Iberia sealiha ribide riba
Iberico siga üle 10 kuu. Tükeldatud liha, mis on saadud siga ribide vahelt, luu ja luu vahel; ning rasvasisaldus. Tükid kaaluga umbes 100 kuni 150 g.
Iberico siga ribaliha on eriline lõik, mis saadakse üle 10 kuu vanusest iberico sigast. See toode paistab silma oma täiusliku tasakaalu poolest liha ja rasvasisalduse vahel, pakkudes mahlakat tekstuuri ja sügavat, eristuvat maitset. Iga tükk, kaaluga umbes 100 kuni 150 grammi, ekstraheeritakse hoolikalt luu ja luu vahel, muutes selle ideaalseks valikuks grillimiseks ja küpsetamiseks. Vabas looduses kasvatatud ja looduslikult toidetud iberico sead pakuvad äärmiselt kvaliteetset liha, mis on ideaalne kõige nõudlikumate maitsemeelte jaoks, kes otsivad igas suutäies autentsust ja maitset.