Miskos
Istanbuli, Fatihi all asutatud nimega Miskos Helva, on Miskos pidevalt kohandunud muutuvate turutingimuste ja rahvusvaheliste organisatsioonide standarditega. Suurenevate kliendinõudmiste rahuldamiseks kolis ettevõte esmalt oma tehasesse Istanbuli, Bahcelievlerisse, ja seejärel 10 000 m2 tootmisalale Kastamonu Organiseeritud Tööstuspiirkonnas.
Miskos on pühendunud kõrgeimatele kvaliteedistandarditele. Ettevõte pöörab tootmise ajal kvaliteedi ja hügieeni tingimuste järgimisele suurt tähelepanu ning arvestab töötervishoiu ja -ohutuse ning toiduseaduste nõuetega. Ettevõtte pidevalt kasvavad kasumiarvud näitavad, et Miskos on kvaliteedile keskendudes õigel teel.
Miskos on tuntud oma krõbedate, kuivatatud puuviljapastade, vahvli halva, cekme halva ja Türgi muinasjutu siidi poolest. Loomulik tootmisviis toob esile traditsioonilise Türgi maitse ja tagab ka toodete kasvava populaarsuse välismaal.