Jahvatatud roheline kohv 500g vivio
Roheline kohv on ebamugavad kakaoubad, millest saadakse ka traditsiooniline röstitud kohv. Sellel on õrn helesinine värv. See tuleneb sellest, et pärast korjamist ei läbita seda suitsutamisprotsessi. Selle koostises, lisaks stimuleerivale kofeiinile, leidub ka klorogeenhapet, millele omistatakse rasvapõletamise kiirendamise omadusi. Roheline kohv on samuti rikkalik väärtuslike polüfenoolide, salitsüülhappe ning paljude vitamiinide ja mineraalide allikas. Selle koostises on foolhape, vitamiin B1, B2, B12 ning kaltsium, kaalium, naatrium, magneesium, raud, fosfor ja tsink. <strong> Energiaväärtus 1588KJ/381kcal - 19%RWS*Rasv 13g - 19%sh. küllastunud rasvhapped 0.8g - 4%Süsivesikud 40g - 15%sh. suhkrud 0g - 0%Valgud 11g - 22%Kiudained 30gSool 0g - 0%*RWS - viidatud toiduväärtus <strong> kasutamine </strong> roheline kohvi valmistamisel, pea meeles õiget veetemperatuuri (optimaalne temperatuur on umbes 90 kraadi), sest üleujutamine