Tooted märksõnaga sipelgapirmaseenid (14)

Ökoloogiline Nelk

Ökoloogiline Nelk

Ökoloogilised nelgid ökoloogilise kvaliteediga Sri Lankast.
Ribworti ekstrakt

Ribworti ekstrakt

Ekstrakt Plantago lanceolata L.-st. Suhe 4:1
Koriandri seemned

Koriandri seemned

Koriandri seemned on globaalne lemmikmaitseaine, olles kasutuses teisel kohal pärast pipart. Need seemned kasvatatakse ja töödeldakse üle kogu maailma, Egiptus on üks peamisi tootjaid. Koriandri seemned pakuvad sooja, tugevat ja aromaatset maitset, mida kasutatakse kõige sagedamini jahvatatud kujul. Need on India köögi nurgakivi, lisades roogadele magususe ja vürtsikuse. Indoneesia köögis kasutatakse koriandrit tempeh retseptides ja ubade roogades. Seemned tõstavad esile kapsast, maisi, chutneid ja relishe, ning neid kasutatakse ka köögiviljade marineerimiseks, muutes need mitmekülgseks lisandiks igasse kööki.
Kuivatatud merikurg

Kuivatatud merikurg

Niiskus <5% Ei liiva Soolasus <2% Värv: Must või Pruun Kaal: 80-100tk/kg või 160-200tk/kg Suurus: 4.5-7.5cm Säilivusaeg: hoida jahedas, kuivas kohas toatemperatuuril, et säilitada 2 aastat Ei suhkrut, ei säilitusaineid ega kemikaale. Toitained on inimestele kergemini imenduvad.
Koriander - Õliseemned

Koriander - Õliseemned

Koriander on maitseaine, mida kasutatakse toiduvalmistamisel ja meeldiva aroomi andmiseks parfümeerias, kosmeetikas ja seebitootmises. Taim on hea mesitaim. Seda kasutatakse laialdaselt maitseainena vorstide, juustu, konserveeritud liha ja kala, hapukurkide, likööride maitsestamiseks ja rikastamiseks, lisatakse Borodino leiva, kondiitritoodete ja kulinaarsete toodete küpsetamisele, samuti teatud tüüpi õllede ja likööride tootmisel (Saksamaal). Eeterlikku õli saadakse viljadest, mida kasutatakse linalüülatsetaadi, tsitraali ja teiste aroomainete sünteesimiseks, mida kasutatakse parfümeerias ja kosmeetikas, et anda parfüümidele lillade, violetsete, rooside, bergamoti, liiliate, sidruni jne lõhna. Eeterlikku õli kasutatakse tehnoloogias, seebitootmises ja tekstiilitööstuses. Pärast eeterliku õli destilleerimist ekstraheeritakse rasvaõli, mida kasutatakse seebitööstuses ja oleiinhappe tootmisel.
HV Calophyllum

HV Calophyllum

Ladina nimi: Calophyllum inophyllum Survestatud osa: Puuvilja seemned Päritolu: Madagaskari idarannik Näidustused: Hajus punetus Ebatäiuslik nahk Helbeline, kuiv nahk Aitab võidelda venitusarmidega
Ökoloogilised Kikerherned

Ökoloogilised Kikerherned

Orgaanilised kikerherned parima orgaanilise kvaliteediga Türgist.
Köögiviljad - Kukeseened

Köögiviljad - Kukeseened

Nad on äratuntavad oma tumehallist või erkkollasest koonusest mütsist. Nende liha on kollakas ja maitsestatud. Neid kasutatakse peamiselt segudes. Valmistamise nõuanded Looduslikud kukeseened, kuigi korje ja pakendamise käigus kontrollitud, tuleks puhastada järgides järgmisi põhimõtteid: Lõika 2–3 mm jalgu Kergelt harja seeni, mütsi ja lõikeid väikese harjaga, et eemaldada võimalikke okkaid või oksaraasu. Pese ainult vajadusel (mulla olemasolu korral), lastes seened vee alt läbi või pühkides neid ettevaatlikult. Küpsetamine: alati prae neid
Looduslik Porgand - Seemned

Looduslik Porgand - Seemned

Kõrgus 20 kuni 80 cm. Kaheaastane taim, millel on valged, roosad või punakaspruunid õied, mis õitsevad maist oktoobrini.
Keedetud rannakarbi liha

Keedetud rannakarbi liha

Keedetud rannakarbi liha
Guarana ekstrakt

Guarana ekstrakt

Ekstrakt Paullina cupana L. - orgaaniline või tavaline erinev kofeiinisisaldus
Rohumood

Rohumood

Pleurotus eryngii, Viilud, Rohuservikud saadaval viiludena, graanulitena ja pulbrina.
Seened - Morellid

Seened - Morellid

Morillid on kevadised seened, millel on heledat pruunikate alveoolne kork, valge vars ja valkjaskreemine viljaliha. Morillid on suurepärased söödavad seened, tingimusel et neid on piisavalt küpsetatud. Ettevalmistamise nõuanded Looduses kasvavad metsaseened, kuigi need on korje ja pakendamise ajal kontrollitud, tuleks puhastada järgides järgmisi põhimõtteid: - Lõika 2–3 mm varsest ära - Harja seened õrnalt, kork ja lõigud väikese harjaga, et eemaldada võimalikud okkad või oksad. - Pese ainult vajadusel (mulla olemasolu korral), hoides seeni vee all või pühkides neid õrnalt. Küpsetamine: alati prae neid "kõrgel kuumusel" pannil ja eelistatavalt söö neid krõbedana. Säilitamise nõuanded Morillid võivad omada erinevaid omadusi sõltuvalt korje ajast või päritolust. Just sellepärast püüame alati...
Enoki seened

Enoki seened

Enoki on moodustatud väikesest valgest või beežist mütsist ja pikast jalast, mis võib ulatuda kuni 10 sentimeetri pikkuseks. Enoki kasvab kobaratena ja seda kasvatatakse tüvel või saepuru baasil. Peamiselt kasvatatakse seda Jaapanis. Enoki maitse on magus, puuviljane ja liha on veidi krõmpsuv. Enoki seened on suurepärased toorelt salatites või kiiresti küpsetatuna. Valmis kasutamiseks. Valmistamisnõuanded Aasia seened vajavad vaid vähest puhastamist. Soovitav on neid pühkida niiske lapiga (suure veega pesemine eemaldaks osa nende maitsest). Enokis on kõik hea. See on "valmis kasutamiseks". Soovitame ainult lõigata ära substrad katnud ots. Enoki on maitsev toorelt. See kaunistab ja maitsestab salateid ja võileibu. Seda lisatakse suppidesse (kasutatakse nagu nuudlid) ja idamaistesse roogadesse, lisades seda küpsetamise lõpus, et säilitada selle delikaatne maitse. Nõuanded...