Tooted märksõnaga maltodekstriin (20)

Maltodekstriin

Maltodekstriin

Maltodekstriin toodetakse peamiselt maisist, samuti riisist ja nisust saadud taimsest tärklisest ensümaatilise hüdrolüüsi teel. Lõpptooteks on kõrge lahustuvusega kohev valge pulber. See suurendab paljude retseptide toiteväärtust. Maltodekstriin võib oma omaduste tõttu aidata reguleerida niiskust ja pikendada toodete säilivusaega.
Eritritool

Eritritool

Eritritool on looduslik suhkrualkohol/polyool, mis on heaks kiidetud toidulisandina kasutamiseks üle kogu maailma. Eritritool on peaaegu 70% sama magus kui suhkur ja seda kasutatakse massmagustajana. Eritritool avastati 1848. aastal ja see esineb looduslikult mõnedes puuviljades ja fermenteeritud toitudes. Eritritooli maitseprofiil on väga sarnane suhkrule. See ei põhjusta kaariese teket ja tal on kõrgeim seedetolerants polüoolide seas. Kuna see on looduslik, ei põhjusta see mingeid kõrvaltoimeid ja maitseb peaaegu täpselt nagu suhkur, kuid ilma kaloriteta. EC number: 205-737-3 Molekulaarne valem: C4H10O4 CAS nr: 149-32-6
Glutation

Glutation

Aminohapped
Maltodekstriin DE-10 - D00209

Maltodekstriin DE-10 - D00209

Maltodekstriini DE18 kasutatakse sageli toiduainetööstuses paksendajana, aroomikandjana ja lisandina, et parandada toidu tekstuuri ja konsistentsi, näiteks jookides, maiustustes ja sporditoitudes. Samuti kasutatakse maltodekstriini DE18 farmaatsiatööstuses kapslite, tablettide ja pulbriliste ravimite tootmiseks, kuna sellel on võime moodustada stabiilseid emulsioone ja parandada ravimite koostisosade lahustuvust. Värv: Valge Konsistents: Pulber Pakend: Paberikott 25kg Kogus: 5,000kg - 48,000kg
Tapioka Maltodekstriin DE10 Orgaaniline

Tapioka Maltodekstriin DE10 Orgaaniline

Mis on maltodekstriini? Maltodekstriini on polüsahhariid (süsivesik), millel on ainulaadne võime siduda rasvu ja õlisid. Seda kasutatakse toidu ja jookide tekstuuri parandamiseks. Maltodekstriini kasutatakse ka pulbrilise toidulisandina sportlaste seas. DE-kvalifikatsioon Maltodekstriinid klassifitseeritakse nende dekstroosi ekvivalentide (DE) järgi ja nende DE väärtus võib olla vahemikus 3 kuni 20. Mida kõrgem on DE väärtus, seda lühemad on glükoosi ahelad ja seega seda magusam on maltodekstriini. Maltodekstriinid, mille DE väärtus on kuni ja sealhulgas 10, peetakse mitte-magustatuks. Üle DE väärtuse 20 on see nii magus, et seda ei saa enam nimetada maltodekstriini. Siis nimetatakse seda glükoosisiirupiks. Maltodekstriini DE-10 tapiokistärklist See maltodekstriini on valmistatud tapiokistärklist. Tärklis hüdrolüüsitakse looduslike ensüümide (GMO-vabad) abil ja seejärel kuivatatakse pihustusprotsessi kaudu. Pulber on valge, sellel on neutraalne maitse ja lahjendatud kujul võib see parandada toodete viskoossust.
Orgaaniline Maltodekstriin

Orgaaniline Maltodekstriin

Orgaaniline Maltodekstriin on mitmekülgne süsivesik, mida kasutatakse sageli toiduainete ja spordijookide lisandina. See imendub kehas kiiresti, pakkudes kiiret energiat, mistõttu on see ideaalne sportlastele ja aktiivse eluviisiga inimestele. Orgaaniline Maltodekstriin võib samuti toimida paksendajana ja magustajana erinevates roogades ja toodetes. Kiire energia vabastamise ja mitmekesiste rakenduste tõttu on Orgaaniline Maltodekstriin hädavajalik igale, kes otsib usaldusväärset ja tõhusat energiaallikat. EC number:232-940-4 Molekulaarne valem:C6nH(10n+2)O(5n+1) CAS No:9050-36-6
Maltodekstriin DE18 -20

Maltodekstriin DE18 -20

Maltodekstriin DE18 -20 KOOD:D00106 Kott:25 kg Big Bag:700 kg / 1000 kg Incoterms:FCA, DAP
Maltodekstriin

Maltodekstriin

Maltodekstriin on mitmekesine süsivesik, mida kasutatakse sageli toiduainete ja spordijookide lisandina. See imendub kehas kiiresti, pakkudes kiiret energiat, mistõttu on see ideaalne sportlastele ja aktiivse eluviisiga inimestele. Maltodekstriin võib samuti toimida paksendajana ja magustajana erinevates roogades ja toodetes. Oma kiire energia vabastamise ja mitmekesiste rakenduste tõttu on maltodekstriin hädavajalik igale, kes otsib usaldusväärset ja tõhusat energiaallikat. EC number: 232-940-4 Molekulaarne valem: C6nH(10n+2)O(5n+1) CAS No: 9050-36-6
Maltodekstriin

Maltodekstriin

Maltodekstriini on valge pulber, mis saadakse tärklise ensümaatilise hüdrolüüsi teel, peamiselt maisist, riisist või nisust. Tänu oma kõrgele lahustuvusele on see kasulik paljude toodete toiteväärtuse parandamiseks ning aitab ka niiskust kontrollida ja säilivusaega pikendada. Maltodekstriini säilivusaeg on 24 kuud ja Foodcom S.A. pakub maltodekstriini 25 kg kottides. Seda toidulisandit kasutatakse laialdaselt lihades, küpsetistes, maiustustes, jäätises, jookides, jogurtites ja mahlades tekstuuri parandamiseks, emulgaatorina toimimiseks ja viskoossuse suurendamiseks. Selle madal glükeemiline indeks muudab selle populaarseks koostisosaks sporditoitumises ja diabeetikutele sobivates toodetes. Loomade toitumises on maltodekstriini kulutõhus energiaallikas, mis parandab söötade tekstuuri, pigmenteerimist ja maitset. Samuti suurendab see toitainete omastamist ja söötmise efektiivsust, vähendab dehüdratsiooni ja stressi sümptomeid.
Maltodekstriin

Maltodekstriin

Maltodekstriini toodetakse taimse tärklise ensümaatilise hüdrolüüsi teel, kõige sagedamini maisist, aga ka riisist ja nisust. Lõpptooteks on pehme valge pulber, millel on kõrge lahustuvus. See suurendab paljude retseptide toiteväärtust. Tänu oma omadustele võib maltodekstriini kasutada niiskuse reguleerimiseks ja toodete säilivusaja pikendamiseks.
Tapioka Maltodekstriin DE 10 Öko - Tapioka Maltodekstriin DE 10 Öko

Tapioka Maltodekstriin DE 10 Öko - Tapioka Maltodekstriin DE 10 Öko

Mis on maltodekstriini? Maltodekstriini on polüsahhariid (süsivesik), mille ainulaadne omadus on siduda rasvu ja õlisid. Seda kasutatakse toidu ja jookide tekstuuri parandamiseks. Samuti kasutatakse seda mõnedes suupistetes, näiteks krõpsudes. Maltodekstriini kasutatakse ka toidulisandina pulbri kujul sportlaste seas. DE-kvalifikatsioon Maltodekstriinid klassifitseeritakse nende dekstroosi ekvivalent (DE) alusel ja nende DE-väärtus võib olla vahemikus 3 kuni 20. Madala DE-väärtusega maltodekstriinidel on pikad glükoosiketid. Need ei ole magusad ja neil on kõrge kuumuskindlus. Mida kõrgem on DE-väärtus, seda lühemad on glükoosiketid ja seega seda magusam on maltodekstriini. Maltodekstriinid, mille DE-väärtus on kuni 10, peetakse mitte-magusteks. Üle DE-väärtuse 20 on see nii magus, et seda ei tohi enam maltodekstriini nimetada. Siis nimetatakse seda glükoosisiirupiks. Maltodekstriini DE-10 tapiokistärklist See…
Maltodekstriin

Maltodekstriin

Maltodekstriini toodetakse taimse tärklise ensümaatilise hüdrolüüsi teel, kõige sagedamini maisist, aga ka riisist ja nisust. Lõpptooteks on kõrge lahustuvusega valge pulber. See suurendab paljude retseptide toiteväärtust. Oma omaduste tõttu võib maltodekstriini kasutada niiskuse reguleerimiseks ja toodete säilivusaja pikendamiseks.
Maltodekstriin

Maltodekstriin

Maltodekstriin saadakse taime tärklise ensümaatilise hüdrolüüsi teel, kõige sagedamini maisist, aga ka riisist ja nisust. Lõpptooteks on koheline valge pulber, millel on kõrge lahustuvus. See tõstab paljude retseptide toiteväärtust. Oma omaduste tõttu võib maltodekstriin aidata reguleerida niiskust ja pikendada toodete säilivusaega.
Maltodekstriin

Maltodekstriin

Maltodekstriini toodetakse taimse tärklise ensümaatilise hüdrolüüsi teel, kõige sagedamini maisist, kuid ka riisist ja nisust. Lõpptooteks on valge, kohev pulber, millel on kõrge lahustuvus. See suurendab paljude retseptide toiteväärtust. Oma omaduste tõttu võib maltodekstriini aidata reguleerida niiskust ja pikendada toodete säilivusaega.
Tapioka Maltodekstriin DE10 BIO - Osta Tapioka Maltodekstriin DE10 BIO? | Hulgimüük | VehGroshop

Tapioka Maltodekstriin DE10 BIO - Osta Tapioka Maltodekstriin DE10 BIO? | Hulgimüük | VehGroshop

Kvaliteetne Tapioka Maltodekstriin DE10 BIO: Tapioka Maltodekstriin DE10 BIO VehGro'lt on bioloogiliselt sertifitseeritud toode kõrgeima kvaliteediga. Tänu sellele sertifikaadile teate, et see, mida te ostate, on loodud inimeste ja looduse heaolu silmas pidades. VehGro esindab tooteid, mis on tervislikud ja kõrgeima kvaliteediga. Meie valitud (bio)loodustooted pärinevad erinevatest maailma piirkondadest. Kõiki tooteid kontrollitakse ja sageli ka pakendatakse Euroopas. BIO kvaliteedimärk tähistab 100% kontrollitud bioloogiliselt ja usaldusväärselt. Need koostisosad on seega garanteeritult vabad igasugustest lisanditest nagu suhkur, rasvad ja vastavad kõikidele Euroopa pestitsiidinõuetele. Meie toodete kvaliteeti kontrollitakse regulaarselt.
Maltodekstriin

Maltodekstriin

Maltodekstriin saadakse taime tärklise ensümaatilise hüdrolüüsi teel, kõige sagedamini maisist, aga ka riisist ja nisust. Lõpptooteks on helbejas valge pulber, millel on kõrge lahustuvus. See suurendab paljude retseptide toiteväärtust. Oma omaduste tõttu võib maltodekstriin aidata reguleerida niiskust ja pikendada toodete säilivusaega.
Luteiin

Luteiin

Taimede ekstrakt
Kaaliumsorbaat

Kaaliumsorbaat

Kaliumsorbaat on väga tõhus, ohutu ja mittetoksiline toidukaitseaine. Kuigi kaliumsorbaat on üks paljusid säilitusaineid turul, on see üks parimaid, kuna see on kahjutu ja mitmekülgne. Kaliumsorbaati toodetakse peamiselt sünteetiliselt. See on maitse- ja lõhnatu pulber. FDA andmetel peetakse seda kasutamisel ohutuks, kuna see laguneb kehas veeks ja süsinikdioksiidiks. See on loetletud säilitusaineid, mida tohib kosmeetikatoodetes kasutada piirangutega. Selle maksimaalne lubatud kontsentratsioon lõpptootes on 0,6 %, arvutatuna sorbhappe põhjal. See toimib kõige paremini happelises keskkonnas, vastasel juhul on selle omadused palju nõrgemad.
Laktoos

Laktoos

Laktoos on looduslik piimasuhkur. See moodustab 3,5%-5,0% lehmapiimast ja seda saab ekstraheerida filtratsiooniprotsessi abil. Seejärel kristalliseeritakse ja purustatakse laktoos. Terade suurused jagatakse sõelade abil. Foodcom saab pakkuda oma äripartneritele erinevaid osakeste suurusi, mis sobivad mitmekesiste rakenduste jaoks. Laktoos on üks parimaid piimatoote koostisosade toidus ja toidulisandites tänu oma pehmele maitsele, valgele värvusele ja madalale kalorsusele. Selle odavus, madal niiskustsitus ja vees lahustuvus aitavad kaasa selle populaarsusele. Seda saab kasutada kondiitritoodete, maiustuste ja šokolaadi tootmisel maitseainena ja magustajana. Laktoos on oluline koostisosa farmaatsia- ja toitumisvaldkonnas.
Laktoos

Laktoos

Laktoos on üks parimaid piimatooteid toidu ja sööda rakendustes, tänu oma õrnale maitsele, valgele värvusele ja madalale kalorsusele. Selle tasuvus, madal hügroskoopsus ja vees lahustuvus aitavad kaasa selle populaarsusele. Laktoosi saab kasutada küpsetiste, kommide ja šokolaadi valmistamisel maitse tugevdamiseks ja magustajana. Laktoos on oluline koostisosa farmaatsias ja toitumises.