Tooted märksõnaga maltodekstriini (47)

Maltodekstriin

Maltodekstriin

Maltodekstriini toodetakse taimse tärklise ensümaatilise hüdrolüüsi teel, kõige sagedamini maisist, aga ka riisist ja nisust. Lõpptooteks on kõrge lahustuvusega valge pulber. See suurendab paljude retseptide toiteväärtust. Oma omaduste tõttu võib maltodekstriini kasutada niiskuse reguleerimiseks ja toodete säilivusaja pikendamiseks.
Maltodekstriin

Maltodekstriin

Maltodekstriin saadakse taime tärklise ensümaatilise hüdrolüüsi teel, kõige sagedamini maisist, aga ka riisist ja nisust. Lõpptooteks on koheline valge pulber, millel on kõrge lahustuvus. See tõstab paljude retseptide toiteväärtust. Oma omaduste tõttu võib maltodekstriin aidata reguleerida niiskust ja pikendada toodete säilivusaega.
Maltodekstriin

Maltodekstriin

Maltodekstriini toodetakse taimse tärklise ensümaatilise hüdrolüüsi teel, kõige sagedamini maisist, kuid ka riisist ja nisust. Lõpptooteks on valge, kohev pulber, millel on kõrge lahustuvus. See suurendab paljude retseptide toiteväärtust. Oma omaduste tõttu võib maltodekstriini aidata reguleerida niiskust ja pikendada toodete säilivusaega.
Tapioka Maltodekstriin DE10 BIO - Osta Tapioka Maltodekstriin DE10 BIO? | Hulgimüük | VehGroshop

Tapioka Maltodekstriin DE10 BIO - Osta Tapioka Maltodekstriin DE10 BIO? | Hulgimüük | VehGroshop

Kvaliteetne Tapioka Maltodekstriin DE10 BIO: Tapioka Maltodekstriin DE10 BIO VehGro'lt on bioloogiliselt sertifitseeritud toode kõrgeima kvaliteediga. Tänu sellele sertifikaadile teate, et see, mida te ostate, on loodud inimeste ja looduse heaolu silmas pidades. VehGro esindab tooteid, mis on tervislikud ja kõrgeima kvaliteediga. Meie valitud (bio)loodustooted pärinevad erinevatest maailma piirkondadest. Kõiki tooteid kontrollitakse ja sageli ka pakendatakse Euroopas. BIO kvaliteedimärk tähistab 100% kontrollitud bioloogiliselt ja usaldusväärselt. Need koostisosad on seega garanteeritult vabad igasugustest lisanditest nagu suhkur, rasvad ja vastavad kõikidele Euroopa pestitsiidinõuetele. Meie toodete kvaliteeti kontrollitakse regulaarselt.
Maltodekstriin

Maltodekstriin

Maltodekstriin saadakse taime tärklise ensümaatilise hüdrolüüsi teel, kõige sagedamini maisist, aga ka riisist ja nisust. Lõpptooteks on helbejas valge pulber, millel on kõrge lahustuvus. See suurendab paljude retseptide toiteväärtust. Oma omaduste tõttu võib maltodekstriin aidata reguleerida niiskust ja pikendada toodete säilivusaega.
Naatriumlaktaat

Naatriumlaktaat

on piimhappe naatriumsool. Naatriumlaktaat kuulub nahahüdraatide rühma, mis säilitab naha enda niiskuse ja aitab kaasa kergelt happelise pH väärtuse saavutamisele. Ained (gütseriin, uurea ja orgaaniline hape) moodustavad koos Loodusliku Niisutava Faktori (NMF). EL-is tuntakse naatriumlaktaati toidulisandina E 325. Soole on vees kergesti lahustuv. Vedelik on peaaegu värvitu ja peaaegu lõhnatu või maitseta. Naatriumlaktaati on saadaval ka erinevates kontsentratsioonides (50% / 60%), vajadusel kohandatud pH väärtusega. Kvaliteedid: 50%, 50% pH 5.5, 60% Välimus: selge kuni valge CAS number: 72-17-3 INCI: Naatriumlaktaat Säilivus: 2 aastat Säilitamine: tuleks hoida jahedas, kuivas ja valguse eest kaitstud kohas, suletud pakendis
L-Selenometioniin

L-Selenometioniin

L-Selenometioniin 0,5%
Luteiin

Luteiin

Taimede ekstrakt
Likviritigeniin - Flavonoidid

Likviritigeniin - Flavonoidid

Likviritigeniin - Flavonoidid Cat. Nr: NST-10-173 CAS: 578-86-9 Puhtus: 95% (HPLC) Molekulaarne valem: C15H12O4 Molekulaarne kaal: 256,25
Kaaliumsorbaat

Kaaliumsorbaat

Kaliumsorbaat on väga tõhus, ohutu ja mittetoksiline toidukaitseaine. Kuigi kaliumsorbaat on üks paljusid säilitusaineid turul, on see üks parimaid, kuna see on kahjutu ja mitmekülgne. Kaliumsorbaati toodetakse peamiselt sünteetiliselt. See on maitse- ja lõhnatu pulber. FDA andmetel peetakse seda kasutamisel ohutuks, kuna see laguneb kehas veeks ja süsinikdioksiidiks. See on loetletud säilitusaineid, mida tohib kosmeetikatoodetes kasutada piirangutega. Selle maksimaalne lubatud kontsentratsioon lõpptootes on 0,6 %, arvutatuna sorbhappe põhjal. See toimib kõige paremini happelises keskkonnas, vastasel juhul on selle omadused palju nõrgemad.
Laktoos

Laktoos

Laktoos on looduslik piimasuhkur. See moodustab 3,5%-5,0% lehmapiimast ja seda saab ekstraheerida filtratsiooniprotsessi abil. Seejärel kristalliseeritakse ja purustatakse laktoos. Terade suurused jagatakse sõelade abil. Foodcom saab pakkuda oma äripartneritele erinevaid osakeste suurusi, mis sobivad mitmekesiste rakenduste jaoks. Laktoos on üks parimaid piimatoote koostisosade toidus ja toidulisandites tänu oma pehmele maitsele, valgele värvusele ja madalale kalorsusele. Selle odavus, madal niiskustsitus ja vees lahustuvus aitavad kaasa selle populaarsusele. Seda saab kasutada kondiitritoodete, maiustuste ja šokolaadi tootmisel maitseainena ja magustajana. Laktoos on oluline koostisosa farmaatsia- ja toitumisvaldkonnas.
Xanthohumol - Flavonoidid

Xanthohumol - Flavonoidid

Sünonüümid: 30-Noroleanaan, (+)-Glycyram, 18β-Glycyrrhizic happe monoammooniumsool, Ammooniumglycyrrhizinaat, Glycamil, Glycymin, Magnasweet, Monoammoonium 18β-glycyrrhizinaat Kataloogi nr: NST-10-189 CAS: 6754-58-1 Puhtus: 98% (HPLC) Molekulaarne valem: C21H22O5 Molekulaarne kaal: 354,4
Laktoos

Laktoos

Laktoos on üks parimaid piimatooteid toidu ja sööda rakendustes, tänu oma õrnale maitsele, valgele värvusele ja madalale kalorsusele. Selle tasuvus, madal hügroskoopsus ja vees lahustuvus aitavad kaasa selle populaarsusele. Laktoosi saab kasutada küpsetiste, kommide ja šokolaadi valmistamisel maitse tugevdamiseks ja magustajana. Laktoos on oluline koostisosa farmaatsias ja toitumises.
Polüvinüülalkohol

Polüvinüülalkohol

Pakume polüvinüülalkoholi garanteeritud kvaliteedis, stabiilsete hindadega ja sobivalt pakendatuna transportimiseks. Kas vajate nõu oma toote valimisel või otsite sobivat asendust? Meie rakenduse ja tooteeksperdid on valmis aitama! Meie kogemus ja süvitsi minev teadmine erikeemiatest ja koostisosadest tagavad, et oleme hästi positsioneeritud, et tõhusalt toetada nii meie kliente kui ka tarnijaid toote- ja rakendusteabe osas. Palun võtke meiega ühendust lisainformatsiooni saamiseks!
Diosmetiin - Flavonoidid

Diosmetiin - Flavonoidid

Diosmetiin on flavonoiditüüpi ühend, millel on lai valik bioloogilisi tegevusi. Seda leidub erinevates looduslikes allikates, kuid kõige rohkem esineb see tsitrusviljades nagu sidrun, pomelo, apelsin, mandariin jne. Cat. Nr:NST-10-70 CAS:520-34-3 Puhtus:98% (HPLC) Molekulaarne valem:C16H12O6 Molekulaarne kaal:300,26
Forskolin - Kõik tooted

Forskolin - Kõik tooted

Forskolin on olnud ulatuslikult uuritud kui kehakaalu reguleerimise toidulisand. Mõned uuringud on näidanud, et Forskolini kasutavad isikud kaotavad rohkem kaalu võrreldes teistega, säilitades samal ajal kõrgemad testosterooni tasemed. Cat. Nr:NST-10-164 CAS:66575-29-9 Puhtus:98% (HPLC) Molekulaarne valem:C22H34O7 Molekulaarne kaal:410,50
MegaPol 9® Valem - TAIMEFORMULAD KUIVA EKSTRAKTIS

MegaPol 9® Valem - TAIMEFORMULAD KUIVA EKSTRAKTIS

TOIDULISAND MEGAFLORA® 9 EVO PÕHIST Esitlus: 60 kapsli pakend Koostis: Megaflora® 9 EVO: probiootiline preparaat [maisitärklis, maisimaltodekstriin] Kasutamisjuhend: Võtke 2 kapslit päevas, enne sööki