Tooted märksõnaga kurkumi eelised (3)

Macepulber HT

Macepulber HT

Mace powder HT on kõrge temperatuuriga töödeldud maitseaine, millel on soe, muskaatpähkli sarnane maitse, pakkudes veidi delikaatsemat ja aromaatsemat profiili. See maitseaine on ideaalne küpsetiste, kastmete ja maitseainete segude rikastamiseks, lisades ainulaadset sügavust ja aroomi erinevatele roogadele.
Mündiõli, Öko

Mündiõli, Öko

Bio piparmündiõli on kergesti voolav, värvitu kuni kollane vedelik. Sellel on iseloomulik, värske piparmündi lõhn ja see saadakse veesaurudestillatsiooni teel põldpiparmündi (Mentha arvensis) õitsvatest taimedest. Loodusmeditsiinis seostatakse piparmündiõli vabastava toimega hingamisteedele. Arvatakse, et see on välispidiselt kasutatuna jahutav ja valuvaigistav, mistõttu on piparmündiõli eriti huvitav sportlaste toodetes või toodetes väsinud jalgade vastu. Jahutav kompress peaks värske piparmündiõli lõhnaga leevendama iiveldust ja peavalu. Kosmeetikas kasutatakse piparmündiõli meelsasti odavama alternatiivina piparmündiõlile juuste ja habemeajamisvee, dušigeelide, šampoonide või suuvee parfümeerimisel. Antiseptilised ja värskendavad omadused sobivad suurepäraselt probleemse naha hooldamiseks ja suuhügieeniks. INCI: MENTHA ARVENSIS LEAF OIL CAS: 68917-18-0 EINECS: 290-058-5
Mango Või, ÖKO KOSMEETIKA

Mango Või, ÖKO KOSMEETIKA

Meie orgaanilist mangovõid kasutatakse peamiselt huulehoolduses, dekoratiivkosmeetikas, beebihoolduses, tagasipöörduvates seepides ja toodetes, mis on mõeldud eriti kahjustatud juustele. Meie orgaanilist mangovõid kasutatakse peamiselt huulehoolduses, dekoratiivkosmeetikas, beebihoolduses ja tagasipöörduvates seepides. Erinevalt mõnest muust taimevõist jätab mangovõi enamikule jaheda efekti, mida saab kasutada AfterSun toodetes. Samuti on mõeldav selle kasutamine juuksehooldustoodetes, mis on mõeldud eriti kahjustatud juustele. Meie mango(keri)või on valge kuni kollane ja tal on pehme, neutraalne aroom. Meie orgaaniline mangokiviõli saadakse mango (Mangifera indica) seemnete ekstraktsiooni teel. Rafineerimisprotsess koosneb limaskestade eemaldamisest, vajadusel neutraliseerimisest ja valgendamisest, kui see on vajalik happesuse ja värvuse väärtuste jaoks, ning desodoreerimisest (umbes 1,5 tundi 210 °C juures). INCI: MANGIFERA INDICA SEED BUTTER CAS: 90063-86-8 EINECS: 290-045-4