine jaotumine Kasutamine soolvee rakendustes Kasutamine õlis ja rasvades rikkastes toodetes Ennetab rasva auto-oksüdatsiooni
Looduslikud Kaitsed

Looduslikud Kaitsed

Acerola sisaldav C-vitamiin toetab immuunsüsteemi head toimimist, samas kui reishi stimuleerib immuunsust ja maksa. Organismi kaitsemehhanisme tugevdab tüümian, mis sisaldab antioksüdante ja aitab kaasa keha antioksüdantide võimele. Meie immuunsüsteem, meie silmadele nähtamatu, kaitseb meid päevast päeva viiruste, bakterite, seente ja muude parasiitide eest. Sügis ja talv on hooajad, mil viiruste levik on tugev. Nendega kaasnevad temperatuurimuutused, mis nõrgestavad meie organismi veelgi.
Kaaliumsorbaat

Kaaliumsorbaat

Kaliumsorbaat on väga tõhus, ohutu ja mittetoksiline toidukaitseaine. Kuigi kaliumsorbaat on üks paljusid säilitusaineid turul, on see üks parimaid, kuna see on kahjutu ja mitmekülgne. Kaliumsorbaati toodetakse peamiselt sünteetiliselt. See on maitse- ja lõhnatu pulber. FDA andmetel peetakse seda kasutamisel ohutuks, kuna see laguneb kehas veeks ja süsinikdioksiidiks. See on loetletud säilitusaineid, mida tohib kosmeetikatoodetes kasutada piirangutega. Selle maksimaalne lubatud kontsentratsioon lõpptootes on 0,6 %, arvutatuna sorbhappe põhjal. See toimib kõige paremini happelises keskkonnas, vastasel juhul on selle omadused palju nõrgemad.
Antioksüdatsioon

Antioksüdatsioon

RoxFox® Toote kaitse rosmariiniga Vorstitooted, salatikastmed, delikatessid või mugavustooted - olenemata sellest, millega on tegu, hindavad tarbijad värsket ja visuaalselt perfektset toitu. Optimeeri oma toote kvaliteeti ja värskust RoxFox® toodetega. Samal ajal kindlusta oma värvistikku ja vali maksimaalne toote kaitse. RoxFox® on saadaval vees lahustuvates või õlis lahustuvates variantides, samuti E-numbrivabas variandis "N". N looduslik RoxFox® tooted W-N ja O-N omavad harmoonilist maitseprofiili ning pakuvad ka antioksüdantset potentsiaali. RoxFox® W-N ja RoxFox® O-N kasutamisel ei ole lisaks maitseaine või maitseaine ekstrakti näitamisele vajalik edasine deklareerimine. Seega ei ole vaja deklareerida E-numbrit Saksamaa toidulisandite määruse (ZZulV) kohaselt. RoxFox® eelised: Toote kvaliteedi optimeerimine Optimaalne värvi stabiliseerimine Optimaalne toimeaine jaotumine Kasutamine soolvee rakendustes Kasutamine õlis ja rasvades rikkastes toodetes Ennetab rasva auto-oksüdatsiooni