SIGADE
Fermieri Label Rouge sealiha
Fermieri Label Rouge sealiha tootmine on järk-järgult muutunud tõeliseks kohalikuks erilisuseks (100% Bretagne'i tootmine), mis põhineb looduslikul kasvatamisviisil, mis on väga keskkonnasõbralik ja hoolib loomade heaolust, omades spetsiifilisi omadusi: peretalud, GMO-vaba ja teraviljarikas toitumine, loomadele austavad kasvatamistingimused, kus nad elavad õlgede peal ja saavad kolm korda rohkem ruumi kui tavalises tootmises, et lasta vabalt voolata nende looduslikel instinktidel.
See on väike sektor, kus on kaasatud 25 kirglikku Bretagne'i kasvatajat.
Fermieri Label Rouge sealiha vastab ideaalselt teie NATURAALSUSE ootustele, samal ajal kui see rõõmustab teie maitsemeeli tänu pikemale kasvatamisajale, vähemalt 182 päeva, ja valitud tõule, mis on tuntud oma vastupidavuse ja lihalike omaduste poolest.