Tatra crêpes - Crêpes ja galette tootja
Tatra pannkooki saab süüa külmalt hommikusöögiks leiva asemel, aga ka rullituna nagu "tervislik sandwich", täidetuna rohelise salati, köögiviljade, tuunikala või väikeste kana tükkidega.
Traditsiooniline pannkook Poheri piirkonnast, Kesk-Finistère's
Diameeter: umbes 40 cm
Koostisosad: Piim, tatrajahu (55%), nisujahu, munad, GMO-vaba soja jahu, päevalilleõli, sool
Tänu oma tasakaalustatud retseptile sobib see ideaalselt neile, kes hoolivad oma figuurist ja/või tervisest.
See pannkook on hästi küpsetatud, säilitamise eesmärgil.
Seda saab süüa külmalt sandwichina või hommikusöögiks ja suupisteks (võiga või šokolaadi, moosi jne. peale), ning täidetuna lõunaks ja õhtusöögiks.
Toiduvõimalus:
Lõunaks võite seda täita kõigega, mida oskate ette kujutada:
- või, gruyère, sink, muna,
- või, suitsulõhe, sidrunimahl
- juust, salat
- vorst
- suitsupeekon
- koos väikeste köögiviljadega