Tooted märksõnaga maltodekstriini (8)

Maltodekstriin

Maltodekstriin

Maltodekstriin toodetakse peamiselt maisist, samuti riisist ja nisust saadud taimsest tärklisest ensümaatilise hüdrolüüsi teel. Lõpptooteks on kõrge lahustuvusega kohev valge pulber. See suurendab paljude retseptide toiteväärtust. Maltodekstriin võib oma omaduste tõttu aidata reguleerida niiskust ja pikendada toodete säilivusaega.
Maltodekstriin

Maltodekstriin

Maltodekstriini on valge pulber, mis saadakse tärklise ensümaatilise hüdrolüüsi teel, peamiselt maisist, riisist või nisust. Tänu oma kõrgele lahustuvusele on see kasulik paljude toodete toiteväärtuse parandamiseks ning aitab ka niiskust kontrollida ja säilivusaega pikendada. Maltodekstriini säilivusaeg on 24 kuud ja Foodcom S.A. pakub maltodekstriini 25 kg kottides. Seda toidulisandit kasutatakse laialdaselt lihades, küpsetistes, maiustustes, jäätises, jookides, jogurtites ja mahlades tekstuuri parandamiseks, emulgaatorina toimimiseks ja viskoossuse suurendamiseks. Selle madal glükeemiline indeks muudab selle populaarseks koostisosaks sporditoitumises ja diabeetikutele sobivates toodetes. Loomade toitumises on maltodekstriini kulutõhus energiaallikas, mis parandab söötade tekstuuri, pigmenteerimist ja maitset. Samuti suurendab see toitainete omastamist ja söötmise efektiivsust, vähendab dehüdratsiooni ja stressi sümptomeid.
Maltodekstriin

Maltodekstriin

Maltodekstriini toodetakse taimse tärklise ensümaatilise hüdrolüüsi teel, kõige sagedamini maisist, aga ka riisist ja nisust. Lõpptooteks on pehme valge pulber, millel on kõrge lahustuvus. See suurendab paljude retseptide toiteväärtust. Tänu oma omadustele võib maltodekstriini kasutada niiskuse reguleerimiseks ja toodete säilivusaja pikendamiseks.
Maltodekstriin

Maltodekstriin

Maltodekstriini toodetakse taimse tärklise ensümaatilise hüdrolüüsi teel, kõige sagedamini maisist, aga ka riisist ja nisust. Lõpptooteks on kõrge lahustuvusega valge pulber. See suurendab paljude retseptide toiteväärtust. Oma omaduste tõttu võib maltodekstriini kasutada niiskuse reguleerimiseks ja toodete säilivusaja pikendamiseks.
Maltodekstriin

Maltodekstriin

Maltodekstriin saadakse taime tärklise ensümaatilise hüdrolüüsi teel, kõige sagedamini maisist, aga ka riisist ja nisust. Lõpptooteks on koheline valge pulber, millel on kõrge lahustuvus. See tõstab paljude retseptide toiteväärtust. Oma omaduste tõttu võib maltodekstriin aidata reguleerida niiskust ja pikendada toodete säilivusaega.
Maltodekstriin

Maltodekstriin

Maltodekstriini toodetakse taimse tärklise ensümaatilise hüdrolüüsi teel, kõige sagedamini maisist, kuid ka riisist ja nisust. Lõpptooteks on valge, kohev pulber, millel on kõrge lahustuvus. See suurendab paljude retseptide toiteväärtust. Oma omaduste tõttu võib maltodekstriini aidata reguleerida niiskust ja pikendada toodete säilivusaega.
Maltodekstriin

Maltodekstriin

Maltodekstriin saadakse taime tärklise ensümaatilise hüdrolüüsi teel, kõige sagedamini maisist, aga ka riisist ja nisust. Lõpptooteks on helbejas valge pulber, millel on kõrge lahustuvus. See suurendab paljude retseptide toiteväärtust. Oma omaduste tõttu võib maltodekstriin aidata reguleerida niiskust ja pikendada toodete säilivusaega.
Kaaliumsorbaat

Kaaliumsorbaat

Kaliumsorbaat on väga tõhus, ohutu ja mittetoksiline toidukaitseaine. Kuigi kaliumsorbaat on üks paljusid säilitusaineid turul, on see üks parimaid, kuna see on kahjutu ja mitmekülgne. Kaliumsorbaati toodetakse peamiselt sünteetiliselt. See on maitse- ja lõhnatu pulber. FDA andmetel peetakse seda kasutamisel ohutuks, kuna see laguneb kehas veeks ja süsinikdioksiidiks. See on loetletud säilitusaineid, mida tohib kosmeetikatoodetes kasutada piirangutega. Selle maksimaalne lubatud kontsentratsioon lõpptootes on 0,6 %, arvutatuna sorbhappe põhjal. See toimib kõige paremini happelises keskkonnas, vastasel juhul on selle omadused palju nõrgemad.