Tooted märksõnaga riisiproffi (7)

Whey valgu kontsentraat 80%

Whey valgu kontsentraat 80%

Piimavalkude kontsentraat (MPC) on kontsentreeritud piimapulber, mis sisaldab tavaliselt 80% piimavalke. See toodetakse värskest ja pastöriseeritud rasvata piimast filtratsiooni ja pihustuskuivatamise teel. Kuna sellel on kõrge valgu- ja madala laktoosisisalduse suhe, kasutatakse seda toodet laialdaselt madala süsivesikute sisaldusega toiduainete ja valgu rikastatud jookide tootmisel. Seda saab lisada ka näiteks küpsetistes, magustoitudes, loomakasvatusproduktides, piimajookides, kastmetes ja juustudes.
Ökoloogiline nisujahu tüüp 750 - 1kg

Ökoloogiline nisujahu tüüp 750 - 1kg

Tüüp 750 nisujahu saadakse Bieszczady farmidest, mis omavad ökoloogilist sertifikaati. See on üks populaarsemaid jahutüüpe, mis saadakse jahvatatud nisuteradest. Nisu, tänu oma valgu (gluteeni) sisaldusele, annab küpsetistele elastsuse ja muudab need vähem murenevaks. <strong>koostis:</strong> nisu <strong>Toiteväärtus 100g kohta</strong> Energiaväärtus 1450KJ/342kcal - 17% RWS*rasvad 1.8g - 2.6% sealhulgas küllastunud rasvhapped 0.7g - 3.5%süsivesikud 68g - 26% sealhulgas suhkrud 0.5g - 0.6%kiudained 2.9g VALK 12g - 24%sool 0.01g - 0.2%*viidatud toiduväärtus <strong>kasutamine</strong> nisujahu tüüp 750 on ideaalne leiva küpsetamiseks ja kõikide soolaste ja magusate küpsetiste jaoks. Ideaalne pannkookide, vahvlite jaoks või suppide ja kastmete paksendajana. <strong>Märkused</strong> Hoida kuivas ja jahedas kohas tihedalt suletud pakendis.
60% Soja Proteiini Kontsentraat – Toidukvaliteet

60% Soja Proteiini Kontsentraat – Toidukvaliteet

Soja valgu kontsentraat (SPC) on puhastatud toode, mis saadakse kooritud ja rasvata röstitud soja jahust, eraldades süsivesikud (lahustuvad suhkrud) uusima tipptasemel ekstraheerimistehnoloogia abil ELis.
Kartulivalk

Kartulivalk

Kartulivalgu puhastamine, aurutamine ja koorimine toimub hiljem. Tärklis ekstraheeritakse seejärel veega, et moodustada valgurikas suspensioon, mida töödeldakse hapetega ning seejärel kuivatatakse ja jahvatatakse pulbriks. Kartulivalk on peen, lahtine pulber, heledashall või kollakasroheline ning sellel on iseloomulik kuivatatud kartuli lõhn. Kartulivalgu tooraineks on Poola päritolu tärkliskartulid.
Whey-valgu isolaat

Whey-valgu isolaat

Whey proteiini isolaat saadakse Whey proteiini kontsentraadi kontsentreerimise ja puhastamise teel, et vähendada vadaku rasva ja süsivesikute sisaldust. Protsessi saab teostada membraanieraldamise või ioonvahetuse abil. WPI-d peetakse kõrgeima puhtuse ja proteiini kontsentratsiooniga tooteks.
Hapend vadak (AWP)

Hapend vadak (AWP)

Hapupiimapulber (AWP) on juustu või hapukoore tootmise kõrvaltoode. Seda toodetakse värske vadaku kuivatamise teel, mis saadakse pehme juustu valmistamisel. Mikroobne fermentatsioon vähendab piima mikroobide kasutamist ja muundab laktoosi piimhappeks. Hapupiimapulbrit kasutatakse peamiselt ricotta ja vadakuvõi tootmisel. Seda kasutatakse ka koostisosana paljudes töödeldud toitudes, nagu leib, kreekerid, liha, küpsetised ja valmistoidud. Hapupiimapulber leidub ka šokolaadis ja maiustustes. Foodcomi pakutavat toodet saab kasutada ka loomatoidu tootmisel. See on populaarne ökonoomne asendaja magusa vadaku pulbri jaoks sigade toitumises. Hapupiimapulbrit kasutatakse ka madala pH-ga piimaasendajates.
Whey Valgu Isolaadi (WPI)

Whey Valgu Isolaadi (WPI)

Whey valgu isolaat saadakse vadaku valgu kontsentraadi kontsentreerimise ja puhastamise teel, et vähendada vadaku rasva- ja süsivesikute sisaldust. Protsessi saab läbi viia membraanieraldamise või ioonivahetuse abil. WPI-d peetakse kõrgeima puhtuse ja valgu kontsentratsiooniga tooteks.