Panatella
Üleminek mahepõllumajandusele. Käsi- ja masinakoristus. Täielik viinamarjade eemaldamine, Fermentatsioon termoreguleeritavas roostevabast terasest mahutis, Sage pressimine, Regulaarne segamine. Veini küpsemine tammevaadis, Küpsemine roostevabast terasest mahutis, Segamine, Traditsiooniline korgist kork, Regulaarne segamine. Savikalkkide pinnas.
Silma
Purpurne, särav, granaatpunaste varjunditega.
Nina
Puidune, elegantne, puuviljane.
Maitse
Harmooniline, delikaatne, sametine, peened musta trühvli noodid, mustika noodid, röstitud leiva noodid, helded puidunoodid, peened tanniinid, täpsed tanniinid, ümar, kergelt mineraalne, struktureeritud keha, pikk järelmaitse.
Toidu ja veini sobivus
Punased lihatoidud kastmes, Cassoulet
Serveeringu temperatuur: 8° - 10°
Värv: Punane
Viinamarjasort: Grenache, Syrah
Alkoholi sisaldus: 14,5%
Mahutavus: 75 cl (Pudel)