Kookoshelbed - HoReCa
Küpsetamisel kasutatakse kookoshelbeid peamiselt kondiitritööstuses. Neid lisatakse erinevatele kookidele, magusatele rullidele ja küpsetistele, nii delikaatse lõhnavana täidise kui ka maitsva kaunistusena valmistootele. Kookoshelbeid kasutatakse ka šokolaadikoogikeste, toidubaaride, jäätise glasuuride, krõpsude, krõbedate küpsiste, müsli, kommide ja paljude teiste magustoitude katmiseks.
Kasutamine
Magustoidud, küpsetised, küpsised, kõik pagaritooted, kastmed, liha- ja kalatoidud.
Maitse
Delikaatne, magus kookose lõhnaga
Toiteväärtus 100 g kohta.
Valgud (g / 100g)… 5,0
Rasvad (g / 100g)… 50
Süsivesikud (g / 100g)… 12
Energia väärtus (kcal / 100g)…520