Ökoloogilised Kooreta Kaerahelbed 5 Kg
Kooreta kaera on Itaalias vähe tuntud ja kasutatud toit, samas kui anglosaksi riikides on see üks peamisi hommikusöögi koostisosade seas. Bioloogiline kooreta kaer müüakse teradena, et valmistada maitsvaid vegan- või taimetoiduretsepte. Kaera kasutatakse sageli toorelt helvestena, et muuta piima või jogurti põhine hommikusöök maitsvamaks, samas kui terade sort on suurepärane suppide või puljongite valmistamiseks. See teravili on ka toitainete kontsentraat, mis on kasulik organismi heaolule, nagu kiudained, B-vitamiinid ja erinevad mineraalid (raud, kaltsium, kaalium, fosfor, magneesium, vask). Bioloogiline kooreta kaer tuleb enne keetmist loputada voolava vee all, et eemaldada võimalikud lisandid, ja seejärel tuleb seda leotada vähemalt 12 tundi. Pärast seda võib seda keeta või kasutada koostisosana salatites ja lisandites, kuid eriti küpsiste, leiva, soolaste ja magusate kookide valmistamiseks.