Cajun
Cajun koosneb paprikast, küüslaugust, sibulast, koriandrist, tüümianist, oreganost, sellerist, mustast piprast, köömnest, tšillist, sinepiseemnetest (valged ja kollased). Mõningaid neist ürtidest ja vürtsidest on pikka aega kasutatud erinevates köökides, uskudes, et need on mitte ainult maitsvad, vaid ka kasulikud.
Cajuni köök on stiil, mis loodi Louisianas 18. sajandil prantsuse immigrantide, akadiinide, poolt. Akadiinid olid esimesed prantsuse kolonistid Põhja-Ameerikas. Nad immigratsioonis tänapäeva Kanada provintsidesse. Nad tõid endaga kaasa traditsioonilised prantsuse retseptid, kohandades neid selle järgi, mida nad suutsid maalt ja merelt leida, püüda või korjata. 18. sajandi keskpaiku keeldusid nad allumast Briti kroonile ja said
Pakendamine: 125g, 250g ja lahtiselt