Tooted märksõnaga maltodekstriin (5)

Glutation

Glutation

Aminohapped
Tapioka Maltodekstriin DE10 Orgaaniline

Tapioka Maltodekstriin DE10 Orgaaniline

Mis on maltodekstriini? Maltodekstriini on polüsahhariid (süsivesik), millel on ainulaadne võime siduda rasvu ja õlisid. Seda kasutatakse toidu ja jookide tekstuuri parandamiseks. Maltodekstriini kasutatakse ka pulbrilise toidulisandina sportlaste seas. DE-kvalifikatsioon Maltodekstriinid klassifitseeritakse nende dekstroosi ekvivalentide (DE) järgi ja nende DE väärtus võib olla vahemikus 3 kuni 20. Mida kõrgem on DE väärtus, seda lühemad on glükoosi ahelad ja seega seda magusam on maltodekstriini. Maltodekstriinid, mille DE väärtus on kuni ja sealhulgas 10, peetakse mitte-magustatuks. Üle DE väärtuse 20 on see nii magus, et seda ei saa enam nimetada maltodekstriini. Siis nimetatakse seda glükoosisiirupiks. Maltodekstriini DE-10 tapiokistärklist See maltodekstriini on valmistatud tapiokistärklist. Tärklis hüdrolüüsitakse looduslike ensüümide (GMO-vabad) abil ja seejärel kuivatatakse pihustusprotsessi kaudu. Pulber on valge, sellel on neutraalne maitse ja lahjendatud kujul võib see parandada toodete viskoossust.
Tapioka Maltodekstriin DE 10 Öko - Tapioka Maltodekstriin DE 10 Öko

Tapioka Maltodekstriin DE 10 Öko - Tapioka Maltodekstriin DE 10 Öko

Mis on maltodekstriini? Maltodekstriini on polüsahhariid (süsivesik), mille ainulaadne omadus on siduda rasvu ja õlisid. Seda kasutatakse toidu ja jookide tekstuuri parandamiseks. Samuti kasutatakse seda mõnedes suupistetes, näiteks krõpsudes. Maltodekstriini kasutatakse ka toidulisandina pulbri kujul sportlaste seas. DE-kvalifikatsioon Maltodekstriinid klassifitseeritakse nende dekstroosi ekvivalent (DE) alusel ja nende DE-väärtus võib olla vahemikus 3 kuni 20. Madala DE-väärtusega maltodekstriinidel on pikad glükoosiketid. Need ei ole magusad ja neil on kõrge kuumuskindlus. Mida kõrgem on DE-väärtus, seda lühemad on glükoosiketid ja seega seda magusam on maltodekstriini. Maltodekstriinid, mille DE-väärtus on kuni 10, peetakse mitte-magusteks. Üle DE-väärtuse 20 on see nii magus, et seda ei tohi enam maltodekstriini nimetada. Siis nimetatakse seda glükoosisiirupiks. Maltodekstriini DE-10 tapiokistärklist See…
Tapioka Maltodekstriin DE10 BIO - Osta Tapioka Maltodekstriin DE10 BIO? | Hulgimüük | VehGroshop

Tapioka Maltodekstriin DE10 BIO - Osta Tapioka Maltodekstriin DE10 BIO? | Hulgimüük | VehGroshop

Kvaliteetne Tapioka Maltodekstriin DE10 BIO: Tapioka Maltodekstriin DE10 BIO VehGro'lt on bioloogiliselt sertifitseeritud toode kõrgeima kvaliteediga. Tänu sellele sertifikaadile teate, et see, mida te ostate, on loodud inimeste ja looduse heaolu silmas pidades. VehGro esindab tooteid, mis on tervislikud ja kõrgeima kvaliteediga. Meie valitud (bio)loodustooted pärinevad erinevatest maailma piirkondadest. Kõiki tooteid kontrollitakse ja sageli ka pakendatakse Euroopas. BIO kvaliteedimärk tähistab 100% kontrollitud bioloogiliselt ja usaldusväärselt. Need koostisosad on seega garanteeritult vabad igasugustest lisanditest nagu suhkur, rasvad ja vastavad kõikidele Euroopa pestitsiidinõuetele. Meie toodete kvaliteeti kontrollitakse regulaarselt.
Luteiin

Luteiin

Taimede ekstrakt