Tooted märksõnaga lambapiima ricotta (17)

LAMBMÄLARICOTTA KG 2,00 - Ricotta

LAMBMÄLARICOTTA KG 2,00 - Ricotta

Ricotta on kõrvaltoode, mis saadakse juustu töötlemise järel jäänud seerumist. Pehme ja delikaatse ricotta saamiseks rikastatakse seerumit värske piima lisamisega. Toode saadakse seerumi kuumutamisel umbes 80°C temperatuurini ja see pakendatakse umbes 2 kg kaaluvasse termopakendisse. Suurepärane nautimiseks nii puhtalt kui ka suhkru, šokolaadi, alkermes'i ja muu lisandiga. Köögis saab valmistada suurepäraseid magustoite ja ka maitsvaid soolaseid roogasid nagu raviolid ja kanellonid, mis on täidetud ricotta ja spinatiga. Fuscella kaal kg. 2,00 umbes
Suitsutatud bufala mozzarella

Suitsutatud bufala mozzarella

Suitsutatud bufala mozzarella
SEPI Rigato värske kitsejuust täiskäik 1,2kg

SEPI Rigato värske kitsejuust täiskäik 1,2kg

Il SEPI Rigato di capra fresco è un formaggio dal sapore unico, prodotto con il latte fresco di capra. Con una forma intera di 1,2kg, è perfetto per chi ama i formaggi di qualità e vuole aggiungere un tocco di raffinatezza alla propria tavola. Assapora il 100% di bontà con questo prodotto unico.
Buffalo Mozzarella DOP - 100% Campania Buffalo Piim

Buffalo Mozzarella DOP - 100% Campania Buffalo Piim

Mozzarella DOP 100% Campania bufalimassist. Maksimaalne kvaliteet ja alati väga värske. Kohaletoimetamine paar tundi pärast tootmist.
MOZZARELLA TRECCIA - VÄRSKE STRING JUUST

MOZZARELLA TRECCIA - VÄRSKE STRING JUUST

Mozzarella on värske venitatud juust, millel on sile, ühtlane pind, lumivalge värv ja elastne konsistents. Maitse on magus ja delikaatne ning lõhn on värske ja meeldiv. See esindab erinevaid vorme, mis on meie meistrite juustutootjate oskuste tulemus: alates suupistetest, sõlmedest, punutisest kuni fiordilatte'ni. Tavaliselt nautida mozzarella värskelt üksi eelroana (fiordilatte, mis on tavaliselt viilutatud ja maitsestatud ekstra neitsioliiviõli ja tomatiga, moodustab aluse kuulsate caprese valmistamiseks) või lisandina, koos pearoogadega ja ka salatite valmistamisel.
Sitsiilia Juust

Sitsiilia Juust

Ricotta, lambajuustu ja kitsejuustu tipptase, käsitsi valmistatud ainult Sicilian karjast saadud piimast, vastavalt iidsetele piirkondlikele traditsioonidele.
Kitsejuust - Mudosu

Kitsejuust - Mudosu

Kitsejuust, mis sisaldab Sardinia olemust ja traditsiooni. Selle pasta, mis on heledalt kollane, eristub harvaesinevate aukude ja regulaarse, teralisena struktuuriga, mis on käsitöö ja hoolika töötlemise sümbol. Selle juustu aroom intensiivistub küpsemisega, pakkudes rikkalikku ja kutsuvat lõhnakogemust. Mudosu maitse varieerub noorelt magusast meeldivalt vürtsikaks küpsemise käigus, pakkudes täiuslikku tasakaalu delikaatsuse ja intensiivsuse vahel. See on toodetud ainult Ogliastra piirkonnas, mis on tuntud kitsekarjatamise poolest, ja see juust on austusavaldus sardiinia kvaliteedile ja tipptasemele. Silindrilise kujuga, sileda ja tugeva koorega, mille värv varieerub heledast pruunist tumedani ja mitte söödava koorega, on Mudosu eriline juust, ideaalne neile, kes otsivad ainulaadset maitset, mis on täis elegantsi ja rafineeritust.
Ricotta ja Spinati Raviolid

Ricotta ja Spinati Raviolid

Need värskest pastast valmistatud raviolid, mis on täidetud ricotta ja spinatiga, on ajatu klassika Itaalia kulinaarses traditsioonis, mis on täiuslikult tasakaalus lihtsuse ja rafineerituse vahel. Pastaleht on roheline, kuna see on segatud spinatiga, ja eristub oma siidise tekstuuri poolest, mis on ideaalne, et elegantsetel viisil ümbritseda delikaatset ja rikkalikku täidist.
Gorgonzola DOP

Gorgonzola DOP

Gorgonzola on toorjuust, millel on valge heledat värvi ja mille rohelised triibud tulenevad hallituse moodustumise protsessist. Magusa versiooni puhul on see kreemjas ja pehme, omades erilist ja iseloomulikku maitset, mis on kergelt vürtsikas. Terava versiooni puhul on maitse tugevam ja intensiivsem, mille juust on rohkem hallitanud, tihe ja murenev. Toodetud pastöriseeritud piimast, mis pärineb algsetest piirkondadest, koos piimhappebakterite ja valitud hallitustega, loomulikult laktoosivaba. Saadaval klassikalistes formaatides.
Mandli Majonees

Mandli Majonees

Clizia on meie õrn köögiviljamajonees, mis on valmistatud Sitsiilia mandlitest. Mandel on peategelane maitsvas, pehme ja õrnas kreemis, mis on alternatiiv klassikalisele majoneesile. Kõik Sitsiilia mandlite aroom ja meie oliivide ekstra neitsioliiviõli intensiivne maitse kohtuvad kuulsate kastmete vegan-sõbralikus tõlgenduses.
Kojapärmitatud Pecorino

Kojapärmitatud Pecorino

Meie kõigi soov on kindlasti järgida tervislikku ja toitev toitumist. Tõepoolest, pole juhus, et meie loomuses on alati olemas soov avastada, leida ja tarbida ehtsaid toite, nagu need kunagi olid. Kuna meie ettevõte on rajatud traditsioonide järgimisele, ei saanud me juustuhuvilisi jätta ilma koobas küpsetatud Pecorino Val d'Orciast. Selle toote iseloomulik omadus peitub just küpsetamisprotsessis. See toimub loomulikult, tuhafüüsiliselt kaevatud koopas; ja just selles elupaigas, kogu küpsemise ajal, omandab juust unustamatud aroomid ja maitsed, "tõeliselt unustamatud". Koopas viibib see umbes 4 kuud, mille jooksul juustu hoitakse hoolikalt ja seda töödeldakse koorega taimeõliga, et säilitada selle maitse puhtus.
Burrata ja Stracciata - juust

Burrata ja Stracciata - juust

Burrata ja stracciata
CACIORICOTTA - VANANDATUD SOOLANE RICOTTA

CACIORICOTTA - VANANDATUD SOOLANE RICOTTA

Cacioricotta on poolkõva, silindrikujuline juust, mis on tüüpiline Puglia piimatootmise traditsioonile. Puglia köögis kasutatakse seda toodet tavaliselt riivitud kujul pasta maitsestamiseks, eriti tüüpilise pasta alla crudaiola puhul, kuid seda tarbitakse ka iseseisvalt helvestena või salatite ja pitsade maitsestamiseks.
Büffelimozzarella DOP

Büffelimozzarella DOP

Büffelimozzarella DOP
Gran Mezzaluna Ricotta ja Pinaat

Gran Mezzaluna Ricotta ja Pinaat

See suur poolkuu kujuline raviolo, mis on täidetud spinati ja ricottaga, on loodud rahuldama kõige nõudlikumaid maitseid ning on ka inseneritööna välja töötatud, et pakkuda ideaalset suhet pasta ja täidise vahel. Pasta leht ja selle suured mõõtmed suudavad täidise ümbritseda ilma küpsetamise ajal purunemata. Täidis on maitsete ja tekstuuride sümfoonia. Kergelt praetud värsked spinatid ja kõrge kvaliteediga, pehme ja kreemjas ricotta loovad täiusliku tasakaalu kerguse ja maitse vahel.
Sardi raviolid

Sardi raviolid

Suured sardi raviolid on täidetud ricotta (pehme juust) ja sidruniga ning kehastavad Vahemere maitse lihtsust ja puhtust, pakkudes värsket ja rafineeritud kulinaarset kogemust. See raviolo esindab täiuslikku harmooniat ricotta magususe ja pehmuse ning sidruni värske tsitruselise maitse vahel, mis on suletud õrnasse pastataignasse.
KÜPSETATUD PECORINO MÜNDIKRUSTIS - Küpsetatud

KÜPSETATUD PECORINO MÜNDIKRUSTIS - Küpsetatud

Ziroga maitsestamine piparmündiga annab pecorinole intensiivse ja ümbritseva aroomide segu, mis on täiesti uimastav. Esitletakse kingituseks mõeldud pakendis, mis on kausikujuline ja kaalub umbes 1,400 kg; Saadaval on ka vaakumpakendis, täiskujulise umbes 1,400 kg; poolkujulise umbes 0,750 kg; neljandiku kujul 0,300 kg.