Antioksüdatsioon
RoxFox®
Toote kaitse rosmariiniga
Vorstitooted, salatikastmed, delikatessid või mugavustooted - olenemata sellest, millega on tegu, hindavad tarbijad värsket ja visuaalselt perfektset toitu. Optimeeri oma toote kvaliteeti ja värskust RoxFox® toodetega. Samal ajal kindlusta oma värvistikku ja vali maksimaalne toote kaitse.
RoxFox® on saadaval vees lahustuvates või õlis lahustuvates variantides, samuti E-numbrivabas variandis "N".
N looduslik
RoxFox® tooted W-N ja O-N omavad harmoonilist maitseprofiili ning pakuvad ka antioksüdantset potentsiaali. RoxFox® W-N ja RoxFox® O-N kasutamisel ei ole lisaks maitseaine või maitseaine ekstrakti näitamisele vajalik edasine deklareerimine. Seega ei ole vaja deklareerida E-numbrit Saksamaa toidulisandite määruse (ZZulV) kohaselt.
RoxFox® eelised:
Toote kvaliteedi optimeerimine
Optimaalne värvi stabiliseerimine
Optimaalne toimeaine jaotumine
Kasutamine soolvee rakendustes
Kasutamine õlis ja rasvades rikkastes toodetes
Ennetab rasva auto-oksüdatsiooni