Tooted märksõnaga ricotta juustu (42)

350g Puhas Lambapiim Ricotta - Ricotta

350g Puhas Lambapiim Ricotta - Ricotta

Ricotta on kõrvaltoode, mis saadakse juustu valmistamise käigus jäänud seerumist. Pehme ja delikaatse ricotta saamiseks rikastatakse seerumit värske piimaga. Toode saadakse seerumi kuumutamisel temperatuurini umbes 80°C ja see pakendatakse umbes 2 kg kaaluvasse termosuletavasse anumasse. Suurepärane nautimiseks nii puhtalt kui ka suhkru, šokolaadi, alkermes'i ja muu lisandiga. Köögis saab valmistada maitsvaid magustoite ning ka maitsvaid soolaseid roogasid nagu raviolid ja kanellonid, mis on täidetud ricotta ja spinatiga. Fuscella kaal umbes 350 g.
Sardi lambapiim Ricotta

Sardi lambapiim Ricotta

Meie Ricotta Sarda on toode, millel on erakordne bionutritiivne väärtus ja maitse. See on saadud lambajuustu töötlemise jääkvedelikust uuesti keetmise teel ja soolatud kuival, ning sellel on poolkõva, ühtlane ja valge pasta, millel on kergelt soolane maitse. See juust üllatab oma mitmekesisusega: ideaalne neile, kes järgivad kontrollitud toitumist, tänu madalale kalorsusele ja kõrgele valgu kontsentratsioonile. Meie Ricotta Sarda on maitsev nautida üksi, viiludena või suurepärase lisandina värsketele köögiviljadele, näiteks riivitud tomatitele. Täiuslik värskete salatite, pasta, risottode, ahjupasta või kui tähtis koostisosa soolastes kookides rikastamiseks, on meie Ricotta Sarda tõeline kulinaarne aare, mis kutsub avastama autentseid ja ehtsaid maitseid.
Sitsiilia Juust

Sitsiilia Juust

Ricotta, lambajuustu ja kitsejuustu tipptase, käsitsi valmistatud ainult Sicilian karjast saadud piimast, vastavalt iidsetele piirkondlikele traditsioonidele.
Homogeenseeritud Ricotta - Homogeenseeritud Ricotta

Homogeenseeritud Ricotta - Homogeenseeritud Ricotta

Puhtaim ricotta, mis on valmistatud homogeniseeritud lehmapiimast AGRESSIIVNE HIND
Büffeli Ricotta - Ricotta Büffeli piimast

Büffeli Ricotta - Ricotta Büffeli piimast

Bufala ricotta on pehme juust, mis on valmistatud bufala mozzarella töötlemise jääkvedelikust. Konsistents on pehme ja teraline, kuid mitte kunagi liivane. Bufala piima lõhn ei ole sama intensiivne kui mozzarella oma, seetõttu sobib see hästi nii magusate kui soolaste roogadega. Värske juust, mis on rikas Tüübid ja formaadid Kaal: 250 g ja 1 kg Termoalusel Koodid: 321 / 321b Säilivusaeg: 21 päeva
Juustu analoog

Juustu analoog

Juustu analoog, tuntud ka kui imitatsioonijuust või juustu alternatiiv, on juustutoode, kus kogu või osa piimarasvast on asendatud taimerasvaga. Juustu analooge tootmisprotsess on sarnane tavalise juustu tootmisprotsessiga ning seda valitakse sageli kulutõhususe ja tootmise lihtsuse tõttu. Foodcom S.A. pakutav juustu analoog on iseloomustatud oma pehme tekstuuri, hea elastsuse, ühtlase sulamise, venitusomaduste ning lihtsa riivimise ja lõikamise poolest. Selle säilivusaeg on 3, 6 või 12 kuud. Foodcom S.A. tarnib juustu analooge 1 kg plokkidena või riivitud kujul, pakendatuna 1 või 2 kg kottides. Tänu oma suurepärastele sulamisomadustele kasutatakse juustu analooge sageli pitsajuustu ja katteainete asendajana, kuna see sarnaneb mozzarella juustuga. Seda saab kasutada ka juustutüüpi toodetes, mis nõuavad madalamat rasva- ja soolasisaldust.
Buffalo Ricotta Campana DOP - Kõrge kvaliteediga värske piimatooted, mis rahuldavad kõiki maitseid

Buffalo Ricotta Campana DOP - Kõrge kvaliteediga värske piimatooted, mis rahuldavad kõiki maitseid

Bufala Campana ricotta kuulub piimatootmise ajalukku ja traditsiooni, olles meie põllumajanduse sümbol ning iseloomulike omaduste pärand, mida Itaalia lõunaosa piirkonnad suudavad väljendada. Bufala Campana DOP ricotta on värske piimatootmine, seega ilma küpsemiseta, saadud bufala piimavalgude kuumutamisel koagulatsiooniga, toorainest, mis tuleneb Bufala Campana mozzarella tootmisest, andes sellele erilised struktuursed omadused kreemjasuse ja pehmuse näol, portselanvalge värvuse ning väljendunud sensoorseid omadusi, mida saab kirjeldada kui õrna piima aroomi ja magusust.
Itaalia juustud

Itaalia juustud

BUISSON on Itaalia juustude hulgimüüja Itaalia juustude ekspordimüük Itaalia juustude jaotaja Rungis
CACIORICOTTA - VANANDATUD SOOLANE RICOTTA

CACIORICOTTA - VANANDATUD SOOLANE RICOTTA

Cacioricotta on poolkõva, silindrikujuline juust, mis on tüüpiline Puglia piimatootmise traditsioonile. Puglia köögis kasutatakse seda toodet tavaliselt riivitud kujul pasta maitsestamiseks, eriti tüüpilise pasta alla crudaiola puhul, kuid seda tarbitakse ka iseseisvalt helvestena või salatite ja pitsade maitsestamiseks.
Rochefort Juust

Rochefort Juust

350g Rochefort noor saadaval ka: - 2,3kg leib - 6 tükki blister 150g viilud
Ravioli Ricotta ja Spinaci

Ravioli Ricotta ja Spinaci

Need värskest pastast valmistatud raviolid, mis on täidetud ricotta ja spinatiga, on ajatu klassika Itaalia kulinaarses traditsioonis, mis on täiuslikult tasakaalus lihtsuse ja rafineerituse vahel. Pastaleht on roheline, kuna see on segatud spinatiga, ja eristub oma siidise tekstuuri poolest, mis on ideaalne, et elegantsetel viisil ümbritseda delikaatset ja rikkalikku täidist.
Burrata Pugliese

Burrata Pugliese

Burrata Pugliese on värske ja kreemjas juust, mis on tüüpiline Itaalia piimatootmise traditsioonile. Valmistatud kõrge kvaliteediga piimast, eristub burrata oma pehme ja võise südame poolest, mis on ümbritsetud õhukese mozzarella kihiga. See juust on ideaalne nautimiseks üksi või koos värskete tomatitega ja tilga oliiviõliga, rõhutades seeläbi selle delikaatset ja ainulaadset maitset. Burrata on suurepärane valik neile, kes otsivad autentset ja rafineeritud kulinaarset kogemust.
Gruyère

Gruyère

Toorpiim, piimhappebakterid, rennet, sool Allergiad Piim ja piimatooted (sealhulgas laktoos ja piimavalgu) Meie tooted ei ole geneetiliselt muundatud organismide (GMO) märgistamise alla vastavalt määrustele 1829/2003EÜ ja 1830/2003EÜ. Austame GMO-de mitteolekute piiri 0,9% vastavalt Euroopa määrustele CE 1829/2003 ja 1830/2003. Ioonimise tõend Me kinnitame, tuginedes meie tarnijatelt saadud garantiidele ja sertifikaatidele, et meie tooted, koostisosad ja lisaained: ei ole läbinud ioniseerimist vastavalt määrusele nr 2001-1097 16.11.01. Analüüs 100g kohta Rasvad: 33g Valgud: 27g Suhkur (g): 0.5 Naatrium (mg): 0.9g Energia Kcal: 450 Energia KJ: 1680 Formaat: Ristkülik Kaal: Umbes 200g Pakend: Film Ülepakkimine: Kartong Säilitustemperatuur: +2°C/+8°C
küpsised jne.

küpsised jne.

küpsised jne.
Kammkarbi roe

Kammkarbi roe

Skallopide roe
Juustuga Täidetud Paprikad 2,9 kg Itaalia Tooteid Marseille'is, Prantsusmaal - Grillitud Köögiviljad

Juustuga Täidetud Paprikad 2,9 kg Itaalia Tooteid Marseille'is, Prantsusmaal - Grillitud Köögiviljad

Juustuga täidetud paprikad 2.9 kg Itaalia tooted Marseille'is Prantsusmaal Need maitsvad Croc'Ella paprikad on täidetud juustuga ja neid saab nautida kas eelroana või koos pearoaga. Need toidavad teie ja teie külaliste maitsemeeli. Koostisosad: Paprikad (38%), päevalilleõli (37%), lambajuust ricotta (18%) (pastöriseeritud lambapiim, sool), äädikas, sool, suhkur, ekstra neitsioliivõli. Antioksüdant askorbiinhape E300. Happesuse regulaator sidrunhape E330. Croc'Ella on käsitööna valmistatud kuivatatud puuviljade tehas, Made in France, Made in Marseille. Pakutakse kooritud tooreid, soolatud röstitud või soolata röstitud kuivatatud puuvilju, kuid mitte ainult, leiate ka Croc'Ella oliive ja antipasti 100% Made in Marseille eelroaks. Rohkem värskuse tagamiseks pärinevad Croc'Ella tooted parimatest allikatest. Lisaks, et tagada suurem värskus, valmistatakse tooted tellimuse järgi. Pakend: 2.9 kg purk
TINO MULTIFUNKTSIONAALNE PASTEURISAATOR - Piima pastöriseerimine ja koagulatsioon ning ricotta väljavõtmine

TINO MULTIFUNKTSIONAALNE PASTEURISAATOR - Piima pastöriseerimine ja koagulatsioon ning ricotta väljavõtmine

MINIPOLIVALENTSED PASTORISEERIMISPAKID ON TÄIELIKULT ROOSTEVABA TERASEST, NEED ON IDEAALSED MASINAD PIIMA PASTORISEERIMISEKS JA KOHANDAMISEKS KUI KA RICOTTA EKSTRAKTEERIMISEKS. KÕIKIDEL ON ELEKTRILINE JUHIK, MIS HALDAB JA KONTROLLIB TÖÖTLUSPROTSESSI. MASINAD ON SAADAVAL MAHUTAVUSEGA, MIS KATAB 100 KUNI 600 LIITRIT, VÄLJA ARVATUD ELEKTRILINE MUDAL, KUI MAHUTAVUS ON 50 VÕI 100 LT. ELEKTRI-, GAASI- VÕI AURUTOITEGA, SAAB NEID PAKKUDA KAS MANUAALSE VÕI AUTOMAASE, KINNI VÕI KALDUVA VERSIOONINA (VÄLJA ARVATUD GAASIMUDELID). SOOVIL KOHAS, MINIPOLIVALENTSED PASTORISEERIMISPAKID, KUS MAHUTAVUS ÜLETAB 200 LT, SAAB PAKKUDA KÄIKUDEGA JA/OLEK ROOSTEVABA TERASEGA PLATFORMS, MIS ON VARUSTATUD LIBISEMISTAKISTUSEGA ASTMEGA.
Juustu Lõikamine

Juustu Lõikamine

Karmide ja poolkarmide juustude lõikamiseks pakume laia valikut poolautomaatseid portsioneerimismasinaid, mis sobivad kõigi tüüpi kingituste lõikamiseks, alates leti masinatest kuni automaatsete liinideni. Automaatseid liine tarnitakse suurele osale Itaalia ja välismaiste GDO-de turust. Eriti: - Automaatne, poolautomaatne ja poolmanuaalne juustulõikemasinate. - Portsioneerimismasinad, mis võimaldavad juustu täpselt jagada kohandatava suurusega viiludeks. - Horisontaalsed lahutajad, mis teevad vormide horisontaalse lõike. - Automaatne puhastaja, et eemaldada vanade juustude koorel olevad mustused enne lõikamist ja pakendamist. - Automaatne riivija, mis võimaldab saada ühtlase ja kasutamiseks valmis lõpptoote. - Lamestamismasinad, et täpselt lõigata vormide ülemine ja alumine plaat pakendamiseks.
Valged Trühvlid

Valged Trühvlid

Valged Trühvlid
Neutraalne juustukook

Neutraalne juustukook

Neutraalne juustukook Kood: TRG076 Diameeter: 24 cm
Toidurasvad

Toidurasvad

Toidurasvad
vee tainas

vee tainas

vee tainas
Kuivatiahjud

Kuivatiahjud

Infrapuna kuivatid edastavad kasulikku energiat ilma kontaktita ja toiduainete pindadel. Nii võimaldavad nad koorikute teket (juustud, koorikuta leivad), katete kuivatamist (juustud, liha), vähendada pindmiste veekoguste hulka, mõjutamata toodete sisu. Need on töötingimuste suhtes vähe mõjutatud ja suudavad oma kiirgajate reaktsiooni tõttu korrigeerida igasuguste termotunnelite loomulikku konvektiivset osa, muutes need väga stabiilseteks ahjudeks. Energia edastatakse vajalikku kohta sobivate annustega ja siis, kui seda on vaja. Räägitakse ka külmast ahjust. Need vältivad toodete tarbetut ülekuumenemist ja on seega ideaalne lahendus külmade toodete puhul. Infrapuna kuivatid võivad esineda kas traditsioonilise ahjuna või lihtsate infrapuna paneelidena avatud protsessis.
Küüslauguküüned

Küüslauguküüned

Pakendi kogus: 12 x 330ml Artikli nr: 15650 Grammi: 320g
Soolamata või

Soolamata või

Soolamata või
PUHAS JÄNESE RICOTTA - Ricotta

PUHAS JÄNESE RICOTTA - Ricotta

Ricotta on kõrvaltoode, mis saadakse juustu töötlemise järel jäänud seerumist. Pehme ja delikaatse ricotta saamiseks rikastatakse seerumit värske piima lisamisega. Toode saadakse seerumi kuumutamisel umbes 80 °C temperatuurini, seejärel jahutatakse see ja kantakse homogenisaatorisse, mis silub ja kuumutab selle temperatuurini 72 °C. Sobivatesse anumatesse täidetud ricotta viiakse jahutuskambrisse, et vähendada temperatuur kiiresti 2 °C-ni. Suurepärane nautimiseks nii naturaalsena kui ka suhkru, šokolaadi, alkermesi ja muu lisandiga. Köögis saab valmistada maitsvaid magustoite ja ka maitsvaid soolaseid roogasid, nagu ricotta ja spinatiga täidetud raviolid ja kanelloonid. Saadaval termosuletud pakendis, mille kaal on umbes 1,2 kg ja 2,00 kg.
LAMBMÄLARICOTTA KG 2,00 - Ricotta

LAMBMÄLARICOTTA KG 2,00 - Ricotta

Ricotta on kõrvaltoode, mis saadakse juustu töötlemise järel jäänud seerumist. Pehme ja delikaatse ricotta saamiseks rikastatakse seerumit värske piima lisamisega. Toode saadakse seerumi kuumutamisel umbes 80°C temperatuurini ja see pakendatakse umbes 2 kg kaaluvasse termopakendisse. Suurepärane nautimiseks nii puhtalt kui ka suhkru, šokolaadi, alkermes'i ja muu lisandiga. Köögis saab valmistada suurepäraseid magustoite ja ka maitsvaid soolaseid roogasid nagu raviolid ja kanellonid, mis on täidetud ricotta ja spinatiga. Fuscella kaal kg. 2,00 umbes
Segatud Ricotta Valdorcia - Ricotta

Segatud Ricotta Valdorcia - Ricotta

Ricotta on kõrvaltoode, mis saadakse juustu töötlemise järel jäänud vadakust. Pehme ja delikaatse ricotta saamiseks rikastatakse vadakut värske piima ja koorega. Toode saadakse vadaku kuumutamisel temperatuurini umbes 80 °C ja seejärel pakendatakse see umbes 2 kg kaaluvasse termokindlasse anumasse. Suurepärane nautimiseks nii puhtalt kui ka suhkru, šokolaadi, alkermes'i ja muu lisandiga. Köögis saab valmistada suurepäraseid magustoite ja ka maitsvaid soolaseid roogasid, nt. raviolid ja kanellonid, mis on täidetud ricotta ja spinatiga. Fuscella kaal kg. 2,00 umbes
Öko-lambapiim Ricotta T/S - Ricotta

Öko-lambapiim Ricotta T/S - Ricotta

Juustu töötlemise lõpus, kasutades jääkbioloogilist vadakut, toodetakse bioloogilist ricottat. Nagu teiste ricottade puhul, rikastatakse vadakut värske bioloogilise piimaga, mis on oluline pehme ja kreemja ricotta saamiseks. Suurepärane iseenesest, või maitsvalt šokolaadi, suhkru või rummiga. Köögis saab seda kasutada maitsvate magustoitude või pirukate valmistamiseks, aga ka maitsvate soolaste roogade, nagu ricotta ja spinatiga täidetud raviolid ja kanellonid, valmistamiseks. Termosegatud pakend kaaluga umbes 2,00 kg.
Juustu analoog

Juustu analoog

Juustu analoog (tuntud ka kui valejuust või juustu alternatiiv) on juustutoode, kus piimarasv on osaliselt või täielikult asendatud taimeõliga. Kui täisrasvane piimarasv on asendatud, tuntakse toodet ka kui "veganjuust". Teised tootmisstandardid on samad, mis tavalise juustu tootmisel. Analoogjuustu valitakse sageli kulutõhususe ja tootmislihtsuse tõttu. Toode on koostisosade osas suuresti muudetav ja seetõttu sobib see paljude rakenduste jaoks.