Karamelli Fermentatiivne Siirup (K-400) / Maisisiirup - Karamelli Fermentatiivne Siirup (K-400)
Toodetud maisiseemnetest tärklise hüdrolüüsi protsessi käigus, kasutades amüloolüütilisi fermenteerivaid aineid, millele järgneb hüdrolüsaadi filtreerimine, demineraliseerimine ja keetmine kuni teatud kuiva aine suhe /
Kuiv aine 100g, mitte vähem: 77,6/g
Süsivesikud, %, mitte vähem: 100
Energia väärtus, kcal/100 g: 310,4
Koostis: Siirup 100%
Kuiv aine, %, min: 78
рН: 3,5 – 6,0
SO2, ppm, max: 40mg/kg
Redutseerivate ainete massiosa kuivainete osas (glükoosi ekvivalent), %: 36,0-44,0
Glükoos %: 5-27
Maltoos %: 10-25
Maltotrioos %: 11-18
Kõrgeimad suhkrud %: 40-60